(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Erdős Szilvia Dátum: 2015-08-05 11:06:02
Tóth Nóra írta ekkor: 2015-08-03 15:15:20
Kedves leendő utazók! Most érkeztünk meg Sidariból és mi is a Clio apartmanban voltunk. Csak dicsérni tudom a szállást, a földszint 4-ben laktunk, az ágyak állapota is tökéletes volt, nem volt kifeküdve, sőt, még talán inkább kemény is :) A TV-n bejött a DunaTV és az M1 is. A wifi jel kicsit gyenge, inkább a medence udvarán használtuk a napozóágyakban fekve. A medence pedig jól jött, mert reggel ébredés után már lehetett is belecsobbanni :) Az idegenvezetőink (Ági és Ricsi) nagyon kedvesek voltak és mindenben segítettek, a szigettúrát pedig mindenkinek ajánlom!!! Lehet autót is bérelni a szigeten, de ez a közös buszozás mégiscsak jobb, mert oda vittek el, ahol tényleg van mit megnézni :P Mi nem a nagy strandra jártunk fürdeni, mert a kisebb öblökben tisztább a tenger. Jó nyaralást nektek! smile
Kedves Nóra! Mi pár hét múlva megyünk a párommal a Clioba és érdekelne a konyha felszereltsége (kés,kanál,bögre,serpenyő...stb) van-e. Mit érdemes vinni? Köszönöm válaszod! Üdv: Szilvi :)
Anett Dátum: 2015-08-05 06:19:22
Klára írta ekkor: 2015-08-03 19:33:20
Szia Anett! Mi is szept. 4-én megyünk Korfura és én is írtam Diának,de sajnos még nem válaszolt. Bár mivel már régebben írta ki és még nem reagált rá senki ,lehet,hogy szegény úgy gondolja,hogy nem is fognak. Pedig mi is szívesen részt veszünk az esküvőjükön. :) :) Ti honnan indultok majd,ha szabad kérdezni?
Szia, jó buli szokott lenni egy külföldi esküvő...pl. mikor mi Tossa de Marban is tartottunk egyet a helyi gyerekek rögtön énekeltek nekünk spanyolul a parton, meg a várban mindenhol előreengedtek...meg fotózkodtak velünk...még hátha felnéz ide Dia is. Kecskeméten csatlakozunk majd be a csoporthoz. Ti?
Anett Dátum: 2015-08-05 06:15:43
M. Petra írta ekkor: 2015-08-04 21:30:12
Sziasztok. Bocsi, hogy beleirkálok, csak gondoltam én is leírom, hogy mi is 4-én indulunk, Pécsről, és a Clio apartmanban leszünk. Ti melyik apartmanban lesztek? :)
Jó reggelt :) Egy hónap múlva ilyenkor már.....:D Mi Kecskeméten csatlakozunk a csoporthoz és a Clioba foglaltunk szállást.
M. Petra Dátum: 2015-08-04 21:30:12
Klára írta ekkor: 2015-08-03 19:33:20
Szia Anett! Mi is szept. 4-én megyünk Korfura és én is írtam Diának,de sajnos még nem válaszolt. Bár mivel már régebben írta ki és még nem reagált rá senki ,lehet,hogy szegény úgy gondolja,hogy nem is fognak. Pedig mi is szívesen részt veszünk az esküvőjükön. :) :) Ti honnan indultok majd,ha szabad kérdezni?
Sziasztok. Bocsi, hogy beleirkálok, csak gondoltam én is leírom, hogy mi is 4-én indulunk, Pécsről, és a Clio apartmanban leszünk. Ti melyik apartmanban lesztek? :)
Nagyné Péter-Szabó Viktória Dátum: 2015-08-03 23:02:38
Sziasztok! Rövid beszámoló a Lénáról: A rettegett tulaj valóban szörnyű természetű, csúnya nézésű, hangos alak, de aztán megtapasztaltuk, hogy ő ilyen és kész, akkor is, ha jó a kedve, akkor is, ha nem. Tulajdonképpen amiért morog, abban igaza is van, meg lehet szokni. A szobák tágasak, bár lehetnének praktikusabbak, de a célnak megfeleltek. A fürdőszoba nagyon kicsi és kényelmetlen. A medencéről azt gondoltuk, nem fontos, hogy legyen, de szuper volt, a nagy melegben használtuk is sokat. A bárban az árak irreálisan magasak, remélem majd alkalmazkodik a magyar vendégekhez, egyelőre egy Mythos pl. 5 euro, a szomszédos kisboltban pedig 1... Az elhelyezkedése nekünk tökéletes volt, viszonylag csendes, de mindenhez közel. Volt néhány apró bosszúságunk, ami a hazautazás pillanatában már el is felejtődött, összességében csodálatos, felejthetetlen nyaralásunk volt, még a buszon is kifogtuk a legjobb helyeket. Az egyetlen kifogásunk, hogy bár szúnyoghálóval van hirdetve az apartman, az nincsen, pedig rengeteg a szúnyog (is). A teraszajtónál csak egy sötétítő függöny van, ki-be járkálásnál (asztal székekkel csak ott van kint), szellőztetésnél dőltek be a szobába a szúnyogok, mindent bevetettünk ellenük, de így is agyon csíptek minket. Beszéltünk a tulajjal, elmondta miért van ez így, nem az ő hibája. Ez a dolog ott mindenkinek problémát jelentett. Ennek ellenére mi egy napja jöttünk haza, de máris hiányzik!