Üdv. Mindenkinek!
Most utazunk haza Sidariból,jelenleg Szegeden várjuk már 2 órája , Grand 2 buszt,vhol defektet kapott!
Ugye nem hiába van a tájékoztatóban,hogy mennyi csomagot lehet hozni,van aki apartmanonként 2 hűtőtáskával érkezik...
Eddig nem értettem miért hasonlítgatják Sartihoz Sidarit,azt az egyszerű egy utcából álló kis tengerparti falucskát,de most már megértem,sőt kijelenthetem Sartinak SZEBB is a tengerpartja!!
Nagyot csalódtunk Sidariban,egy főutcából áll,ápolatlan telkek,a tengerpartja jelentéktelen.
Amiért érdemes volt oda-vissza kb.8km-t gyalogolni az a Logas beach,az csodálatos,1 egész napot ott töltöttünk,megvártuk a naplementét is.
Sajnos a hétből 2 napot tudtunk fürödni,mert a többi napon hihetetlen nagy szél volt,a tenger vadul hullámzott,és hűvös volt,vagy éppen az eső szakadt.
Szigettúra szép volt,BBQ hajókirándulásra nem mennénk már el még egyszer, műanyag flakonos kannás bort kaptunk , ami nem korlátlan mert elfogyott a vörösbor pl.és nem hoztak újat.Az ebéd az jó volt csirkecomb és fasírt.
Katerina apartman egyszerű,közel van a főutcához,rengeteg szúnyog,tv nincs,wifi csak a közös udvarban,de csak akkor jó ha nincsennek rácsatlakozva 5-en.
Canal'damour tiszta hínár,nem is tudtunk benne fürödni,fényképezkedni viszont szép hely!
Görögországból azt hiszem, elég volt most egy darabig!