(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2014-06-25 08:15:50
Eszter írta ekkor: 2014-06-24 18:50:29
Kedves Józsi ! Érdeklődöm,hogy Tossa de Mar partszakasza lassan vagy hirtelen mélyül . 2008-ban voltunk Lloret De Mar Borodin Apartmanban , ahol a tenger pár lépés után már a térdünkig ér . Nem vagyok egy jó úszó , inkább csak "lubickolok". Szeptember elején szeretnénk menni Tossaba , de ha itt sincs lassan mélyülő partszakasz , lehet hogy más úti célt keresünk - pl.Sarti ,ahol lehet "lubickolni". Előre is köszönöm a választ : Eszter
Kedves Eszter! Nem szeretném elszomorítani, de itt is hirtelen mélyül a tenger. Viszont vannak olyan öblök, ahol sekélyebb a víz, így ahogy Ön is írta, lehet "lubickolni". Maradok tisztelettel: Imre J.
Eszter Dátum: 2014-06-24 18:50:29
Kedves Józsi ! Érdeklődöm,hogy Tossa de Mar partszakasza lassan vagy hirtelen mélyül . 2008-ban voltunk Lloret De Mar Borodin Apartmanban , ahol a tenger pár lépés után már a térdünkig ér . Nem vagyok egy jó úszó , inkább csak "lubickolok". Szeptember elején szeretnénk menni Tossaba , de ha itt sincs lassan mélyülő partszakasz , lehet hogy más úti célt keresünk - pl.Sarti ,ahol lehet "lubickolni". Előre is köszönöm a választ : Eszter
Grand Józsi Dátum: 2014-06-24 09:15:39
Dettix írta ekkor: 2014-06-23 08:14:51
Kedves Józsi! Érdeklődnék, hogy az új fakultatívok között van-e olyan, amelyik felmegy Tibidabo-ra, vagy csak egyénileg tudjuk megnézni?Arra elég egy fél nap, vagy teljes napot kell rászánni? Köszönettel: Csilla
Kedves Csilla! Egyik fakultatív sem megy fel a Tibidabóra, ezt egyénileg kell megoldani. Egy fél nap bőven elég rá. Hétvége felé küldöm majd a fak. programok listáját, mert én is majd csak pénteken kapom meg az újat a spanyoloktól. Maradok tisztelettel: Imre J.
Dettix Dátum: 2014-06-23 08:57:07
Kedves Józsi! Szeretném még elkérni a fakultatívok listáját is. [email protected] Köszönettel: Csilla
Dettix Dátum: 2014-06-23 08:14:51
Kedves Józsi! Érdeklődnék, hogy az új fakultatívok között van-e olyan, amelyik felmegy Tibidabo-ra, vagy csak egyénileg tudjuk megnézni?Arra elég egy fél nap, vagy teljes napot kell rászánni? Köszönettel: Csilla