Szia Nándi, én örülök, ha néha felnézel. Én is ide-idenézek, de sajnos tényleg kevesen vannak fenn, a már elmúlt nyaralásokról nem sokat hallani. Pedig biztos történtek azért szép és jó dolgok is. Hisz egy nyaralás nem lehet azért olyan rossz.
Nekünk sem volt szuper a szállásunk, fogtunk ki rossz időt is, de nem arra emlékszem szivesen,hanem a jó dolgokra. Volt azért belőle rengeteg!
Mi nagyon jól éreztük magunkat, és sok görög szót hallottunk, mégha angolul szóltak is hozzánk, mi görögül köszöntünk, amire elmosolyodtak és ők is görögül válaszoltak. Semmi rossz tapasztalatunk nem volt az embereket illetően.
A Lena tulaját nem ismerem szerencsére, nekünk nem volt a miénkkel semmi gond.
De pl. szívesen hallanék Daniliá faluról, sajnálom,hogy nem utazás előtt kérdeztem. Mi elutaztunk odáig, kerestük, de sajnos lezárva találtuk. Valaki tud róla esetleg valamit? Meg lesz még nyitva valamikor? Minden utikönyv említi, de úgy, mintha még nyitva lenne, és közben meg nincs.
Szerintem próbáljunk meg inkább tapasztalatokat megosztani, a jót is, ne csak a rosszat és akkor hátha felélénkül újra a fórum, és jövőre is segítséget nyújt! :) Szép napot mindenkinek.