Jaj! Ezt nem is akarom tudni! Tényleg nem lehet a wc-re elmenni a buszon? Illetve 3-4 óránként megáll a busz és akkor ott lehet menni wc-re? Segítsetek, kérlek, hogy akkor most ezeken a drága buszokon, ahol légkondi is van, hogan van megoldva a WC-zés?
Szia! valóban nem lehet elmenni WC-re a buszon, csak amikor megáll. De azt gondolom, hogy egy egészséges ember kibír 3-4 órát WC nélkül. Ezenkívül el lehet képzelni, hogy nézne ki a buszos WC, ha 80-90 ember használja 20-24 órán keresztül.... még belegondolni is rossz, ismerve az emberek igénytelenségeit (természetesen tisztelet a kivételnek). Szerintem ez így sokkal jobb, tisztább, higiénikusabb megoldás. Nem egyszer voltunk már busszal Görögországban, sokszor láttam olyan dolgokat a buszon néhány utastárs részéről, amin teljesen fel voltam háborodva (kiöntötte a paradicsom levét, mert neki külön dobozban kell a zöldséget magával hoznia, zsíros szalonnát evett vágódeszkán, utána meg fogdosta a zsíros kezével az üléseket stb), na már most ha lehetne WC-re menni, az ilyen emberektől inkább le sem írom, hogy milyen WC használatot tudok elképzelni. De hogy én utánuk be nem mennék a budiba, az tuti