(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-09-02 20:46:24
Békési Krisztina írta ekkor: 2014-08-28 22:08:00
Kedves Olivér ! Én is a régiek közül való vagyok aki segített és én is utoljára írok most kizárólag neked két hete jöttünk haza Zakyntosról és nagyon ajánlom mindenkinek amennyiben érdekel infó róla úgy javaslom a face bookon a Zakyntos kedvelők csoportját megtalálsz a teljes nevemen min itt szivesen osztom meg a tapasztalataimat veled .Kívánok jó nyaralást mindenkinek üdv Kriszti
Köszönöm! Élni fogok vele! smile
Juhász Márk Dátum: 2014-09-02 14:53:25
Busai Anikó írta ekkor: 2014-09-02 13:28:23
Sziasztok. Sajnos itthon ülünk, mert hatalmas felhőszakadás van most az egész szigeten. Ugyan útrakeltünk, mert béreltünk autót,de visszajöttünk,mert csak nem akar elállni az eső. Holnapra ugyan már szép időt ír a net, de azért a mai napot nagyon sajnálom. Eddig jó idő volt, remélem nem áll be az esős idő, és lesz még a héten napos idő!? Egyébként a szállás elfogadható (Louvros), nem sok gondunk van vele. Este ugyan beriasztott a füstjelző, holott nem is dohányzik egyikünk sem, nem is füstöltünk, de egyébként még semmi gond nem volt. Autót a neten rendeltem, hozták időben, aránylag olcsón (124 euró volt 4 napra), picit ugyan homokos volt belül, azt kitakaríthatták volna, de jól megy, tegnap semmi gond nem volt vele. Majd még jelentkezem. Egyenlőre várunk, hátha elállna az eső.
Reméljük fog javulni az időjárás, mindenesetre köszönjük a helyzetjelentést, továbbra is szívesen olvasunk bármiféle aktualitást!
Juhász Márk Dátum: 2014-09-02 14:47:11
V. Bence írta ekkor: 2014-09-01 19:13:12
Kedves Márk! Nagyon szívesen! Győrből indultunk busszal, négyóránként megálltunk, sajnos a határon mindenhol gáz volt a belépés, de nem egyszerű emberek a Szerbek sem pedig a Macedónok! Mindenesetre elértük a kompot, így semmi gond sem volt! Buszozás elviselhető, sofőrök korrektek voltak, minden igényt kérdést / kérést kielégítettek! Apartmanunk a Clio volt, kétlégterű 4 férőhelyeset bérletünk! Külön két szoba, étkező, konyhánk volt az emeleten, két terasszal! Apartmanhoz szép tiszta, rendszeresen takarított medence tartozott! Mellettünk lévő apartmanban Angolok voltak, de legkésőbb hajnal 1 szólt nálunk a dinom-dánom, semmi gond nem volt velük. Város zajából, bulikból, szinte nem hallattunk semmit! Közel voltunk, de még is távol! 2perc sétára van a fő sétáló utca, kaputól kb 50m egy market! Teljesen jó helyen van a Clio! Boltban minden hasonló árakon van mint itthon, mi sokat nem vásároltunk ott, mert félpanziósok voltunk! Félpanzió a Paradise Beach Barban volt a reggeli, általában tojás volt különböző elkészítéssel , lekvárok, mézek, bőséges, laktató reggeli. Nagyon rugalmasak 9-12 bármikor mehetsz reggelizni! Vacsora Paradise Restaurant, előétel, fő étel, desszert! Helyi ízek, minden nap más, volt ami kedvencem lett souvlaki, volt ami kevésbé ízlett, de helyi ízeket ettünk! Itt is rugalmasság volt a jellemző 19-24ig bármikor mehetsz enni! Kiszolgálás kicsit lassú volt, de közben mindig történt valami! Koktélok 4 eurótól kaphatók ott! Kalózhajó kiránduláson voltunk, kihajóztunk a tengerre, nyílt