(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Sárkány Sándor Dátum: 2014-10-04 21:11:23
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-10-04 17:58:04
Sziasztok Fórumozók!Vagy azok,kik még feljönnek ide néha.Én már nem írtam jó néhány hete,mert sajnos voltak páran akik jobbnak látták ezt az oldalt szétzilálni.Az akkor még kedves és boldogan nyaraló emberek véleményéből mára ahogyan látom nem sok maradt.Nincs hangulat,visszaemlékezés,beszélgetés,élmények megosztása...ahogyan akkor volt,és akár a régmúltat is említhetném a tavalyi évet. smile smile Hol van ilyenkor az a bizonyos nagy tapasztalattal rendelkező és minden jóérzésű fórumozót fricskázó "Sárkány Sándor",vagy netán "Joy"-nevű valaki????? smile smile Na ez nem semmi...pár nap-hét alatt tönkretettek egy jól működő és kellemes embereket tömörítő oldalt amit mások,sokan évekig látogattak...jókat beszélgettek,csevegtek,élményeket osztottak meg,buzdítottak sok még tapasztalattal nem rendelkező nyaralni vágyót.Segítve ezzel is a kinti idegenvezetők munkáját,hogy ne azoknak kelljen minden nap sok-sok kérdésre válaszolni.Hol vannak ezek az emberek akik akkor olyan okosak voltak és megmondták a tutit?????Akkor most kellene itt fent lenni és tartani a fórum hangulatát,beszélgetni,tanácsokat adni......ahogyan akkor mi tettük a Szepesi Lacival,Krisztinával,Anikóval,majd később Olivérrel.Sajnálom ezt mert nem lehet már olyan jó amilyen volt és elmúlt a varázs pár rosszindulatú,lehúzó ember miatt.Hát ez van sajnos.Mindenesetre nézelődöm....nézelődöm....na nem naponta de azért hetente egyszer még fel-felcsábít a lelkiismeretem és a szeretetem Sigdari iránt és a GRAND iránt.Üdv:Nándi smile
Látom hiányzom.Bár már azt hittem nem írsz ide többet,mert könnyes szemmel elbúcsúztál az oldaltól. Páran e mailben kértek infókat,nekik írtam,remélem segítség volt nekik. Egyébként ha nem tűnt volna fel vége van a szezonnak,gondolom azért sincs annyi ember.Kérsz egy fricskát? Kérlek írd le, hogy jövőre is Sidariba mész,és milyen fantasztikus lesz. köszi smile
Sólya Nándor Dátum: 2014-10-04 17:58:04
Sziasztok Fórumozók!Vagy azok,kik még feljönnek ide néha.Én már nem írtam jó néhány hete,mert sajnos voltak páran akik jobbnak látták ezt az oldalt szétzilálni.Az akkor még kedves és boldogan nyaraló emberek véleményéből mára ahogyan látom nem sok maradt.Nincs hangulat,visszaemlékezés,beszélgetés,élmények megosztása...ahogyan akkor volt,és akár a régmúltat is említhetném a tavalyi évet. smile smile Hol van ilyenkor az a bizonyos nagy tapasztalattal rendelkező és minden jóérzésű fórumozót fricskázó "Sárkány Sándor",vagy netán "Joy"-nevű valaki????? smile smile Na ez nem semmi...pár nap-hét alatt tönkretettek egy jól működő és kellemes embereket tömörítő oldalt amit mások,sokan évekig látogattak...jókat beszélgettek,csevegtek,élményeket osztottak meg,buzdítottak sok még tapasztalattal nem rendelkező nyaralni vágyót.Segítve ezzel is a kinti idegenvezetők munkáját,hogy ne azoknak kelljen minden nap sok-sok kérdésre válaszolni.Hol vannak ezek az emberek akik akkor olyan okosak voltak és megmondták a tutit?????Akkor most kellene itt fent lenni és tartani a fórum hangulatát,beszélgetni,tanácsokat adni......ahogyan akkor mi tettük a Szepesi Lacival,Krisztinával,Anikóval,majd később Olivérrel.Sajnálom ezt mert nem lehet már olyan jó amilyen volt és elmúlt a varázs pár rosszindulatú,lehúzó ember miatt.Hát ez van sajnos.Mindenesetre nézelődöm....nézelődöm....na nem naponta de azért hetente egyszer még fel-felcsábít a lelkiismeretem és a szeretetem Sigdari iránt és a GRAND iránt.Üdv:Nándi smile
