Kedves Éva!
Még talán annyit,hogy a Sanset-beachet keressék fel,mert a naplementét látni kell,gyönyörű.....de a sziklafal alá ne menjenek mert veszélyesen omlik a morzsolódás miatt.Van egy üvegaljú kilátó ahonnan szép képeket lehet lőni.Megéri akár kigyalogolni is,mert nincs messze.Mi lementünk egészen Kerkyra aljába majdnem Moraitika-Messonghi-ba.Szép volt az útunk és bementünk Kerkyra főváros óvárosi részébe is ami szintén érdekes és számunkra tanulságos volt.A görögök nagyon segítőkész emberek....tanulhatnánk tőlük...viszont az ajánlott fakultatívok közül érdemes elmenni a sziget túrára....nagyon szép helyeket lehet látni.De ezeket nem sorolnám.Van hajókirándulás is ami nagyon gyönyörű.Moroitika-Messonghi nekünk kicsit csalódás volt,mert a partja koszos volt és az éttewrmek ráépülnek a szállodás vendégekre,tehát sima gyroszos taverna talán egy van a Mari-Lena ahol viszont.......csodálatosan finom gyrost ettünk és magyar származású a tulaj.Az a legöregebb taverna Messonghi-ban.Nagyon szép.Talán ez ami még fontos lehet.HA kihagytam valamit kérem nézze nekem el.Üdvözlettel?Sólya Nándor.
Kedves Nándor! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget, kinyomtatom az oldalt és visszük magunkkal, mert nagyon sok hasznos dolgot osztott meg velem. Most már csak egy nyugodt, zökkenőmentes buszozásba reménykedünk. A leírtak alapján biztos vagyok benne, hogy jól fogjuk magunkat érezni. Mégegyszer köszönöm! :)