(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Klára Dátum: 2015-08-03 19:33:20
Anett írta ekkor: 2015-08-02 11:06:55
Szia Dia! Gratulálok ;) Mi 4-én indulunk, így 10-én szívesen meglesünk titeket :) Fodrász, sminkes nem, de esküvőszervező vagyk, így ha másban kellene még segítség szólj ;) Anett
Szia Anett! Mi is szept. 4-én megyünk Korfura és én is írtam Diának,de sajnos még nem válaszolt. Bár mivel már régebben írta ki és még nem reagált rá senki ,lehet,hogy szegény úgy gondolja,hogy nem is fognak. Pedig mi is szívesen részt veszünk az esküvőjükön. :) :) Ti honnan indultok majd,ha szabad kérdezni?
Tóth Nóra Dátum: 2015-08-03 15:15:20
Kedves leendő utazók! Most érkeztünk meg Sidariból és mi is a Clio apartmanban voltunk. Csak dicsérni tudom a szállást, a földszint 4-ben laktunk, az ágyak állapota is tökéletes volt, nem volt kifeküdve, sőt, még talán inkább kemény is :) A TV-n bejött a DunaTV és az M1 is. A wifi jel kicsit gyenge, inkább a medence udvarán használtuk a napozóágyakban fekve. A medence pedig jól jött, mert reggel ébredés után már lehetett is belecsobbanni :) Az idegenvezetőink (Ági és Ricsi) nagyon kedvesek voltak és mindenben segítettek, a szigettúrát pedig mindenkinek ajánlom!!! Lehet autót is bérelni a szigeten, de ez a közös buszozás mégiscsak jobb, mert oda vittek el, ahol tényleg van mit megnézni :P Mi nem a nagy strandra jártunk fürdeni, mert a kisebb öblökben tisztább a tenger. Jó nyaralást nektek! smile
Klopp Gyula Dátum: 2015-08-03 08:44:21
Veres Gabriella írta ekkor: 2015-08-03 08:27:25
Szia! Szerintem a Garnd szállásai közül a legjobb. Nagyon jó az elhelyezése, a központban van, de még sem zavaró az éjszakai élet. Habár sokan jönnek azzal a témával, hogy "tengerpartra megyünk nyaralni, minek a medence", de bizony nagyon jó hogy van! Mi a fsz. 1-ben voltunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Egyedül az ággyal volt egy kis kivetni valóm, felettébb puha, valószínűleg már nagyon ki van feküdve, de ez is orvosolható, a szomszéd pl a harmadik éjszaka után bevitt egy napozóágyat és azon aludt. Minden csak hozzáállás kérdése. Persze voltak olyanok is akik házsártoskodtak minden egyes kis apróságon, de ennyi pénzért, szerintem tökéletes szállás. Jó nyaralást! :)
Köszi a gyors választ !
Veres Gabriella Dátum: 2015-08-03 08:27:25
Klopp Gyula írta ekkor: 2015-08-02 09:38:10
Szia! Ha esetleg a Clioról is írnál valamit, többen megköszönnénk!
Szia! Szerintem a Garnd szállásai közül a legjobb. Nagyon jó az elhelyezése, a központban van, de még sem zavaró az éjszakai élet. Habár sokan jönnek azzal a témával, hogy "tengerpartra megyünk nyaralni, minek a medence", de bizony nagyon jó hogy van! Mi a fsz. 1-ben voltunk, és nagyon jól éreztük magunkat. Egyedül az ággyal volt egy kis kivetni valóm, felettébb puha, valószínűleg már nagyon ki van feküdve, de ez is orvosolható, a szomszéd pl a harmadik éjszaka után bevitt egy napozóágyat és azon aludt. Minden csak hozzáállás kérdése. Persze voltak olyanok is akik házsártoskodtak minden egyes kis apróságon, de ennyi pénzért, szerintem tökéletes szállás. Jó nyaralást! :)
Anett Dátum: 2015-08-02 11:06:55
DiOm írta ekkor: 2015-07-08 14:38:20
Kedves szeptemberi, Korfu-ba induló nyaralók, esküvore szeretnélek Titeket toborozni, a dátum szeptember 10, várhatóan 13 óra, ígérem nem lesz hosszú, max fél óra, akinek van telefon, kamera, fényképezőgép es megtisztelne minket par képpel, illetve a jelenlétével, azoknak nagyon szépen megköszönnénk. Illetve keresek, önként jelentkező lányt, hölgyet, aki aznap délelőtt segítene sminkelni, fodrászkodni. Szállásunk a Louvros-ban lesz. Köszönöm . Dia smile
Szia Dia! Gratulálok ;) Mi 4-én indulunk, így 10-én szívesen meglesünk titeket :) Fodrász, sminkes nem, de esküvőszervező vagyk, így ha másban kellene még segítség szólj ;) Anett