(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Szélessyné Rozner Mária Dátum: 2014-10-08 10:56:27
Móni írta ekkor: 2014-10-08 09:38:22
Sziasztok :) Mi most érkeztünk haza :( Bevallom a fórumot olvasva nagyon nehezen vettem rá magam arra, hogy Sidarit válasszam, ennyi rosszat amit ti leírok sehol nem látok, pont a magyar mentalitásra vall, semmi nem jó, mindbe bele kell kötni, és csak a rosszat látni. Nos számunkra ez egy csodálatos nyaralás volt, mi beleszerettünk, igen a hibákat mi is láttuk, de egy percet sem foglalkoztunk vele, mi mindennel meg voltunk/vagyunk elégedve. Senki ne feledje hogy a saját nyaralását mindenki maga alakítja, csodálatos helyek vannak, kedvesek a Görögök :) Ez volt az első év, hogy próbáltam a fórumra hagyatkozva utána olvasni a helyeknek, hála nektek soha többé nem teszem. Mindenkinek ajánlani tudom Sidarit, szerintem maga a csoda, Tolot kivéve mi eddig az összes Grand nyaraló helyen voltunk Görögországban, egy kis darabot ott hagyunk a szívünkből mindenhol, minden helynek megvan a szépsége ha teszünk érte mi is fel tudjuk fedezni :) Ez a véleményem, nem kérek senkitől hozzászólástál! Ezt azoknak szánom akik óvakodnak 2015-ben Sidarit választani :) Köszönöm :) Mindenkinek jó nyaralást 2015-ben a Grand Toursal :) Irány Tolo smile smile
Szia Móni ! Jó olvasni a soraidat. Mi 2011-ben voltunk Sidariban és nagyon jól éreztük magunkat. Idén Tolo volt az úticél - sok év után újra - és mondhatom jó választás lesz Nektek is. Üdv. Marcsi
Móni Dátum: 2014-10-08 09:38:22
Sziasztok :) Mi most érkeztünk haza :( Bevallom a fórumot olvasva nagyon nehezen vettem rá magam arra, hogy Sidarit válasszam, ennyi rosszat amit ti leírok sehol nem látok, pont a magyar mentalitásra vall, semmi nem jó, mindbe bele kell kötni, és csak a rosszat látni. Nos számunkra ez egy csodálatos nyaralás volt, mi beleszerettünk, igen a hibákat mi is láttuk, de egy percet sem foglalkoztunk vele, mi mindennel meg voltunk/vagyunk elégedve. Senki ne feledje hogy a saját nyaralását mindenki maga alakítja, csodálatos helyek vannak, kedvesek a Görögök :) Ez volt az első év, hogy próbáltam a fórumra hagyatkozva utána olvasni a helyeknek, hála nektek soha többé nem teszem. Mindenkinek ajánlani tudom Sidarit, szerintem maga a csoda, Tolot kivéve mi eddig az összes Grand nyaraló helyen voltunk Görögországban, egy kis darabot ott hagyunk a szívünkből mindenhol, minden helynek megvan a szépsége ha teszünk érte mi is fel tudjuk fedezni :) Ez a véleményem, nem kérek senkitől hozzászólástál! Ezt azoknak szánom akik óvakodnak 2015-ben Sidarit választani :) Köszönöm :) Mindenkinek jó nyaralást 2015-ben a Grand Toursal :) Irány Tolo smile smile
Busai Anikó Dátum: 2014-10-05 16:37:46
Szia Nándi, én örülök, ha néha felnézel. Én is ide-idenézek, de sajnos tényleg kevesen vannak fenn, a már elmúlt nyaralásokról nem sokat hallani. Pedig biztos történtek azért szép és jó dolgok is. Hisz egy nyaralás nem lehet azért olyan rossz. Nekünk sem volt szuper a szállásunk, fogtunk ki rossz időt is, de nem arra emlékszem szivesen,hanem a jó dolgokra. Volt azért belőle rengeteg! Mi nagyon jól éreztük magunkat, és sok görög szót hallottunk, mégha angolul szóltak is hozzánk, mi görögül köszöntünk, amire elmosolyodtak és ők is görögül válaszoltak. Semmi rossz tapasztalatunk nem volt az embereket illetően. A Lena tulaját nem ismerem szerencsére, nekünk nem volt a miénkkel semmi gond. De pl. szívesen hallanék Daniliá faluról, sajnálom,hogy nem utazás előtt kérdeztem. Mi elutaztunk odáig, kerestük, de sajnos lezárva találtuk. Valaki tud róla esetleg valamit? Meg lesz még nyitva valamikor? Minden utikönyv említi, de úgy, mintha még nyitva lenne, és közben meg nincs. Szerintem próbáljunk meg inkább tapasztalatokat megosztani, a jót is, ne csak a rosszat és akkor hátha felélénkül újra a fórum, és jövőre is segítséget nyújt! :) Szép napot mindenkinek.
Edit Dátum: 2014-10-05 10:34:26
Sárkány Sándor írta ekkor: 2014-10-04 21:20:27
Én ugyanezeket írtam,illetve tapasztaltam,és negatív "fricskázó"lettem,mert nem csak a szépet írtam meg. Mi 2 hetet voltunk a Lénában,de szívem szerint már az első hét után haza jöttem volna,annyira felidegesített sokszor ez a Abrosz Tisztakosz .Vagyis a Léna tulaja.
De mit csinált a tulaj,hogy ennyire sokan szidják? Nálunk a Katerinában,csak érkezéskor és távozáskor láttuk,amikor a szennyest elvitte! Amúgy az Angolokkal tényleg kivételeznek az étteremben is,mert mi hamarabb ültünk be,és mégis ők kapták meg hamarabb a vacsorát rendszeresen. Görög szót ritkán hallani,mindenki angolul beszél,az étteremben,bárban,boltban stb.hiába Görögök. :))
Sárkány Sándor Dátum: 2014-10-04 21:20:27
Sohajda Norbert írta ekkor: 2014-09-24 18:44:43
Jó estét maga a hely nem túl rossz sőt szép is,de a tulaj embertelen idegbajos soha nem mennék oda nem a görög vendéglátásról híres.Megosztom mert nekem ez nem tetszett szerintem senkinek nem fog,tavaly zakhytoson voltunk le a kalappal a tulaj előtt őt dicsérem is bármikor oda visszamennék,segítőkész bármiben segített wc papírt adott zacskót takarítottak stb itt semmi .Zakhytosi apartmanos ibéryapanzió ő görög volt és kedves ,ez a lena apartmanos elvette a kedvem görög országtól egy időre a kedvemet.Senki ne menjen oda hidgyjétek el nem első utazó vagyok és nem kötözködő de nekem ez sok volt ingyen se maradtam volna ott
Én ugyanezeket írtam,illetve tapasztaltam,és negatív "fricskázó"lettem,mert nem csak a szépet írtam meg. Mi 2 hetet voltunk a Lénában,de szívem szerint már az első hét után haza jöttem volna,annyira felidegesített sokszor ez a Abrosz Tisztakosz .Vagyis a Léna tulaja.