(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Vizvári Dávid Dátum: 2015-05-18 18:52:43
Üdv mindenkinek! Nagy valószinűséggel a mostanában emlegetett Kedves Zsuzsa már nincs... abból gondolom, hogy 2008as dátum szerepel nála. Régebbi kiránduloktól szeretném megkérdezni, hogy a Clio apartmanban, a villában milyen konyhai felszerelésekre eszközökre lehet számítani? Elég sok oldalt viszaolvastam fórumon, sok mindennel már tisztában vagyok. többen írták, hogy van két tányér 2-2 kanál villa kés. De ezen kívül ilyen serpenyő, lábas, merőkanál, stb kiseb sütés főzéshez szükséges dolgok vannak e az apartmanban? Még biztosan lesz kérdésem, de most erre lennék kiváncsi.
Kovács Gyöngyi Dátum: 2015-05-15 16:48:48
Kedves Zsuzsa! Az ottani orvosnak melyik biztosítóval van szerződése? Atlast érdemes kötni? Köszönöm válaszodat! Szép nyarat!
DiOm Dátum: 2015-05-12 16:50:38
A telepitett idegenvezeto meg mindig Zsuzsa? Hogyan kuldhetnek privat uzenetet? koszonom elore is.
Nagy Dániel Dátum: 2015-05-12 14:57:13
Kedves Varga Zsuzsa!Lenne egy olyan kérdésem,hogy mi Augusztus 15-22-ig leszünk Sidarin Lourvos Apartmanban.Apartmanban. Fakultatív programon olyan kérdésem lenne,hogy a Szigetárún Sisi kastélyon kívül plusz költség lenne e?Milyen idő van kint Augusztusban?Köszönöm előre is a válaszokat.Várjuk nagyon már a napokat.
Pamacs Dátum: 2015-05-12 14:36:49
Sziasztok! Mi kértünk ajánlatot autóbérlésre, 60 euróért kaptunk 1 napra, üzemanyag annyi van benne, hogy a pár km-re levő benzinkúthoz el tudjunk vele menni, ott tankolunk - hogy mennyit azt nem tudjuk -, de arra figyeljünk, hogy amikor visszaadjuk az autót, mindenképpen kell benne hagyni min. 3 l-t, mint amivel mi is megkapjuk. Amikor megkérdeztük, hogy mennyit fogyaszt az autó, ezt válaszolták: mindenkinek a vezetési stílusától függ -, vagyis nem jutottunk előbbre, továbbá azt sem tudjuk, hogy mennyit fogunk autózni, de ez szerintem ezzel jár, ha több üzemanyag marad az autóba amikor visszaadjuk, mint a kötelező min.mennyiség, akkor a következő bérlőnek legalább valamivel több marad.