(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Pénzes Adrienn Dátum: 2015-01-31 12:17:11
Vidus Gábor írta ekkor: 2015-01-31 12:00:10
Kedves Adrienn! Csak megerősíteni tudom Mihályt és egy apró kiegészítést tennék hozzá: a központi apartmanok néha hangosak, az angol hölgyek és urak éjszakai jókedve miatt... :) De pont miattuk vannak olyan éjszakai szórakozási lehetőségek, amiket NEM szabad kihagyni esténként! Különböző Tribute zenekarok mint pl. Abba, Michael Jackson, Queen, Amy Winehouse, Robbie Williams stb. Mindenhova ingyenes a belépés! Mi már 2x voltunk Sidariban, egyszer a főutcában volt az apartmanunk (ezt azóta már nem használja a Grand), legutóbb a Nikos Poolban volt szerencsénk pihenni. A Nikos teljesen jó ár/érték arányú apartman Sidariban.
Kedves Gábor! Nagyon szépen köszönöm az infókat!
Vidus Gábor Dátum: 2015-01-31 12:00:10
Kedves Adrienn! Csak megerősíteni tudom Mihályt és egy apró kiegészítést tennék hozzá: a központi apartmanok néha hangosak, az angol hölgyek és urak éjszakai jókedve miatt... :) De pont miattuk vannak olyan éjszakai szórakozási lehetőségek, amiket NEM szabad kihagyni esténként! Különböző Tribute zenekarok mint pl. Abba, Michael Jackson, Queen, Amy Winehouse, Robbie Williams stb. Mindenhova ingyenes a belépés! Mi már 2x voltunk Sidariban, egyszer a főutcában volt az apartmanunk (ezt azóta már nem használja a Grand), legutóbb a Nikos Poolban volt szerencsénk pihenni. A Nikos teljesen jó ár/érték arányú apartman Sidariban.
Pénzes Adrienn Dátum: 2015-01-31 08:39:20
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2015-01-30 21:01:15
Szia. Mi tavaly voltunk a Nikos Pool-ban. Igaz mi kocsival voltunk és egyáltalán nem jelentett gondot a parttól való távolság de sokszor mentünk le gyalog is és nekünk nem volt megterhelő lesétálni. Én életemben nem tudtam még de. 9-10 óránál tovább aludni de a Nikos Pool-ban rendre délbe keltünk. A legnagyobb melegben is isteni hűvös volt a szoba és a CSEND (így nagy betűkkel) még kellemesebb volt. Nagyon egyszerű a berendezés de pont ettől nagyszerű is. Amit hihetetlenül élveztünk az a medence. Szuper kellemes, tiszta víz. Olyan jó volt fürdőzni és utána levonulni a partra. Nagyon kedves tulajdonos hölgy van a fiaival ott néha. Korfu eltekintve a negatívumoktól mélyen belénk égett. A negatívumok maradtak végül a legszebb emlékek. Jókat nevetünk egy csomó dolgon így utólag.
A távolság engem se zavar se szüleimet, tavaly 2km-t kellett sétálnunk Sartin az apartmantól a központig, de ez sem jelentett gondot. Itt is köszönöm a válaszod!
Pénzes Adrienn Dátum: 2015-01-31 08:31:55
Bodnar Mihaly írta ekkor: 2015-01-30 21:15:46
Bocsi de még kihagytam egy fontos szempontot, ami nekünk fontos volt. A két nagy szupermarket közelsége nagyon jó dolog. A lenti kisboltokban sokkal kisebb választék van.
Ezek jó hírek! Köszönöm a válaszod!
Bodnar Mihaly Dátum: 2015-01-30 21:15:46
Pénzes Adrienn írta ekkor: 2015-01-30 14:01:33
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy mi a véleményetek Sidariról és a Nikos Pool Apartmanról?
Bocsi de még kihagytam egy fontos szempontot, ami nekünk fontos volt. A két nagy szupermarket közelsége nagyon jó dolog. A lenti kisboltokban sokkal kisebb választék van.