(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Óré Szilvia Dátum: 2014-08-28 19:31:10
Olivér írta ekkor: 2014-08-27 19:31:54
Mindenkinek üzenem undorító hely Sidari! Fújjj, ne menjetek! De én még biztos vissza fogok térni az életemben! Mert én megérdemlem! smile smile smile
Olivér, csigavér!!! Sidari egyáltalán nem undorító hely, én már hetedjére fogok odautazni szeptemberben. Mindig jól éreztük magunkat, remek strandokat és kiváló tavernákat találtunk. Szerintem jobb lenne ha Santorinire utaznál, mondjuk 5 csillagos szállodába, all inclusive ellátással! smile
Lukácsi Balázs Dátum: 2014-08-28 17:10:48
Olivér írta ekkor: 2014-08-28 17:07:00
Részvételi jegyen nem tudom mikor tűntetik fel a visszaindulás időpontját, de szerintem teljesen jelentéktelen. A katalógusba szerepel különben minden egyed nyaralóhelyről a visszaindulás időpontja is, ha jól tudom. Illetve ez úgyis csak akkor és ott derül ki, hogy a következő váltás, hogy ér le, mikor szórják ki őket, mikor készülnek el a pakolással a haza fele utazók, melyik kompjáratot sikerül elérni. Szóval elég sok ismeretlenes egyenlet ez! De szerintem addig örüljön az ember amíg ott van és használjon ki minden percet arra, hogy kiélvezze a hely varázsát és klímáját. smile Bármilyen megjelölés jó a csomagon, senki nem ellenőrzi a te érdeked. De különben ilyet lehet vásárolni a különböző írószer boltokban. Idén amikor mentünk Szegeden átpakolásnál mindenkinek adtak ilyen Grandos címkét akinek nem volt semmi a táskáján és akkor ott meg tudtad írni és rárakni minden egyes táskára. De ez nem tudom mindig van-e, mert amikor 2011-ben utaztunk Granddal akkor nem volt ilyen. Érdemes, mert ha elkeveredik akkor legfalább tudják kié, meg ilyen sok utas esetén előfordulhat több ugyanolyan táska és ha összecserélik az utasok elég kellemetlen lehet. A sofőrök rugalmasok, szerintem ezzel néha vissza is élnek! Láttam olyan családot aki 4-5 hűtőtáskát vitt magával, a nem tudom én hány táskájuk mellé. De különben nem szoktak ezen parádézni. Apartmanban semmi dolgod, ott a helyi idegenvezető akinél ott a lista az utasokról, felolvassa és elmondja ki melyik apartmanban lesz. Kulcsok valószínű benne lesznek az ajtóban, mert több mint valószínű még takarítani fogják őket. Úgyhogy úgy készüljtek, hogy pénz , fényképező legyen kéznél, hogy amíg takarítják a szobákat, addig érdemes elmenni szupermarkettekbe vásárolni, bemenni belvárosba, le a partra fényképezkedni stb., mert lehet 1-2 óra is lesz mire végeznek a takarítással. A cuccaitokat addig le lehet pakolni majd vhova és nem kell magatokkal cipelni, mint a málhás szamarak. :) Egyáltalán nem bugyuták a kérdéseid! Még nem voltál honann tudnád? Mindenkinek hasonlóak voltak az első kérdései! Szép nyaralást! smile
Kedves Olivér! Köszönöm szépen a hasznos válaszokat, eddig csak Paralián voltam a Granddal, de már nem emlékeztem ezekre a részletekre. Biztosan mesés nyaralás lesz:) További szép napot!
Olivér Dátum: 2014-08-28 17:07:00
Lukácsi Balázs írta ekkor: 2014-08-28 15:21:12
Üdv Fórumozók! Bár már voltam a GT-al nyaralni, pár dologra nem emlékszem. Egyik, hogy a Részvételi jegyen a visszautazás időpontját nem töltötte ki az utazási iroda, ez mikor lesz megadva? (holnap utazunk) Másik, hogy mennyire rugalmasak a sofőrök az egy csomagos limittel, illetve nem kaptam senkitől csomag jelölő címkét, elég ha rátűzöm a nevem és az úti célom? Harmadik kérdésem, hogy az apartmanban már csak a nevemet mondom és adják a kulcsot, vagy vinni kell valamilyen dokumentumot? Elnézést, ha bugyuták a kérdések, vagy már voltak.
