(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sohajda Norbert Dátum: 2014-09-24 14:04:54
Csak köszönném az áginak a segítséget az idegen vezetőnek,a sok hasznos infót és mindent.Köszönném még a sofőröknek is a gyors utat és hogy biztonságban utaztunk!Viszont a Lena apartman tulajdonosát inkább nem minősíteném,remélem nem fogja senki választani az ő apartmanját,a grand tours remélem kiveszi a listáról az ő apartmanját mert nem oda való.Szerintem neki nem való a vendéglátás pl még wc re sem engedte az apartmanból 9 kor ,kiköltözőket sőt az udvarra sem,a wifit kikapcsolta ha látta hogy internetezünk a többit ne is soroljam.Én egy jó időre elfelejtem korfut vannak szép részei , de eléggé szemetes plusz csatornákat belevezetik a tengerbe ilyet sem láttam még.Végül is jól éreztük magunkat köszi grand
Móni Dátum: 2014-09-17 10:23:57
Stefan írta ekkor: 2014-09-16 19:15:45
Szia Móni! Bocs, hogy csak most válaszolok de a nagy muszály nem engedett gépközelbe. Mint Ági is irta a Wifi nem fizetős, kettő adója van a Cliónak clió1- clió2 arra jelentkezel be amelyiknél erősebb jelet tapasztalsz. Jó nyaralást, főként jó időt kívánok. smile smile
:) Köszönöm szépen az információt :) Én is bízom benne h jó idő lesz ha megyünk :)
Stefan Dátum: 2014-09-16 19:15:45
Móni írta ekkor: 2014-09-15 11:06:43
Szia Stefan :) Jaj de jó hír :) mert sehol nem találtam h van wifi vagy nincs, ki is van húzva a katalógusban és nincs is megjelölve sehol a a honlapon, a többi apartmannál meg láttam h van, ezek szerint ide elfelejtették bejelölni... :) Még annyit h fizetős vagy ott is ingyen van? :) Köszönöm Móni
Szia Móni! Bocs, hogy csak most válaszolok de a nagy muszály nem engedett gépközelbe. Mint Ági is irta a Wifi nem fizetős, kettő adója van a Cliónak clió1- clió2 arra jelentkezel be amelyiknél erősebb jelet tapasztalsz. Jó nyaralást, főként jó időt kívánok. smile smile
Móni Dátum: 2014-09-16 12:15:45
Grand ÁGI írta ekkor: 2014-09-15 17:04:42
Kedves Mónika! A WIFI nem fizetős, és ahogyan azt Stefan is írta nagyon jó a jelerőssége.
Köszönöm akkor megnyugodtam :) Móni
Móni Dátum: 2014-09-16 12:15:10
Grand ÁGI írta ekkor: 2014-09-15 17:03:19
Kedves Mónika! Azt, hogy szeptember 26 és október 4között milyen idő várható, előre megmondani nem lehet, sem ide Korfura sem pedig Görögország más területére sem. Ez a nyár sokkal változékonyabb volt, mint az előtte levő évek nyara, nem volt annyira meleg, és eső is esett egy-egy napra júliusban, és augusztusban is, ami az itt lakók szerint nagyon ritkán fordul elő. A múlt héten kedden esett, utána szép idő volt. A mostani előrejelzések szerint valóban 23-24 fokot mutat, de ez is naponta változik. Szeptember végére milyen idő lesz, azt jelen pillantaban nehéz megjósolni a tenger vizének hőmérséklete is lassan majd elkezd csökkenni, és Valóban Kefalónia délebbre van, és most érkeztetek haza, így az időjárás ebben a periódusban ott is változhat... A mai napon szeles idő van, a tenger hullámzik de nagyon kellemes idő van, lehet fürödni, de esténként az esti sétához már szükség van egy vékonyabb pulóverre. A döntés mindezek figyelembevételével a Te kezedben van. Szeretettel várunk Korfun!
Ági :) Igazán köszönöm kimerítő válaszodat, hm igen tudom h nem vagy jós(pedig jó lenne) :) Sajnos továbbra is szeretnék menni :) Még kigondolom :) Remélem találkozunk Korfun :) Szép napot :) Móni