(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2014-07-10 17:54:23
Deák GÁbor írta ekkor: 2014-07-10 15:21:50
Kedves Józsi! Afelől érdeklődnék, hogy szeptember közepén nagyjából hány euró körül lehet autót bérelni 4-5 napra, illetve, hogy érdemes-e előre valahol foglalni, vagy ekkor már nem szükséges, mert van autó bőven?
Kedves Gábor! Elő-, fő- vagy utószezonban bérel autót, ugyanannyi az ára. Minél több napra bérel kocsit, annál olcsóbb: 5 napra kb 30 euró/ nap az ára+biztosítás+üzemanyag. Ez pl. egy 5 személyes, A kategóriájú FIAT PANDA ára. Minél magasabb kategóriájú kocsit szeretne, annál magasabb az ár is természetesen. Szerintem nem szükséges előre lefoglalni, elég ha itt megteszik. Maradok tisztelettel: Imre J.
Deák GÁbor Dátum: 2014-07-10 15:21:50
Kedves Józsi! Afelől érdeklődnék, hogy szeptember közepén nagyjából hány euró körül lehet autót bérelni 4-5 napra, illetve, hogy érdemes-e előre valahol foglalni, vagy ekkor már nem szükséges, mert van autó bőven?
Lajáné Wágner Julianna Dátum: 2014-07-10 10:59:10
Köszönöm szépen a választ kedves Józsi! Üdvözlettel: Lajáné
Lajáné Wágner Julianna Dátum: 2014-07-10 10:58:10
Köszönöm szépen a választ kedves Józsi! Üdvözlettel: Lajáné
Grand Józsi Dátum: 2014-07-10 09:57:30
Lajáné Wágner Julianna írta ekkor: 2014-07-10 07:04:59
Kedves Józsi! Jövő héten szombaton megyünk Tosssaba. Mi az egyéni utat választottuk. Szeretném a segítségét kérni az utazással kapcsolatban. Úgy tervezzük, hogy Monacoban alszunk péntek éjjel és másnap indulunk tovább.Tud-e esetleg javasolni szállást, volt-e már aki ott éjszakázott Monacoban, vagy környékén, és esetleg megosztotta Önnel ezt az információt? Ha nem lesz szállás, akkor marad az autó, de azt gondolom, jól esne mind a 4-nek egy ágy. :) Esetleg az utakkal kapcsolatban van-e információja, van-e útépítés vagy ilyesmi,mennyire lehet gyorsan haladni? Ha jól számoltuk Monacoig kb 12 óra, onnan Tossa kb. 9 óra. Gondolom nem sokan vágnak neki egyéni utazással. Ha esetleg valaki olvassa az üzenetemet,és szintén autóval utazik, szívesen informálódnék az utazással kapcsolatban, hátha segítséget tudunk adni egymásnak. A fakultatív programokkal kapcsolatban, gondolom elég, ha személyesen beszélünk és akkor informálódunk és eldöntjük hová szeretnénk menni. Gondolom, nem kell előre lefoglalni az érkezés előtt a programokat, elég akkor eldönteni, amikor már ott vagyunk. Jól gondolom? Köszönöm válaszát! Üdvözlettel: Lajáné Wágner Julianna
Kedves Julianna! Monacoban megszállni túl drága lenne, de 20 km-re Nizza-ban már találnak elfogadható áron szálláshelyet. Ha beírja ennek a két hotelnek a nevét a keresőbe, amit most megadok, akkor biztosan sikerrel jár: etap hotel nice aeroport illetve hotel premiere classe nice. Én már két hónapja itt vagyok Tossában, tehát sem útépítésről, sem elterelésről nincs információm. Utoljára május közepén voltam Monacóban, amikor az első csoporttal lejöttem Tossába, de akkor semmi gond nem volt. A programokra természetesen ráérnek majd érkezésük után is jelentkezni. Maradok tisztelettel: Imre J.