Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem volna, hogy az utolsó 3-4 turnusok közül érdemes-e valamelyik választani vagy inkább az első 3-4 turnus közül érdemes választani? Mennyire meleg a tenger, milyen időjárási viszonyokra lehet számítani illetve mennyire vannak nyitva a boltok? Illetve melyik apartmant tudjátok ajánlani? Ha esetleg nem Sidari akkor melyik Görög úti célt tudnátok ajánlani? :) Előre is köszönöm a válaszokat!
Mielőtt döntenél, olvass vissza kicsit, tavaly szept.11-én írtak a MISTRAl ról. Talán segít eldönteni a kérdést. (Jelenleg a 8. oldalon találtam a bejegyzést). Mi 2 éve voltunk május vége - június elején, sokat fürödtünk, mivel lassan mélyül a tenger, délutánra már mindig nagyon jól felmelegedett - persze ha napos idő volt.
Tapasztalatunk szerint tisztaság volt a parton, minden este végig "gereblyézték", és egész nap üldögélt egy ember egy napernyő alatt, aki határozottan rászólt arra, aki esetleg szemetelésre vetemedett. Az üzletek, éttermek teljes gőzzel üzemeltek, szóval előszezonban is nagy élet volt.
Jó nyaralást !