(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Korfu-Sidarin
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2014-08-28 16:48:06
Edit írta ekkor: 2014-08-28 11:27:48
Nagyon megható volt,köszönjük,krokodil könnycseppeket hullajtottunk,de majd csak túléljük valahogy! Legalább most már azok írnak, akik az adott időszakban,szezonban kint vannak,vagy érkeznek haza,nem azok akik az előszezonban nyaralnak és az útszezonban indulóknak adnak "fontos"tanácsokat! Hajrá! Mi elfogadjuk a pozitív és negatív véleményeket is,hitetlenkedés nélkül,mert mindkettőre szükség van,hogy valós legyen a fórum! ;)
Nem kell hullajtani! Halljál meg tudatlanul a te bajod! Legalább most már azok írnak, akik valóságot elferdítik és a szart keverik! Tisztelet a kivételnek! Gratulálok! Ez a te fórumod már! Figyelem, hogy segíted a jövőbeni utasok nyaralását. Rajtad a világ szeme! Hajrá! smile smile smile
Olivér Dátum: 2014-08-28 16:45:03
Sólya Nándor írta ekkor: 2014-08-28 08:58:26
Kedves Fórumozók!Kedves Olivér!Köszönöm szavaid és marasztaló kérésed.Sajnos Szepesi Laci nevében nem tudok nyilatkozni,de a magam nevében elmondanék pár szót.1:amióta én jelen vagyok itt a fórumon azóta egészen eddig kellemes emberekkel találkoztam és ha voltak is negatív vélemények azokat elfogadva próbáltuk a következő utazókat segíteni.Tudjuk,hogy nem vagyunk egyformák és mindenkinek megvan a véleménye...igénye ......ami mindenkinek más és más.Ettől függetlenül ahogyan írtad is mi egész ősszel-téln-tavasszal tartottuk a fórumot életben.Próbáltunk beszélgetni,információkat adni az utazóknak,vagy azoknak akik elgondolkodtak azon,hogy esetleg Sidariban szeretnének nyaralni és információra lenne szükségük.2:mi a magunk tapasztalatai alapján válaszoltuk meg a kérdéseket és amiket láttunk és éreztünk a nyaralásaink alatt.Mi is természetessen tapasztaltunk kevésbé szimpatikus dolgokat,de ezeket megpróbáltuk kizárni a nyaralásunk alatt.Később meg nem ezzel foglalkoztunk,hanem a nyaralás után pár héttel,hónappal úgyis minden megszépül.Érdekes,hogy rengetegen akik itt negatív véleményt adtak újra visszamennek Görögországba....ez hogy is van akkor?Na de ez nem az én dolgom.3:ha valakinek nem tettszik valami...vagy valami nem odaillő-netán zavaró dolgot tapasztalt a nyaralása alatt akár a parton...a szálláson /főleg/ az miért nem ott lent azonnal orvostatta a problémát az idegenvezetővel együtt.Nekünk is volt gondunk tavaly és nem vártunk hanem azonnal jeleztük akkor még a Gábornak aki szinte azonnal segített a Ritával aki szintén nagyon segítőkész idegenvezető.Ágota majd beletanul...ő mostkerült nemrég le a Gábor helyére...neki időt kell adni amíg megtanulja a helyi sajátosságokat.4:itt a fórumon csak a magam véleményéért vállalhatom a felelősséget...mások véleményéért nem.Amit én írtam azt szerintem nem csináltam rosszul.Szepesi Laci is és én magam is ezt szívből csináltuk és nem voltunk fizetett hirdetők /ahogyan mások ezzel megvádoltak/.SZÍVBŐL mégegyszer írom mindenkinek.Mi ettől függetlenül ugyan úgy továbbra is Görögországba járunk majd nyaralni...és lehet,hogy ha nem 2015-ben akkor 2016-ban biztossan ÚJRA SIDARI lesz a célpontunk.Nekünk tetszett úgy ahogyan volt és van....mindennel együtt.Akinek nem az legfeljebb nem megy vissza.Ennyi.5:Köszönöm a védelmünkben kifejtett véleményedet....nagyon jól eset.Emlékszem még a tavasszal amikor nagyon sokan be voltak rezelve,hogy mi lesz a Mariellával....jómagam és Szepesi Laci is mindenkit bíztattunk,hogy ne adják fel mert ezt a Grand megoldja.....sokan máshol kerestek volna szállást,mert az ügy sajnos eléggé elhúzódott.De jómagam már utólag leírhatom,hogy máshonnan sokkal előbb tudtam,hogy a dolog megoldást fog nyerni...mint ahogyan azt megírták hivatalossan.Nekem Gábor elmondta privátban,hogy ne agódjak mert lesz a Sofoklis.Na...de ettől függetlenül is azt tartom továbbra is,hogy nem vennék már részt így ilyen formában a fórumon többet.El fogom olvasgatni a beírásokat és követem a fórumot...de nem folyok már bele.amit leírtam eddig azt tartom amit nem azt megtartom.Ezúton kívánok minden továábi nyaralónak kellemes nyaralást és azt tudom,hogy mi megyünk majd még Sidariba.Nekünk tetszett......ÚGY AHOGYAN VOLT ÉS VAN.Még valami......OLIVÉR,ez neked szól:ha szükséged van nyaralóhelyekről információra akkor írj nekem privátban a [email protected] és megírom azokat a helyeket ahol már jártam és mit tapasztalta....HITELES INFO lesz.A Grand tours-nak pedig mégegyszer kívánok a jövőben sok-sok sikeres évet.Ez lett az utolsó hivatalos beírásom itt a fórumon.Üdv mindenkinek:Nándi smile
