(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szilvia Dátum: 2015-10-16 08:47:13
Kedves Mindenki !Tudom az idei nyár még alig telt el de mi már a következőt tervezünk :) igazából az érdekelne megérné ha vacsira befizetnénk ? milyen árban vannak az éttermi árak az ideiek érdekelnének példák stb .Két fakultatívon gondolkodunk kalózhajós, görög est erről is írhatna aki volt idén . Vissza olvasva a kinti idegen vezetőről mi a vélemény ? mint ha kicsit negatív lenne ? Válaszokat előre is köszönöm .Üdv :Szilvia
Lingvai Beatrix Dátum: 2015-09-24 18:00:27
Sommer írta ekkor: 2015-09-23 23:03:34
Amikor mi voltunk, 6-7 éves gyerekek úszták át a csatornát. Szerintem nem nagy úszástudás kell hozzá, inkább átgondolandó, hogy mikor érdemes átúszni. Fentről látni, hogy a másik oldalon van-e hullám. Érdemesebb akkor átúszni, mikor alig hullámzik.
Mint említettem az áramlat HIRTELEN jött, mi is nagyon meglepődtünk! Nem egy előre látható folyamat! Természetesen ha a tenger teljes nyugalomban van semmi gond az átúszással! Mikor mi is elindultunk tükör víz volt! De mindenki tegyen belátása szerint!
Sommer Dátum: 2015-09-23 23:03:34
Amikor mi voltunk, 6-7 éves gyerekek úszták át a csatornát. Szerintem nem nagy úszástudás kell hozzá, inkább átgondolandó, hogy mikor érdemes átúszni. Fentről látni, hogy a másik oldalon van-e hullám. Érdemesebb akkor átúszni, mikor alig hullámzik.
Jáborcsikné Pataki Éva Dátum: 2015-09-16 09:37:31
Lingvai Beatrix írta ekkor: 2015-09-14 10:01:15
Ja és még valami fontos, nem csak neked, az összes Canal d amourt átúszni vágyónak! Mi is átúsztuk a párommal, de mégegyszer nem tenném meg! Nagyon veszélyes CSAK JÓ ÚSZÓKNAK ajánlom! Gyerekeket karúszóval, úszógumival semmiképp nem vinnék oda! Sajnos egy ismerősünk nagy bajba került itt egy hirtelen jött áramlat miatt és majdnem szörnyű emlékké változott a mi átúszásunk is! Mint említettem HIRTELEN jött egy áramlat ami a csatorna egyik bejáratát teljesen elzárta a másiknál pedig a hullámok nagy örvényt képeztek amiből nem lehetett kijönni csak amikor elkezdett csendesedni! A csatorna ezen részén van egy kis sziklapart ahonnan mi végignéztük 2 felnőtt és egy gyerek hánykolódását a tengerben, de szerencsére sikerült őket kihúzni erre a sziklapartra ahol mindannyian megvártuk míg az áramlat lecsendesedett és vissza tudtunk úszni a partra! Persze tudom sokan átúszták már ezt a csatornát minden gond nélkül meg át is fogják ezután de aki nem tud jól úszni az inkább kétszer is gondolja meg hogy neki vág-e mert a mi esetünkben is ez volt a fő probléma!!!
Köszönöm Bea!
Jáborcsikné Pataki Éva Dátum: 2015-09-15 14:01:48
Sólya Nándor írta ekkor: 2015-09-12 14:07:26
Kedves Éva! Még talán annyit,hogy a Sanset-beachet keressék fel,mert a naplementét látni kell,gyönyörű.....de a sziklafal alá ne menjenek mert veszélyesen omlik a morzsolódás miatt.Van egy üvegaljú kilátó ahonnan szép képeket lehet lőni.Megéri akár kigyalogolni is,mert nincs messze.Mi lementünk egészen Kerkyra aljába majdnem Moraitika-Messonghi-ba.Szép volt az útunk és bementünk Kerkyra főváros óvárosi részébe is ami szintén érdekes és számunkra tanulságos volt.A görögök nagyon segítőkész emberek....tanulhatnánk tőlük...viszont az ajánlott fakultatívok közül érdemes elmenni a sziget túrára....nagyon szép helyeket lehet látni.De ezeket nem sorolnám.Van hajókirándulás is ami nagyon gyönyörű.Moroitika-Messonghi nekünk kicsit csalódás volt,mert a partja koszos volt és az éttewrmek ráépülnek a szállodás vendégekre,tehát sima gyroszos taverna talán egy van a Mari-Lena ahol viszont.......csodálatosan finom gyrost ettünk és magyar származású a tulaj.Az a legöregebb taverna Messonghi-ban.Nagyon szép.Talán ez ami még fontos lehet.HA kihagytam valamit kérem nézze nekem el.Üdvözlettel?Sólya Nándor.
Kedves Nándor! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget, kinyomtatom az oldalt és visszük magunkkal, mert nagyon sok hasznos dolgot osztott meg velem. Most már csak egy nyugodt, zökkenőmentes buszozásba reménykedünk. A leírtak alapján biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni. Mégegyszer köszönöm! :)