(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Bodnar Mihaly Dátum: 2015-01-30 21:01:15
Pénzes Adrienn írta ekkor: 2015-01-30 14:01:33
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy mi a véleményetek Sidariról és a Nikos Pool Apartmanról?
Szia. Mi tavaly voltunk a Nikos Pool-ban. Igaz mi kocsival voltunk és egyáltalán nem jelentett gondot a parttól való távolság de sokszor mentünk le gyalog is és nekünk nem volt megterhelő lesétálni. Én életemben nem tudtam még de. 9-10 óránál tovább aludni de a Nikos Pool-ban rendre délbe keltünk. A legnagyobb melegben is isteni hűvös volt a szoba és a CSEND (így nagy betűkkel) még kellemesebb volt. Nagyon egyszerű a berendezés de pont ettől nagyszerű is. Amit hihetetlenül élveztünk az a medence. Szuper kellemes, tiszta víz. Olyan jó volt fürdőzni és utána levonulni a partra. Nagyon kedves tulajdonos hölgy van a fiaival ott néha. Korfu eltekintve a negatívumoktól mélyen belénk égett. A negatívumok maradtak végül a legszebb emlékek. Jókat nevetünk egy csomó dolgon így utólag.
Pénzes Adrienn Dátum: 2015-01-30 14:01:33
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy mi a véleményetek Sidariról és a Nikos Pool Apartmanról?
Nagy Dániel Dátum: 2015-01-29 08:59:17
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne,hogy ki volt már Lourvos Apartmanba?
Horváth Györgyné Dátum: 2015-01-26 20:14:32
Kovács Attila írta ekkor: 2015-01-20 11:25:26
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem volna, hogy az utolsó 3-4 turnusok közül érdemes-e valamelyik választani vagy inkább az első 3-4 turnus közül érdemes választani? Mennyire meleg a tenger, milyen időjárási viszonyokra lehet számítani illetve mennyire vannak nyitva a boltok? Illetve melyik apartmant tudjátok ajánlani? Ha esetleg nem Sidari akkor melyik Görög úti célt tudnátok ajánlani? :) Előre is köszönöm a válaszokat!
Mielőtt döntenél, olvass vissza kicsit, tavaly szept.11-én írtak a MISTRAl ról. Talán segít eldönteni a kérdést. (Jelenleg a 8. oldalon találtam a bejegyzést). Mi 2 éve voltunk május vége - június elején, sokat fürödtünk, mivel lassan mélyül a tenger, délutánra már mindig nagyon jól felmelegedett - persze ha napos idő volt. Tapasztalatunk szerint tisztaság volt a parton, minden este végig "gereblyézték", és egész nap üldögélt egy ember egy napernyő alatt, aki határozottan rászólt arra, aki esetleg szemetelésre vetemedett. Az üzletek, éttermek teljes gőzzel üzemeltek, szóval előszezonban is nagy élet volt. Jó nyaralást !
Hegyi Ildikó Dátum: 2015-01-25 15:23:27
Lingvai Beatrix írta ekkor: 2015-01-20 12:28:32
Kedves Ildikó! Ha vízi cipőre gondoltál a homokos részen (Sidariban van ilyen) nem szükséges. Tengeri sün a sziklásabb partokon van. Strandpapucs ajánlott ha főszezonban utazol mert a forró homokban nem olyan kellemes járni. Mi mindig viszünk magunkkal mind a kettőt mivel nem csak a szállásunk melletti részen szoktunk fürdeni. Van hogy távolabbi öblök strandjait is felkeressük így jobb az óvatosság.
Nagyon köszönöm! :)