Kedves Nándor! Hát nagyon sajnálom, hogy nem tudlak marasztalni vagy átcsábítani máshova. Minden így igaz, ahogy leírtad! Én nem felejtem el mit tettél értünk, értem! Te voltál az egyetlen ember, aki próbált nyugatatni és bíztatni a Mariella ügyben, amikor az iroda füle botját se mozdította! Hagyott minket 3 héten keresztül kétségek közt örlődni! Lehet, hogy igazad van és én is hasonlóan fogok közreműködni vagy közre nem működni a fórum további életében. Ilyen hállátlan új embereknek, akik semmit nem tettek le az asztalra. pl. Joy,Sárkány úr, Edit (szándékosan személyeskedek) és még sorolhatnám, sajnos egyre csak gyarapszik lista, nem érdemlik meg a segítségeteket! Érdekes, hogy ezek az arcok 2 hete, hogy hangjukat hallatják. Eddig hol voltatok? Kinek segítettetek? Milyen információkat osztottatok meg? Megsúgom semmit! Mégis ti kiabáltok a leghangosabban! Köszönöm szépen a felajánlást! Élni fogok vele! Én is biztosan visszatérek még Sidariba! Sajnos nálam pénz függvénye is mikor lesz ez! Ha összejön jövőre a pénz akkor, vagy Zakynthost vagy Kefalóniát veszem célba. Szintén sokat tapasztalt Louvrosos szomszédiank azt mondták azt a 2 helyet is feltétlen látni kell. Ők is bejárták már fél görögországot hosszú évek alatt. Először Kefalóniát ajánlották ,mert onnan van kirándulás Zakynthosba át és akkor oda is be lehet kukucskálni kicsit. Illetve Zaknythoson állítólag elég messze van az apartman a központtól és a jó fürdőhelytől is. Nem emlékszem már, hogy Agiosba vagy T.Silvibe száltak-e ők meg.
Lukácsi Balázs Dátum: 2014-08-28 15:21:12
Üdv Fórumozók! Bár már voltam a GT-al nyaralni, pár dologra nem emlékszem. Egyik, hogy a Részvételi jegyen a visszautazás időpontját nem töltötte ki az utazási iroda, ez mikor lesz megadva? (holnap utazunk) Másik, hogy mennyire rugalmasak a sofőrök az egy csomagos limittel, illetve nem kaptam senkitől csomag jelölő címkét, elég ha rátűzöm a nevem és az úti célom? Harmadik kérdésem, hogy az apartmanban már csak a nevemet mondom és adják a kulcsot, vagy vinni kell valamilyen dokumentumot? Elnézést, ha bugyuták a kérdések, vagy már voltak.
Edit Dátum: 2014-08-28 14:33:37
Pepe írta ekkor: 2014-08-28 12:57:08
Fórumozók! Most kezdtem el nézegetni ezt a fórumot, mert jövőre ide tervezzük az utunkat. Látom igen nagy csörték folynak de valamit nem értek és segítsetek. Az infók begyűjtése érdekében én vettem a fáradságot és kb. 30 oldalt visszaolvastam a fórumban. Valaki mondja már meg nekem ki ez az "EDIT" nevű pi...a? Sem kérdéssel sem segítséggel nem fordult senkihez csak itt a végén két hozzászólással személyeskedik!!! Én nagyon sok hasznos infót olvastam és meggyőzött Sidari. Érdekes módon éppen a sokféle vélemények miatt. Tényleg van két pali aki sokat írt és véleményem szerint segített is!! Nem tudom ezzel mi a baj! Ez az "EDIT" nevű valaki még arra sem vette a fáradságot, hogy megnézze, hogy nem előszezonban hanem főszezonban nyaralt a Sólya és Szepesi Úr! Én köszönöm a sok értékes infót. Meggyőztek! Akik meg valószínűleg fizetett bérencek, hogy rontsák az iroda renoméját próbáljuk meg figyelmen kívül hagyni!
Kedves pepe! Elárulom neked,csak,hogy ne halj meg hülyén,hogy 2-szer utaztunk már a Granddal és nekünk soha semmi problémánk nem volt,se a buszsofőrökkel,se a tengerrel,se a szállással,se az idegenvezetőkkel!!! Sőt...még előttünk a Sidari út,és szívesebben olvasom az idegenvezető és a most hazaérkező utasok véleményét! És ha nem csak az első 30oldalt olvastad volna,megtaláltál volna régebben is...sőt ha figyelmesen elolvastad volna,Én neveket nem említettem! Köszönöm közönséges hangvételű,hozzám idézett szép soraidat,nagy frekvenciájú intelligenciára utal! A jövőben a te hozzászólásaidat figyelmen kívül hagyom!
Pepe Dátum: 2014-08-28 12:57:08
Fórumozók! Most kezdtem el nézegetni ezt a fórumot, mert jövőre ide tervezzük az utunkat. Látom igen nagy csörték folynak de valamit nem értek és segítsetek. Az infók begyűjtése érdekében én vettem a fáradságot és kb. 30 oldalt visszaolvastam a fórumban. Valaki mondja már meg nekem ki ez az "EDIT" nevű pi...a? Sem kérdéssel sem segítséggel nem fordult senkihez csak itt a végén két hozzászólással személyeskedik!!! Én nagyon sok hasznos infót olvastam és meggyőzött Sidari. Érdekes módon éppen a sokféle vélemények miatt. Tényleg van két pali aki sokat írt és véleményem szerint segített is!! Nem tudom ezzel mi a baj! Ez az "EDIT" nevű valaki még arra sem vette a fáradságot, hogy megnézze, hogy nem előszezonban hanem főszezonban nyaralt a Sólya és Szepesi Úr! Én köszönöm a sok értékes infót. Meggyőztek! Akik meg valószínűleg fizetett bérencek, hogy rontsák az iroda renoméját próbáljuk meg figyelmen kívül hagyni!