(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Baddi Dátum: 2015-05-12 14:14:26
Horváth Csaba írta ekkor: 2015-04-29 07:55:08
Sziasztok fórumozók!Július 11-én megyünk autóval Sidariba,és keresünk olyan autós családokat vagy barátokat akik ebben az időpontban indulnak tompai határátlépéssel.
CSaba sajnos mi később mennénk kocsival, de ha nem okoz problémát, privát mailt cserélhetnénk, ha van bármi amire érdems figyelni útközben érdekelne a tapasztalataitok. Pl. Macedonia üzemanyagár, kompjegy ára. és vagy Te milyen útvonalon közlekedsz. ilyesmi, csak amit fontosnak tartanál kiemelni, nem túlzottan zaklatnálak :) Köszi ha...
Baddi Dátum: 2015-05-12 14:12:03
Flaskone K.Zsuzsa írta ekkor: 2015-05-11 21:40:55
Kedves Zsuzsa! Az lenne a kérdésem,hogy autóbérlésben tudtok e segíteni?Mi repülövel megyünk és kicsit drágának találom a transzfert! Esetleg nálatok lenne lehetöség erre, vagy gondoltam,hogy 2 hétre autóbérlés ,amit a reptéren vennénk fel és adnánk le? Vagy esetleg,ha vki tud egy jó megoldást,azt megköszönöm! Szép estét! Kandrács Zsuzsi
Szia, én többször jártam korfun, neten autóbérlésre rákerestem, és ha nem tudsz angolul google fordítóval egyszerű mondatokat írva levelet írsz nekik és kész. a reptéren is van kölcsönző, jobb előre lefoglalni a kocsit olcsóbb is lehet. nekem volt, hogy nem a reptérre kértem pl. hanem Paleokastrisába a szállodához és hajnal 2-re kihozták, sőt várt is rám az átadó, mert késtünk. szóval lazán kezelik simán megodlják ezt, ah lebeszéled :) segítőkészenk, nem problémázósak :)
Vékony Erika Dátum: 2015-05-12 13:00:31
Magda Sándor írta ekkor: 2014-06-25 06:32:10
A mult heti nyaralás videóját -KORFU és PAXOS 2014 cimen találjátok a you tube-on. Vagy a you tube-on rákerestek a kopasz 61-re.
Én most találtam rá a videóra, nagyon tetszettek a képek, és már alig bírom kivárni az indulást. Köszi!
Flaskone K.Zsuzsa Dátum: 2015-05-11 21:40:55
Kedves Zsuzsa! Az lenne a kérdésem,hogy autóbérlésben tudtok e segíteni?Mi repülövel megyünk és kicsit drágának találom a transzfert! Esetleg nálatok lenne lehetöség erre, vagy gondoltam,hogy 2 hétre autóbérlés ,amit a reptéren vennénk fel és adnánk le? Vagy esetleg,ha vki tud egy jó megoldást,azt megköszönöm! Szép estét! Kandrács Zsuzsi
Pamacs Dátum: 2015-05-11 19:47:53
írta ekkor: 2008-04-02 21:04:56
Üdvözlök Mindenkit a fórumon! Varga Zsuzsa vagyok, én leszek a Grand Tours képviselője Sidarin. Szívesen válaszolok minden érdeklődő kérdésre az utazási irodánk által szervezett korfui nyaralásokat illetően. A Nikos Pool Apartman felől sokan érdeklődtek. Az apartmanház a település csendesebb részén fekszik 900 m-re a tengerparttól, 100 m-re az egyik legnagyobb helyi szupermarkettől. Saját medencével, medenceparti bárral és étteremmel rendelkezik, ahol félpanzió vagy vacsora igényelhető. A kényelmes stúdióapartmanokban a konyha pulttal van elválasztva a lakótértől. Ebben az apartmanházban 2 légterű, 4-5 fő elszállásolására alkalmas stúdióapartmanok is vannak. A Katerina Apartman a főutcától 50 m-re, a tengerparttól 100 m-re (1-2 perc) található zöld környezetben (olajfák, ciprusok, gyümölcsfák, stb.). Szerencsés elhelyezkedése miatt központi fekvése ellenére is zavartalanul pihenhetnek itt utasaink. A közeli Paradise étteremben vacsora és félpanzió vehető igénybe, a Paradise Hotel medencéjét italfogyasztás mellett használhatják vendégeink. A 2-3 fős stúdióapartmanok minikonyhája egy légtérben van az ágyakkal. Minden apartmanhoz tágas erkély tartozik. A klíma feláras. Az Paradise étterem közelében, a parkolónál van a buszmegálló. A sziget északi részének településeire (Roda, Acharavi, Kassiopi), illetve Korfu városba lehet innen eljutni a zöld buszokkal. A jegyárak egy útra szólóan 2-4 euró között mozognak. A fővárosból a sziget délebbi részeire is el lehet buszozni, a buszállomás a régi kikötő (Old Port) közelében, az új erőd mellett van (New Fortress). A menetrendi tájékoztatással kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal! A fakultatív hajókirándulás Paleokastritsa (a sziget nyugati partján) festői szépségű kikötőjéből indul, de Sidarinak szintén van egy kisebb kikötője. Az időjárással kapcsolatosan csatlakozom az előttem szólókhoz. A főszezonban (június, július, augusztus) ritka az eső, az idő napos, meleg, elő és utószezonban előfordulhatnak záporok. A www.korfu.lap.hu és a www.corfunext.com/corfu_climate.htm oldalakon klímaadatokat, előrejelzéseket olvashatók. A Grand Tours katalógusban és a honlapon található buszmenetrend és a menetidő összehasonlító táblázat segítségével tájékozódhatnak utasaink a buszos út hosszáról. Irodánk rendelkezik Magyarország legfiatalabb autóbuszparkjával, a luxus autóbuszok modernek, kényelmesek, megbízhatóak, tiszták. Fix ülőhelyek felár ellenében előre foglalhatók. Higiéniai okokból WC nincs az autóbuszokon, de az út során 3-4 óránként sofőrjeink kulturált mosdóhelyiségeknél állnak meg. A hétvégi miskolci utazási kiállításon (ITC Székház, Mindszent tér 1.) buszaink kívül-belül megtekinthetők. Kellemes, nyugodt utazást kívánok, sok szeretettel várom Önöket Korfu varázslatos szigetén!
Sziasztok! Légyszi segítsetek: amikor azt írtátok, hogy nem érdemes reggelis-, vagy félpanziós helyet foglalni, mert nem éri meg, egy kicsit megijedtem, mivel mi olyan szállást foglaltunk, ahol reggeli is van, ráadásul valószínű, hogy a "szokásos" kontinentális", de ugye ez azért nem azt jelenti, hogy reggelizés után el kell mennünk az üzletbe reggelit vásárolni?