(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-09-07 17:57:55
Szabó Erika írta ekkor: 2014-09-05 20:25:07
Sziasztok! A korfui nyaralásunkon készült fotók tegnapelőtt felkerültek a hellasz.hu-ra, de a Google+-on is megnézheti akit érdekel: https://plus.google.com/photos/103905277116434276287/albums/6052685323901723873?hl=hu Nem profi fotók,de aki még nem járt ott, vagy csak szeretne visszaemlékezni, azoknak nyújt egy kis ízelítőt a látnivalókból. Mi a Plastiras apartmanban laktunk és a szigettúrán, meg a Paxos-Antipaxos hajókiránduláson voltunk, főleg ezekről vannak képek. No meg természetesen a Canal D'Amour-ról és a naplementéről a Logas Beach-en. :-) Üdv mindenkinek és kellemes nyaralást a még ezután indulóknak. smile
Kösz, hogy megosztottad! Megcsekkoltam őket! :D Jó kis kaják voltak... smile
Olivér Dátum: 2014-09-07 17:49:45
Rozs Fruzsina írta ekkor: 2014-09-03 12:59:18
Szia mindenki! Aki Sidarin tölti a nyaralását annak mindenképp javaslom a Three Little Pigs éttermet. Kedves kiszolgálás, minden este egy igazi kis görög estébe csöppen a betérő vendég, az ételek finomak, bár sajnos egy este sem bírtam megenni olyan sok. A desszertek nem csak jól néznek ki, de kellemesek is, a koktélokról nem is beszélve. Mi többször is visszajártunk oda és sokszor kedveskedtek nekünk kum quat-tal és ajándék koktélokkal. A magyarokat szeretik. :) Másik esti elfoglaltságnak ajánlanám a Matt Rock Café-ban levő élő rock zene estéket. Amikor mi voltuk csütörtökönként volt, de lehet most máskor van. Mindenesetre kivan táblára rakva, de nagy élmény meghallgatni és nézni egy helyiekből álló fiatalos rock bandát, akik ráadásul tehetségesek is. Én a Sofoklis Apartmanban voltam, és imádtam. Közel van minden, a tulajdonos bácsi nagyon kedves, úgyszintén a hölgy aki takarítja a szobákat heti egy vagy kétszer. Sidari egy csodás hely, jövőre mindenképp meglátogatjuk megint. Addig is szép időt és jó szórakozást mindenkinek aki most megy. ;)
Szia Fruzsi! Sofoklis apartmanról vannak képeid?
Szabó Erika Dátum: 2014-09-05 20:25:07
Sziasztok! A korfui nyaralásunkon készült fotók tegnapelőtt felkerültek a hellasz.hu-ra, de a Google+-on is megnézheti akit érdekel: https://plus.google.com/photos/103905277116434276287/albums/6052685323901723873?hl=hu Nem profi fotók,de aki még nem járt ott, vagy csak szeretne visszaemlékezni, azoknak nyújt egy kis ízelítőt a látnivalókból. Mi a Plastiras apartmanban laktunk és a szigettúrán, meg a Paxos-Antipaxos hajókiránduláson voltunk, főleg ezekről vannak képek. No meg természetesen a Canal D'Amour-ról és a naplementéről a Logas Beach-en. :-) Üdv mindenkinek és kellemes nyaralást a még ezután indulóknak. smile
Rozs Fruzsina Dátum: 2014-09-03 12:59:18
Szia mindenki! Aki Sidarin tölti a nyaralását annak mindenképp javaslom a Three Little Pigs éttermet. Kedves kiszolgálás, minden este egy igazi kis görög estébe csöppen a betérő vendég, az ételek finomak, bár sajnos egy este sem bírtam megenni olyan sok. A desszertek nem csak jól néznek ki, de kellemesek is, a koktélokról nem is beszélve. Mi többször is visszajártunk oda és sokszor kedveskedtek nekünk kum quat-tal és ajándék koktélokkal. A magyarokat szeretik. :) Másik esti elfoglaltságnak ajánlanám a Matt Rock Café-ban levő élő rock zene estéket. Amikor mi voltuk csütörtökönként volt, de lehet most máskor van. Mindenesetre kivan táblára rakva, de nagy élmény meghallgatni és nézni egy helyiekből álló fiatalos rock bandát, akik ráadásul tehetségesek is. Én a Sofoklis Apartmanban voltam, és imádtam. Közel van minden, a tulajdonos bácsi nagyon kedves, úgyszintén a hölgy aki takarítja a szobákat heti egy vagy kétszer. Sidari egy csodás hely, jövőre mindenképp meglátogatjuk megint. Addig is szép időt és jó szórakozást mindenkinek aki most megy. ;)
Grand ÁGI Dátum: 2014-09-03 12:44:27
Perei Nikolett írta ekkor: 2014-09-03 11:27:15
Tisztelt Grand Tours!Szeretném megköszönni a múlt heti nyaralásunkat!Szuper volt!Áginak külön köszönet a kedvességéért!Szuper idegenvezető!Bár még csak pár hete tartózkodik a szigeten,de így is sikerült értékes információkat mondani nekünk a hajókiránduláson.Akik ezután mennek ajánlanám a BBQ hajókirándulást.Szép helyekre elvisznek.Két helyen köt ki fürdeni a hajó.Lehet róla ugrálni a vízbe.Ebéd is benne van az árban,ami grillezett csirkecomb,húspogácsa volt salátával plusz tzatziki.Repeta is van akinek kevés :-) A szállásunk a Lénába volt,az egyik háromágyasban.Nekünk a szobával nem volt bajunk,talán annyi,hogy ejszaka a nyüzsgés hallatszódott,és egyik reggel 5kor az ablak alatt szippantottak,gondolom eldugult a rendszer.A Lena tulaja tényleg nem egyszerű ember.A vendéglátáshoz nem ért,csak a pénz fontos.számára.Ja és a bárjába nem tanácsos fogyasztani.Drága.Mi autót béreltünk 3 napra a Vlaseros travelnél.120 euro volt teljes biztosítással a kis 1 hónapos Hyundai i10es.Egyébként nagy autót nem érdemes bérelni,szűk,meredek,kanyargós utak vannak,és aszfalt minősége sem jobb az itthoninál.Az árak kicsit drágábbak a boltokban mint itthon,de a feljebb lévő 3 szupermarket/Markato és a benzinkút mögöttiek/olcsóbb mint amik lennt a partnál vannak.Amit érdemes megnézni:Korfu város,Kanoni gát,Angelokastro,Paleokastritsa,Glyfada strand,Pantokrator,Peroulades naplemente.Az időjárás végig napos,30 fok,este se ment 20 fok alá a hőmérsèklet.Jó nyaralást az indulóknak!
Kedves Nikolett! Köszönjük kedves soraidat, és a beszámolódat! Nagyon örülök, hogy kellemesen telt a nyaralásotok, sok szép helyét bejártátok Korfu szigetének. Elmondhatjátok, hogy szinte minden szépségét felfedeztétek az egy hét alatt. Sok szeretettel visszavárunk Titeket!!!! smile