Kedves Mária,
azt hiszem, még egyszer sem sikerült annyi érdeklődőt összetoborozni, hogy elindítsák ezt a programot. Mi pár éve próbálkoztunk egy ottani irodával, az első biztató benyomás után végül nem voltak teljesen korrektek, így kihagytuk. Viszont voltunk Albániában több napig egy másik utazás alkalmából, de ez a déli rész akkor kimaradt. Albániába azóta is visszavágyunk, úgyhogy azt javaslom, ha teheted, érdemes átmenni. Elég a kártyás személyi, nincs vízum és "belépési illeték", amit az utazási irodák előszeretettel igyekeznek rásózni a tájékozatlan turistákra. Üdv. és jó nyaralást.
Nagyon-nagyon köszi a jelentkezést, az idén végül is nem Korfut választottuk, Neos Marmarasba megyünk vissza másodszorra, de Korfu régi vágyam, s majd jövőre hamarabbi időpontra, mert most már csak szeptember végére volt a Clióban szabad hely - nekem az tetszik az apartmanok közül - s az időjárást akkor már bizonytalannak ítéltük.
De nem adom én sem fel Albániát, de az úttal kapcsolatban reméltem, hogy az idegenvezető is szolgál azért némi információval, de ezidáig még nem jelzett nekem. Minden jót.

Mária