(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Gál Zsuzsanna Dátum: 2015-02-05 07:02:20
Köszönöm szépen a válaszokat! smile A mi szívünk is inkább erre felé húzott smile de mindenképpen kíváncsi voltam olyanok tapasztalatára, akik már részt vettek ilyenen. Még egyszer köszi!
Nagy Mária Dátum: 2015-02-05 01:17:21
Kedves Zsuzsanna ! Az én véleményem is egyezik Timeáéval, mert valóban klassz program esetenként kipróbálni egy-egy taverna kínálatát, s izgalommal várni, milyen ízekkel gazdagodik az ember. Nem beszélve az esti hangulatról, amely azért mindenhol más egy kicsit. Azt pedig valóban semmiféle étterem nem tudja pótolni, hogy reggel - amikor kedvem van akkor kelek után - a Párunk által hozott friss péksütemény, kenyér, friss tzatziki, fetasajt, joghurt, paradicsom társaságában az erkélyen, teraszon kinn ülve reggelizel, s választásod szerint vagy a gyönyörű tengert látod mindeközben - ez a legpazarabb - vagy egy szép kertet, vagy egy tisztavizű uszodát, vagy a szomszédot akivel szót válthatsz stb. Akárhogyan döntötök az ellátást illetően érezzétek nagyon jól magatok. üdv. Mária smile
Czakó Tímea Dátum: 2015-02-04 22:03:35
Saját vélemény: De szerintem a legnagyobb pénzkidobás a félpanzió!! Mert mindig egy állandó helyhez vagy kötve és a többi éttermet így meg sem ismerheted, és semmivel sem drágább!! És a reggeliről már nem is beszélve, azért a 2 db tojás rántottáért, amit sokkal olcsóbban ki tudol hozni az apartmanodban akkor amikor felkelsz és nem kell sietni egy harmadik helyre reggelizni. Minden apartmannak olyan kellemes teraszai vannak, hogy szerintem egy ott elfogyasztott reggeli mindennél jobb és emlékezetesebb, mint annál a görög étteremnél ahol nem is ismerik a reggeli időzónát, mivel alapvetően 10 óra után kezdenek magukhoz térni. Ettől függetlenül a vendégmunkások reggeli tojásrántottája tökéletes lehet, de ezért fizetni dupla pénztér????
Gál Zsuzsanna Dátum: 2015-02-04 12:27:52
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni az árakról az éttermekben úgy nagyjából, illetve az érdekelne igazából, hogy melyik éri meg jobban árban: félpanziót kérni, vagy teljesen önellátásban lenni? Úgy tervezzük, hogy Korfura megyünk idén a Grand Tours-szal és nem tudjuk eldönteni, hogy kérjünk-e ellátást vagy ne. Ne haragudjatok, ha volt már előttem ilyenfajta kérdés, de nem olvastam vissza sokat és egyelőre nem is néztem utána az áraknak. Gondoltam hátha vannak itt tapasztaltabb emberkék. Előre is köszönöm a választ! smile
Vidus Gábor Dátum: 2015-01-31 21:21:55
Kollerné Király Szilvia írta ekkor: 2015-01-31 19:11:58
Sziasztok, Szeretnék érdeklődni, hogy személyi igazolvánnyal (új típusu) lehet e utazni Görögországba, úgy értem, hogy a szerbek, és a makedónok is elfogadják e azt utlevél helyett? Köszönöm válaszotok..
Kedves Szilvia! Tavaly még elfogadták, bízunk benne nem változtatnak ezen a jó szokásukon... Mi is személyivel fogunk utazni smile