(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Molnárné T. Edina Dátum: 2008-06-23 11:22:54
Szia Zsuzsi! Köszönöm a válaszod, térképem viszont nincs, úgyhogy a segítséged fogjuk igénybe venni, ha odaértünk, reményeim szerint szombaton (06.28) kora délután. Első körben keresünk majd a Katerinában, ha pedig épp nem vagy ott, akkor telefonon. A szombati találkozásig üdv: Edina smile
Rényeiné Tóth Tímea Dátum: 2008-06-23 10:07:07
ÍSzia Zsuzsi. Azt szeretném még így indulás előtt megkérdezni, hogy a Nikos Pool apatrbanba megyünk, de egyénileg utazunk, és szombaton, ha megérkeztünk, hol keressünk a szállás kulcsai miatt? Ha tudod írd már meg, mikor van délelőtt kom a szigetre? Köszi szépen. Rényeiné Tóth Tímea
Dátum: 2008-06-22 20:22:21
Szia Zsuzsa! Nagyon örülök,hogy rád találtam! A kérdésem az lenne, hogy hogyan jutunk hozzá a kulcsokhoz,illetve hogy találunk az apartmanokhoz? Most utazunk először egyénileg és nem igazán tudjuk hogy mi a menete a dolgoknak. A másik kérdés (inkább kérés) az lenne hogy szeretnénk emeleti(első) apartmant.Jeleztük az utazási irodában is,ha lenne rá lehetőség nagyon örülnénk neki!A parkolásra az udvarban van -e lehetőség és kell e fizetni érte? Most csak ennyi jutott eszembe! Köszi a választ előre is ,remélem hamarosan találkozunk! Mi már nagyon várjuk az utazást!Üdv:Manka.
Szörényi Éva Dátum: 2008-06-22 19:21:51
Szia Zsuzsi! Először is érdeklődnék,hogy nem 1998-ban békéscsabán végeztél az ifo. suliban?Mi most szeretnénk aug.végén menni nászútra Korfura a párommal,csak szereném ha segítenél hogy melyik apartman a szebb,jobb Katerina vagy az electra.Vagy esetleg a Nikosba?Segítséged előlre is köszi! Évi
Zsófi Dátum: 2008-06-22 11:48:49
Sziasztok, szia Zsuzsa! Olvasgattam a fórumot, és néhány kérdésem nekem is lenne, ha nem gond :) Mi a júli 12-es turnussal indulunk Korfura, és a Katerinában lesz a szállásunk. Barátom minden áron quadot/robogót/motort szeretne bérelni, és a lelkemre kötötte, hogy kérdezzem meg: -milyen típusú quadok/robogók vannak (hány köbcentis), és melyiket mennyiért lehet, milyen feltételekkel bérelni (pl. kell-e nemzetközi jogsi, adnak-e bukósisakot - ha igen, milyet)? -tényleg kötelező-e már a sisak, mert állítólag néhány éve még nem volt... A szállással kapcsolatban pedig én is a felszereltségről szeretnék érdeklődni: -lesznek edények, poharak... fagyasztós hűtő, mikró stb.? -még korábban olvastam valahol, hogy szúnyogháló van - érdemes azért valami elektromos kütyüt vinni? Mi a tapasztalat? Csak hogy úgy készülhessünk :) Lehet hogy még később eszembe jut néhány dolog - remélem nem tartottalak fel :) Zsófi