(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Grand ÁGI Dátum: 2014-09-03 12:36:28
Beatrix írta ekkor: 2014-09-03 06:41:02
Szia! Szomorúan olvasom amit írtál. Mi pénteken indulunk és nagyon remélem, nem lesz rossz időnk! Elállt az eső? Eddig szép időtök volt?
Kedves Beatrix! Helyzetjelentés.... smile Az eső elállt tegnap este, ma pedig süt a nap szép idő van, lehet kirándulni vagy strandolni! Szeretettel várunk Sidariban!
Perei Nikolett Dátum: 2014-09-03 11:27:15
Tisztelt Grand Tours!Szeretném megköszönni a múlt heti nyaralásunkat!Szuper volt!Áginak külön köszönet a kedvességéért!Szuper idegenvezető!Bár még csak pár hete tartózkodik a szigeten,de így is sikerült értékes információkat mondani nekünk a hajókiránduláson.Akik ezután mennek ajánlanám a BBQ hajókirándulást.Szép helyekre elvisznek.Két helyen köt ki fürdeni a hajó.Lehet róla ugrálni a vízbe.Ebéd is benne van az árban,ami grillezett csirkecomb,húspogácsa volt salátával plusz tzatziki.Repeta is van akinek kevés :-) A szállásunk a Lénába volt,az egyik háromágyasban.Nekünk a szobával nem volt bajunk,talán annyi,hogy ejszaka a nyüzsgés hallatszódott,és egyik reggel 5kor az ablak alatt szippantottak,gondolom eldugult a rendszer.A Lena tulaja tényleg nem egyszerű ember.A vendéglátáshoz nem ért,csak a pénz fontos.számára.Ja és a bárjába nem tanácsos fogyasztani.Drága.Mi autót béreltünk 3 napra a Vlaseros travelnél.120 euro volt teljes biztosítással a kis 1 hónapos Hyundai i10es.Egyébként nagy autót nem érdemes bérelni,szűk,meredek,kanyargós utak vannak,és aszfalt minősége sem jobb az itthoninál.Az árak kicsit drágábbak a boltokban mint itthon,de a feljebb lévő 3 szupermarket/Markato és a benzinkút mögöttiek/olcsóbb mint amik lennt a partnál vannak.Amit érdemes megnézni:Korfu város,Kanoni gát,Angelokastro,Paleokastritsa,Glyfada strand,Pantokrator,Peroulades naplemente.Az időjárás végig napos,30 fok,este se ment 20 fok alá a hőmérsèklet.Jó nyaralást az indulóknak!
Beatrix Dátum: 2014-09-03 06:41:02
Busai Anikó írta ekkor: 2014-09-02 13:28:23
Sziasztok. Sajnos itthon ülünk, mert hatalmas felhőszakadás van most az egész szigeten. Ugyan útrakeltünk, mert béreltünk autót,de visszajöttünk,mert csak nem akar elállni az eső. Holnapra ugyan már szép időt ír a net, de azért a mai napot nagyon sajnálom. Eddig jó idő volt, remélem nem áll be az esős idő, és lesz még a héten napos idő!? Egyébként a szállás elfogadható (Louvros), nem sok gondunk van vele. Este ugyan beriasztott a füstjelző, holott nem is dohányzik egyikünk sem, nem is füstöltünk, de egyébként még semmi gond nem volt. Autót a neten rendeltem, hozták időben, aránylag olcsón (124 euró volt 4 napra), picit ugyan homokos volt belül, azt kitakaríthatták volna, de jól megy, tegnap semmi gond nem volt vele. Majd még jelentkezem. Egyenlőre várunk, hátha elállna az eső.
Szia! Szomorúan olvasom amit írtál. Mi pénteken indulunk és nagyon remélem, nem lesz rossz időnk! Elállt az eső? Eddig szép időtök volt?
Olivér Dátum: 2014-09-02 20:51:36
Lukácsi Balázs írta ekkor: 2014-08-28 17:10:48
Kedves Olivér! Köszönöm szépen a hasznos válaszokat, eddig csak Paralián voltam a Granddal, de már nem emlékeztem ezekre a részletekre. Biztosan mesés nyaralás lesz:) További szép napot!
Igazán , nincs mit! Szép nyaralást! smile
Olivér Dátum: 2014-09-02 20:50:15
Óré Szilvia írta ekkor: 2014-08-28 19:31:10
Olivér, csigavér!!! Sidari egyáltalán nem undorító hely, én már hetedjére fogok odautazni szeptemberben. Mindig jól éreztük magunkat, remek strandokat és kiváló tavernákat találtunk. Szerintem jobb lenne ha Santorinire utaznál, mondjuk 5 csillagos szállodába, all inclusive ellátással! smile
Ne már ne jöjjön senki Sidari többet, el leszek én egyedül is! Nekem nincs bajom a Granddal! Persze örülnék én is, ha megtehetném az 5 csillagos szállodát repülőővle all inba, de jelenleg annak is örülök, ha egy fapados buszjárattal kijutok oda!