(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Csikai Csaba Dátum: 2014-08-29 17:04:41
Üdv mindenkinek!Lehet különös lesz a kérdésem,de hátha esetleg valaki volt már hasonló helyzetben.Július 3-án megműtöttek a hasamon.A sebem szépen begyógyult csak tartok tőle,hogy hogy fog esetleg reagálni a tengervízre.Fürdenem már szabad,de tenger vízbe most megyek azóta először vele.Szeptember 5-én indulunk majd Korfu-Sidari-ba.Bármilyen jó tanácsot szívesen fogadok.Előre is köszönöm!Szép napot mindenkinek smile
Rékasi Ágnes Dátum: 2014-08-29 13:17:58
Sárkány Sándor írta ekkor: 2014-08-29 12:48:24
Szia! Csak szólok,hogy ne legyen csalódás, világ legjobb idegenvezetője a Gábor, megpattant egy ideje a Grandtól,de ha kideríted a tartózkodási helyét biztos kapsz jutalmat. :)
Szia! Nem tudtam, május végén még élvezhettük a társaságát! Sajnálom, hogy már nincs a Grandnál. De továbbra is szükségem lenne e-mail címre, akik ott vannak Sidariban GrandTours-osok.
Sárkány Sándor Dátum: 2014-08-29 12:48:24
Rékasi Ágnes írta ekkor: 2014-08-29 12:18:36
Sziasztok! Gábor vagy Niki e-mail címét szeretném elkérni, akik kint vannak Sidarin. Ha valaki tudja legyen szíves írja meg nekem! Fontos lenne! Köszönöm, Ági
Szia! Csak szólok,hogy ne legyen csalódás, világ legjobb idegenvezetője a Gábor, megpattant egy ideje a Grandtól,de ha kideríted a tartózkodási helyét biztos kapsz jutalmat. :)
Rékasi Ágnes Dátum: 2014-08-29 12:18:36
Sziasztok! Gábor vagy Niki e-mail címét szeretném elkérni, akik kint vannak Sidarin. Ha valaki tudja legyen szíves írja meg nekem! Fontos lenne! Köszönöm, Ági
Békési Krisztina Dátum: 2014-08-28 22:08:00
Olivér írta ekkor: 2014-08-28 16:45:03
Kedves Nándor! Hát nagyon sajnálom, hogy nem tudlak marasztalni vagy átcsábítani máshova. Minden így igaz, ahogy leírtad! Én nem felejtem el mit tettél értünk, értem! Te voltál az egyetlen ember, aki próbált nyugatatni és bíztatni a Mariella ügyben, amikor az iroda füle botját se mozdította! Hagyott minket 3 héten keresztül kétségek közt örlődni! Lehet, hogy igazad van és én is hasonlóan fogok közreműködni vagy közre nem működni a fórum további életében. Ilyen hállátlan új embereknek, akik semmit nem tettek le az asztalra. pl. Joy,Sárkány úr, Edit (szándékosan személyeskedek) és még sorolhatnám, sajnos egyre csak gyarapszik lista, nem érdemlik meg a segítségeteket! Érdekes, hogy ezek az arcok 2 hete, hogy hangjukat hallatják. Eddig hol voltatok? Kinek segítettetek? Milyen információkat osztottatok meg? Megsúgom semmit! Mégis ti kiabáltok a leghangosabban! Köszönöm szépen a felajánlást! Élni fogok vele! Én is biztosan visszatérek még Sidariba! Sajnos nálam pénz függvénye is mikor lesz ez! Ha összejön jövőre a pénz akkor, vagy Zakynthost vagy Kefalóniát veszem célba. Szintén sokat tapasztalt Louvrosos szomszédiank azt mondták azt a 2 helyet is feltétlen látni kell. Ők is bejárták már fél görögországot hosszú évek alatt. Először Kefalóniát ajánlották ,mert onnan van kirándulás Zakynthosba át és akkor oda is be lehet kukucskálni kicsit. Illetve Zaknythoson állítólag elég messze van az apartman a központtól és a jó fürdőhelytől is. Nem emlékszem már, hogy Agiosba vagy T.Silvibe száltak-e ők meg.
Kedves Olivér ! Én is a régiek közül való vagyok aki segített és én is utoljára írok most kizárólag neked két hete jöttünk haza Zakyntosról és nagyon ajánlom mindenkinek amennyiben érdekel infó róla úgy javaslom a face bookon a Zakyntos kedvelők csoportját megtalálsz a teljes nevemen min itt szivesen osztom meg a tapasztalataimat veled .Kívánok jó nyaralást mindenkinek üdv Kriszti