(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sommer Dátum: 2015-05-11 17:10:35
Veronika írta ekkor: 2015-05-09 10:19:50
Szia! valóban nem lehet elmenni WC-re a buszon, csak amikor megáll. De azt gondolom, hogy egy egészséges ember kibír 3-4 órát WC nélkül. Ezenkívül el lehet képzelni, hogy nézne ki a buszos WC, ha 80-90 ember használja 20-24 órán keresztül.... még belegondolni is rossz, ismerve az emberek igénytelenségeit (természetesen tisztelet a kivételnek). Szerintem ez így sokkal jobb, tisztább, higiénikusabb megoldás. Nem egyszer voltunk már busszal Görögországban, sokszor láttam olyan dolgokat a buszon néhány utastárs részéről, amin teljesen fel voltam háborodva (kiöntötte a paradicsom levét, mert neki külön dobozban kell a zöldséget magával hoznia, zsíros szalonnát evett vágódeszkán, utána meg fogdosta a zsíros kezével az üléseket stb), na már most ha lehetne WC-re menni, az ilyen emberektől inkább le sem írom, hogy milyen WC használatot tudok elképzelni. De hogy én utánuk be nem mennék a budiba, az tuti smile
Senkit se akarok riogatni ezzel a 3-4 órás (wc)-s dologgal, de ez csak egy tervezett dolog, amit a sofőrök, rajtuk kívülálló okok miatt vagy be tudnak tartani, vagy nem. Két éve hazafelé pl. az egyik (3-4 óra) 5 óra 26 percre sikeredett. A buszon tényleg nem lehet használni a wc-t! Én azoknak, akik ezt nem bírják, azt ajánlom, csak akkor igyanak "nagyobb" mennyiséget, amikor a a sofőr szól, hogy "hamarosan megállunk "
Dimitrov Éva Dátum: 2015-05-10 18:29:03
Akkor gyorsan pótolom a malom játékot is :-) Eddig csak a Ki nevet a végén-t ill. magyar kártyát készítettem elő. Igen, mivel délre az összes út május 22-én indul, az lesz az első. Bár én Zakintos-Tsilivi-re utazom, csak ott nem pörög a fórum. Korfun tavaly voltam a Clióban. Mindenkinek kellemes nyaralást és vigyázzunk a leégéssel :-)
Gogola Tamás Dátum: 2015-05-09 17:50:59
Éva valószínűleg malmozás a parkolóban. :) Szerencsés esetben nem fog esni a várakozás alatt.... A honlapon azt írták az első turnus nem indul gondolom a másodikkal indulsz. Ahogy valószínűleg én is. Milyen a tenger illetve az idő május vége felé Korfun átlagban? A vízhőmérséklet van ilyenkor már 19 fokos?
Dimitrov Éva Dátum: 2015-05-09 16:56:06
Én is az után érdeklődöm, hogy mi lesz vasárnap visszafelé Szegeden. Van e a közelben mosdó lehetőség, mivel rossz esetben akár 3-4 órát is várakozni kell. Sajnos én az első turnusban utazom , ezért kérdezem...
Veronika Dátum: 2015-05-09 10:19:50
Kiss Éva Judit írta ekkor: 2015-05-09 10:02:04
Jaj! Ezt nem is akarom tudni! Tényleg nem lehet a wc-re elmenni a buszon? Illetve 3-4 óránként megáll a busz és akkor ott lehet menni wc-re? Segítsetek, kérlek, hogy akkor most ezeken a drága buszokon, ahol légkondi is van, hogan van megoldva a WC-zés? smile
Szia! valóban nem lehet elmenni WC-re a buszon, csak amikor megáll. De azt gondolom, hogy egy egészséges ember kibír 3-4 órát WC nélkül. Ezenkívül el lehet képzelni, hogy nézne ki a buszos WC, ha 80-90 ember használja 20-24 órán keresztül.... még belegondolni is rossz, ismerve az emberek igénytelenségeit (természetesen tisztelet a kivételnek). Szerintem ez így sokkal jobb, tisztább, higiénikusabb megoldás. Nem egyszer voltunk már busszal Görögországban, sokszor láttam olyan dolgokat a buszon néhány utastárs részéről, amin teljesen fel voltam háborodva (kiöntötte a paradicsom levét, mert neki külön dobozban kell a zöldséget magával hoznia, zsíros szalonnát evett vágódeszkán, utána meg fogdosta a zsíros kezével az üléseket stb), na már most ha lehetne WC-re menni, az ilyen emberektől inkább le sem írom, hogy milyen WC használatot tudok elképzelni. De hogy én utánuk be nem mennék a budiba, az tuti smile