(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Hegyi Ildikó Dátum: 2015-06-21 16:18:02
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2015-06-21 15:56:07
Kedves Ildikó! Engedd meg, hogy én válaszoljak. Mindenhol elfogadják az Eurót, a mosdó használatért a legtöbb helyen nem kell fizetni.Egyre emlékszem hazafele jövet a görög határon lévő duty free melleti mosdóban kértek pár centet. Hajszárítót mindig szoktam vinni, nincs belőle gond. Szerintem a vízmelegítő nem szükséges, mivel minden apartmanban van vagy 2 lapos rezsó, vagy mikro, de legtöbb helyen már mindkettő. de van ahol vízforraló is van. Ezt az apartman leírásnál meg lehet találni. Ha van még kérdésed szivesen segítek. Üdvözlettel Györkiné Panni Mezőtúrról
Nagyon szépen köszönöm! Mezőtúrról??? És nem ismerjük egymást?
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2015-06-21 15:56:07
Kedves Ildikó! Engedd meg, hogy én válaszoljak. Mindenhol elfogadják az Eurót, a mosdó használatért a legtöbb helyen nem kell fizetni.Egyre emlékszem hazafele jövet a görög határon lévő duty free melleti mosdóban kértek pár centet. Hajszárítót mindig szoktam vinni, nincs belőle gond. Szerintem a vízmelegítő nem szükséges, mivel minden apartmanban van vagy 2 lapos rezsó, vagy mikro, de legtöbb helyen már mindkettő. de van ahol vízforraló is van. Ezt az apartman leírásnál meg lehet találni. Ha van még kérdésed szivesen segítek. Üdvözlettel Györkiné Panni Mezőtúrról
Hegyi Ildikó Dátum: 2015-06-21 15:10:52
Kedves Ági! Mi 46fővel vagyis egy nagy létszámú csoporttal megyünk Mezőtúrról. A csoport nagy része a szigettúrán, a BBQ hajózáson és a görög esten is szeretne részt venni. Gondolom ezeket majd odakint megbeszéljük. Kell-e vinnünk az eurón kívül más pénznemet is, gondolok itt a szerb dínárra (wc használatnál). Olvastam az utastájékoztatóban, hogy az elektromos eszközök használata tilos, nem tudom ez vonatkozik az otthonról hozott hajszárítóra, vízmelegítőre vagy apróbb elektromos eszközökre is? Várom válaszát! Üdv: Hegyi Ildikó
Hegyi Ildikó Dátum: 2015-06-21 15:10:22
Szepesi László írta ekkor: 2015-06-17 15:19:02
Kedves Pamacs! Örülök, hogy lesz végre valaki aki veszi a fáradságot, hogy élménybeszámolót írjon. Több turnus már lement és senki nem reagál, pedig jó lenne egy-két friss információ. Mihály tömör, velős és nem utolsó sorban "vicces" írásával nem sokra megyünk! Jó pihenést nektek és várom a beszámolót.
Kedves Ági! Mi 46fővel vagyis egy nagy létszámú csoporttal megyünk Mezőtúrról. A csoport nagy része a szigettúrán, a BBQ hajózáson és a görög esten is szeretne részt venni. Gondolom ezeket majd odakint megbeszéljük. Kell-e vinnünk az eurón kívül más pénznemet is, gondolok itt a szerb dínárra (wc használatnál). Olvastam az utastájékoztatóban, hogy az elektromos eszközök használata tilos, nem tudom ez vonatkozik az otthonról hozott hajszárítóra, vízmelegítőre vagy apróbb elektromos eszközökre is? Várom válaszát! Üdv: Hegyi Ildikó
Sólya Nándor Dátum: 2015-06-20 10:20:30
Enit Ses írta ekkor: 2015-06-08 07:44:23
Kérem akinek van tapasztalata az alábbi apartmanról segítsen döntenem. Köszönöm. Sofoklis Apartman (Korfu)
Kedves ENIT SES!Mi már nem először megyünk vissza Sidariba.A Sofoklis apartmannba már tavaly is voltunk.Ez az apartmann a volt Mariella apartmann helyett van.Az apartmann átlagos felszereltségű.Tv az nem volt,de volt reszó/vagy mikró.Minden alap konyhai felszerelés megvolt benne.Az ágyak rendezettek és a szekrények is normálisak voltak.A teraszról teljes kilátás nyílik a C'anal melletti nagy-strandra.Tehát egy reggeli elfogyasztása,kávézás vagy esti borozgatás kíválló élményt és panorámát nyújt.A közelben van supermarket és motor kölcsönző is.A három kismalac vendéglő szintén mellette van balról.Sőtt egy kínai taverna is pont mellette van.A központtól kb.1-2 perc sétára van.Mindenhez közel van és eléggé szimpatikus / legalább is nekünk az lett/.Egy hátránya volt amit szerintem el lehet viselni az nem más,mint,hogy az apartmann a fő utca mellett van és sok motoros arra motorozik.Előszörre fura és zajos,de megszoktuk.Hát dióhéjban ennyi lenne.Különben a tulaj nagyon rendes és segítőkész.Nekünk összességében az elhelyezkedés,strand közelsége,tavernák közelsége,supermarket közelsége miatt tettszett meg.Kellemes nyralást önöknek.Üdv.