Részvételi jegyen nem tudom mikor tűntetik fel a visszaindulás időpontját, de szerintem teljesen jelentéktelen. A katalógusba szerepel különben minden egyed nyaralóhelyről a visszaindulás időpontja is, ha jól tudom. Illetve ez úgyis csak akkor és ott derül ki, hogy a következő váltás, hogy ér le, mikor szórják ki őket, mikor készülnek el a pakolással a haza fele utazók, melyik kompjáratot sikerül elérni. Szóval elég sok ismeretlenes egyenlet ez! De szerintem addig örüljön az ember amíg ott van és használjon ki minden percet arra, hogy kiélvezze a hely varázsát és klímáját. smile Bármilyen megjelölés jó a csomagon, senki nem ellenőrzi a te érdeked. De különben ilyet lehet vásárolni a különböző írószer boltokban. Idén amikor mentünk Szegeden átpakolásnál mindenkinek adtak ilyen Grandos címkét akinek nem volt semmi a táskáján és akkor ott meg tudtad írni és rárakni minden egyes táskára. De ez nem tudom mindig van-e, mert amikor 2011-ben utaztunk Granddal akkor nem volt ilyen. Érdemes, mert ha elkeveredik akkor legfalább tudják kié, meg ilyen sok utas esetén előfordulhat több ugyanolyan táska és ha összecserélik az utasok elég kellemetlen lehet. A sofőrök rugalmasok, szerintem ezzel néha vissza is élnek! Láttam olyan családot aki 4-5 hűtőtáskát vitt magával, a nem tudom én hány táskájuk mellé. De különben nem szoktak ezen parádézni. Apartmanban semmi dolgod, ott a helyi idegenvezető akinél ott a lista az utasokról, felolvassa és elmondja ki melyik apartmanban lesz. Kulcsok valószínű benne lesznek az ajtóban, mert több mint valószínű még takarítani fogják őket. Úgyhogy úgy készüljtek, hogy pénz , fényképező legyen kéznél, hogy amíg takarítják a szobákat, addig érdemes elmenni szupermarkettekbe vásárolni, bemenni belvárosba, le a partra fényképezkedni stb., mert lehet 1-2 óra is lesz mire végeznek a takarítással. A cuccaitokat addig le lehet pakolni majd vhova és nem kell magatokkal cipelni, mint a málhás szamarak. :) Egyáltalán nem bugyuták a kérdéseid! Még nem voltál honann tudnád? Mindenkinek hasonlóak voltak az első kérdései! Szép nyaralást! smile
Olivér Dátum: 2014-08-28 16:50:09
Edit írta ekkor: 2014-08-28 14:33:37
Kedves pepe! Elárulom neked,csak,hogy ne halj meg hülyén,hogy 2-szer utaztunk már a Granddal és nekünk soha semmi problémánk nem volt,se a buszsofőrökkel,se a tengerrel,se a szállással,se az idegenvezetőkkel!!! Sőt...még előttünk a Sidari út,és szívesebben olvasom az idegenvezető és a most hazaérkező utasok véleményét! És ha nem csak az első 30oldalt olvastad volna,megtaláltál volna régebben is...sőt ha figyelmesen elolvastad volna,Én neveket nem említettem! Köszönöm közönséges hangvételű,hozzám idézett szép soraidat,nagy frekvenciájú intelligenciára utal! A jövőben a te hozzászólásaidat figyelmen kívül hagyom!
Mi meg a tiédet! smile
Olivér Dátum: 2014-08-28 16:49:22
Pepe írta ekkor: 2014-08-28 12:57:08
Fórumozók! Most kezdtem el nézegetni ezt a fórumot, mert jövőre ide tervezzük az utunkat. Látom igen nagy csörték folynak de valamit nem értek és segítsetek. Az infók begyűjtése érdekében én vettem a fáradságot és kb. 30 oldalt visszaolvastam a fórumban. Valaki mondja már meg nekem ki ez az "EDIT" nevű pi...a? Sem kérdéssel sem segítséggel nem fordult senkihez csak itt a végén két hozzászólással személyeskedik!!! Én nagyon sok hasznos infót olvastam és meggyőzött Sidari. Érdekes módon éppen a sokféle vélemények miatt. Tényleg van két pali aki sokat írt és véleményem szerint segített is!! Nem tudom ezzel mi a baj! Ez az "EDIT" nevű valaki még arra sem vette a fáradságot, hogy megnézze, hogy nem előszezonban hanem főszezonban nyaralt a Sólya és Szepesi Úr! Én köszönöm a sok értékes infót. Meggyőztek! Akik meg valószínűleg fizetett bérencek, hogy rontsák az iroda renoméját próbáljuk meg figyelmen kívül hagyni!
Pepe tök igazad van! Erről szól az egész most! smile