(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Nagy Mária Dátum: 2015-08-11 22:23:51
Sólya Nándor írta ekkor: 2015-08-10 18:09:56
Kedves Mária!Igen már harmadszorra megyünk vissza.Sok fel jártunk már Görögországban....sorolhatnám,de itt nem akarom.Amúgy az Albán fakultatívon sajnos még nem voltam.Azt tudom,hogy angolnyelvű idegenvezetés van.Szükséges hozzá az útlevél is.Tavaly valahogy 65-70 euró/ fő volt ha jól emlékszem rá.Ez nem biztos.De az időjárást megjósolni nem lehet előre.Szerintem szeptember közepe vége felé már bejátszhat egy-két nap borúsabb idő.De tudni kell,hogy Korfun más a borús nap mint itthon.Ott esik az eső 1-2 órát és ugyanolyan meleg van utána mint elötte.A víz pedig szerintem simán jó lesz fürdésre.Nekünk eddig Korfu volt az etalon és ezért jövünk vissza 3-szorra.Érdemes elmenni a Paxos-Antipaxosra is.....mondjuk én inkább mennék oda mint Butrintibe /Albánia/,de ez az én véleményem csak.Érdemes átmenni a naplementét megnézni a Sunset-Beach-re délután és este inni egy koktélt a lemenő nap fényében.Érdemes kimennia Drastis-fokra is mert olyan csodálatos,hogy az elmondhatatlan.Nekünk különleges dolgoban volt részünk,mert nem a szárazföldön mentünk ki oda,hanem béreltünk vizibiciglit és a tengeren.Fürdeni a Drastison csodálatos.Tükörtiszta a víz.De.....két főnek nem ajánlom,mert az Apotripiti-Beach után van vagy 2 kilóméterre,tehát van mit tekerni, 4 főnek már meg lehet ezt a túrát csinálni.Szükséges hozzá a 3 óra bérlésidő..Meg a hullámokkal is meg kell küzdeni.A látvány kárpótol,mert amíg mások fentről ácsingóznak addig mi lent fürödtünk ott ...Viszont az Apotripiti-beach-et ki ne hagyják.....az kifelé van Sidariból a Drastis-fok felé.....gyalog kb:15-20 perc séta.Nem tudom,hogy jártak-e már Paleokastritsa-ban.....ha nem akkor azt sem szabad kihagyni....valami csodálatos,és fel kell menni a Bellavista kávézóba ahonnan varázslatos látvány terül elénk.Szóval ennyit dióhéjban.....kellemes nyaralást.Üdv
Köszönöm ezt a sok információt, s jó nyaralást kívánok én is. üdv.
Grand ÁGI Dátum: 2015-08-11 14:58:52
Dobrosi Ferenc írta ekkor: 2015-08-10 15:30:53
Kedves Ági! Először is köszönöm szépen a korábbi a reagálást a gyereküléssel kapcsolatban! Viszont szükségünk lesz még az Ön segítsésgre! Aug.22-én érkezünk Sidariba repülővel ottani idő szerint reggel 07.00-kor! Kb.08.00-kor a transzfer kitesz minket a nagyparkolóban Sidariban mert a Katerina apartmanban szállunk meg! A szobákat csak később lehet elfoglalni ezért annyi lenne a kérésünk ha megoldható , hogy ideiglenesen a csomagjainkat berakjuk valahová!? Válaszát előre is megköszönve, Üdv: Dobrosi Ferenc
Kedves Dobrosi Ferenc! Ha repülőtéri transzferrel érkeztek, arra rá kell számolni egy jó 90 percet. A Katerina apartmanházunknak is teljes a telítettsége, így üres szobánk nincs amely "csomagszobaként" működhetne. A két épület között van egy társalgós rész székekkel asztalokkal az utasink ott várakozhatnak a szobák átadásáig. Az egyéni utasainknak a szoba elfoglalása a részvételi jegyük alapján 16 óra után van. A Katerina apartmanházban a szobák takarítása kb.14 óráig megtörténik, így ha már korábban megérkeznek amikor készen lesz a szobájuk azt azonnal át is vehetik. Szeretettel várjuk Önöket Sidariban!
Grand ÁGI Dátum: 2015-08-11 14:32:41
Sólya Nándor írta ekkor: 2015-08-10 11:59:30
Kedves Grand Korfu Ági! Szeretném megkérdezni,hogy a Motor/Quad bérlés árai miként alakulnak Sidariban?Aug.20-i turnussal érkeznénk immár harmadszorra és nem utoljára eképpen nem véletlenül.Szeretnénk idén körbemotorozni a szigetet.A Sofoklis apartmannban lesz a szállásunk ahogyan tavaly is volt.Szerintem zseniális helyen van.Az erkélyeinek a kilátása pedig a legszebb mert közvetlenül a strandra néznek.Igaz van elötte egy sportpálya,de az nem zavaró.Nos, az apartmanntól kb:30-40m-re van egy kölcsönző ahonnan tavaly béreltünk quadot és egész jó áron volt.Most 2 napra szeretnénk motort bérelni ezért szükségünk lenne az infora.Előre is köszönöm önnek.Üdvözlettel:Sólya Nándor
Kedves Sólya Sándor! A robogó bérlése 18 euró-tól kezdődik, a Quad pedig 28 eurótól/nap. Ha 2 napra szeretnétek bérelni, akkor valószínűleg egy kicsit kedvezőbb árat tudtok majd kialkudni. Szeretettel várunk Sidariban ismét!
Erdős Szilvia Dátum: 2015-08-11 09:17:46
Tóth Nóra írta ekkor: 2015-08-05 21:42:06
Szia Szilvi! A konyha jól felszerelt, ahol mi laktunk ezek voltak: tányérok, poharak,bögrék, mindenféle evőeszköz, serpenyő, kisfazék és 2 nagyobb is, csöpögtető, hűtőszekrény, mikró, mosogató. :) Remélem segített! smile
Köszönöm válaszod! ;)
Klopp Gyula Dátum: 2015-08-11 08:35:18
DiOm írta ekkor: 2015-08-05 14:58:51
Keves Klari, koszi szepen. Megoldok mindent, ha eljosztok szurkolni es fotozni videozni, annak orulnek. Remelem jo lesz :) Koszonom, izgulok nagyon! smile
Mi a feleségemmel Budapestről megyünk a Clio-ba. Fényképezőgép nálunk is lesz !