Edit Dátum: 2014-09-28 13:48:40
Üdv. Mindenkinek! Most utazunk haza Sidariból,jelenleg Szegeden várjuk már 2 órája , Grand 2 buszt,vhol defektet kapott! Ugye nem hiába van a tájékoztatóban,hogy mennyi csomagot lehet hozni,van aki apartmanonként 2 hűtőtáskával érkezik... Eddig nem értettem miért hasonlítgatják Sartihoz Sidarit,azt az egyszerű egy utcából álló kis tengerparti falucskát,de most már megértem,sőt kijelenthetem Sartinak SZEBB is a tengerpartja!! Nagyot csalódtunk Sidariban,egy főutcából áll,ápolatlan telkek,a tengerpartja jelentéktelen. Amiért érdemes volt oda-vissza kb.8km-t gyalogolni az a Logas beach,az csodálatos,1 egész napot ott töltöttünk,megvártuk a naplementét is. Sajnos a hétből 2 napot tudtunk fürödni,mert a többi napon hihetetlen nagy szél volt,a tenger vadul hullámzott,és hűvös volt,vagy éppen az eső szakadt. Szigettúra szép volt,BBQ hajókirándulásra nem mennénk már el még egyszer, műanyag flakonos kannás bort kaptunk , ami nem korlátlan mert elfogyott a vörösbor pl.és nem hoztak újat.Az ebéd az jó volt csirkecomb és fasírt. Katerina apartman egyszerű,közel van a főutcához,rengeteg szúnyog,tv nincs,wifi csak a közös udvarban,de csak akkor jó ha nincsennek rácsatlakozva 5-en. Canal'damour tiszta hínár,nem is tudtunk benne fürödni,fényképezkedni viszont szép hely! Görögországból azt hiszem, elég volt most egy darabig!
Sohajda Norbert Dátum: 2014-09-24 18:44:43
Franciska írta ekkor: 2014-09-24 16:08:47
Hoppi! Most olvasom, hogy a Lena nem egy vendégbarát hely. Mi most megyünk október 3-án oda. Nagyon remélem, hogy az utolsó turnust már kedvesen és mosolyogva fogja fogadni és elengedni a tulajdonos. Egyébként, még lehet fürdőzni? Vannak még ily késői időpontokban is fakultatív programok? Köszönöm, ha valaki reagál erre: Franciska smile
Jó estét maga a hely nem túl rossz sőt szép is,de a tulaj embertelen idegbajos soha nem mennék oda nem a görög vendéglátásról híres.Megosztom mert nekem ez nem tetszett szerintem senkinek nem fog,tavaly zakhytoson voltunk le a kalappal a tulaj előtt őt dicsérem is bármikor oda visszamennék,segítőkész bármiben segített wc papírt adott zacskót takarítottak stb itt semmi .Zakhytosi apartmanos ibéryapanzió ő görög volt és kedves ,ez a lena apartmanos elvette a kedvem görög országtól egy időre a kedvemet.Senki ne menjen oda hidgyjétek el nem első utazó vagyok és nem kötözködő de nekem ez sok volt ingyen se maradtam volna ott
Franciska Dátum: 2014-09-24 16:08:47
Hoppi! Most olvasom, hogy a Lena nem egy vendégbarát hely. Mi most megyünk október 3-án oda. Nagyon remélem, hogy az utolsó turnust már kedvesen és mosolyogva fogja fogadni és elengedni a tulajdonos. Egyébként, még lehet fürdőzni? Vannak még ily késői időpontokban is fakultatív programok? Köszönöm, ha valaki reagál erre: Franciska smile