vízen fürödtünk, pezsgő búvárkodás, ebéd! Közben Ágota elmesélte a jellegzetességeket, élménybeszámolók, történetekkel színesítette az utat! Kölcsönöztünk autót, hétfőn már csak péntekre kaptunk, (hyundai i10) 40euro, Peugeot 206 45 euro volt egy napra! Üzemanyag amennyit mentél annyival kellett vissza vinni! Robogó 18 Euro volt egy napra, üzemanyag ugyan így! Mielőtt elindultok beszéljetek Ágotával, sok plusz infót ad, jó tanácsot, hogy szép helyekre jussatok el! Bulizni általában a calypsoba járunk 3 euro a sör, sugarban is! Piára nagyon figyeljetek, mert hamar belekevernek XY dolgot! Ingyen szeszt sem szabad elfogadni, nehogy gond legyen! Nálunk az első este bepróbálkoztak az egyik bárban! Mint említettem az árak hasonlóak mint nálunk, a város szélén van a Markato mint legnagyobb üzlet, valamivel olcsóbb mint a többi bolt, 1x érdemes kisétálni! Érdekesség, hogy minél messzebb mész a központtól annál olcsóbb minden! Érdemesebb előbb körülnézni, mint egyből bevásárolni! Többiek voltak Görög esten, meg sziget túrán is! Én ezeken már voltam 2009-ben így kihagytam! De pozitív élményekkel jöttek haza! Sidari partjai valóban koszosabbak mint a szigeten bárhol másutt, de ha egy kicsit mobilis az ember bérel valami eszközt, vagy sétál egy kicsit, és lélegzet elállító helyekre jut el! Logas beach + Naplemente legyen kötelező program mindenkinek! Sidaritól gyalog 3,6km (kb 40perc), tengerpartja gyönyörű, naplemente csodálatos! Kocsival 4 perc volt kb. Egyenlőre nem jut eszembe más! Kérdezzetek nyugodtan!
Köszönjük a tartalmas beszámolót Bence! smile
Busai Anikó Dátum: 2014-09-02 13:28:23
Sziasztok. Sajnos itthon ülünk, mert hatalmas felhőszakadás van most az egész szigeten. Ugyan útrakeltünk, mert béreltünk autót,de visszajöttünk,mert csak nem akar elállni az eső. Holnapra ugyan már szép időt ír a net, de azért a mai napot nagyon sajnálom. Eddig jó idő volt, remélem nem áll be az esős idő, és lesz még a héten napos idő!? Egyébként a szállás elfogadható (Louvros), nem sok gondunk van vele. Este ugyan beriasztott a füstjelző, holott nem is dohányzik egyikünk sem, nem is füstöltünk, de egyébként még semmi gond nem volt. Autót a neten rendeltem, hozták időben, aránylag olcsón (124 euró volt 4 napra), picit ugyan homokos volt belül, azt kitakaríthatták volna, de jól megy, tegnap semmi gond nem volt vele. Majd még jelentkezem. Egyenlőre várunk, hátha elállna az eső.
Petzné Barta Erika Dátum: 2014-09-02 13:19:10
...és még egy gondolat! Teljes mértékben meg vagyunk elégedve a Grand Tours utazási irodával,és dolgozóival.Eddig még nem csalódtunk bennük./Reméljük ezután sem./ Maximálisan teljesítettek mindent a körülményekhez képest "ami a nagykönyvben meg van írva" A tavalyi kefaloniai utunk életünk egyik legszebb,legélvezetesebb nyaralása volt számunkra,amit részben a Grandosoknak is köszönhetünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk jövőbeli nyaralási tervnek.Aki egyszer eljut oda,máshová már nem szívesen vágyna/egyéni megjegyzés/mivel álomszép hely.Biztos vagyok benne,hogy tetszene a sziget másoknak is./de ez nem ehhez a fórumhoz tartozik/ ...és ennyit az EGY gondolatomról :D