(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2014-06-17 08:03:10
Kovács Lili írta ekkor: 2014-06-16 18:18:28
Kedves Józsi! Pénteken indulunk, és a kérdésem még, hogy tudni-e már,hogy emeletes busz lesz e. Valamint, hogy a buszon van-e wifi. Köszönettel: Lili
Kedves Lili! Én csak csütörtök délután vagy péntek délelőtt kapom meg az anyagot Magyarországról, így még én sem tudom, hogy milyen busz indul pénteken. Az biztos, hogy a buszon nincs wifi! Tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2014-06-17 08:01:11
Szekeresne B. Böbe írta ekkor: 2014-06-15 10:47:57
Kedves Józsi! Már utaztunk a G. Tourssal 2 éve Kefaloniaba és akkor Szegeden szálltunk fel a buszra! Az idén viszont Spanyolországba szeretnénk utazni, de szomorúan olvastam az útvonalat, mely szerint Szegeden nincs felszállási lehetőség! Kérdésem az volna, hogy tényleg nem tudunk Szegeden csatlakozni? ? Nagyon fontos volna a válasza! Előre is köszönöm Önnek! Tisztelettel:Szne Bobe
Kedves Erzsébet! Én is azt tudom javasolni Önnek, amit a Dóri írt. A debreceni irodában jobban tudják a lányok a választ erre a kérdésre, mint én 2200 km távolságból. Az iroda száma: 06-52-448-348 Köszönettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2014-06-17 07:58:28
Hegyi Ildikó írta ekkor: 2014-06-14 16:59:36
Kedves Józsi! Érdeklődni szeretnék, hogy a konyhás apartmanba mosogatószert és szivacsot, konyharuhát kell-e vinnünk vagy van ott? Köszönettel: Ildikó
Kedves Ildikó! Egy kis üveg mosogatószert minden szombaton adnak, de az kb. 2 napra elegendő. Konyharuhát szintén adnak, de szivacs az nincs. Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2014-06-17 07:56:15
bagosi katalin írta ekkor: 2014-06-13 18:22:32
Kedves József ismét én írok most olvastam a neten a programot délután Barcelonában de nem látom közte a Güel Parkot oda nem fogunk elmenni?Katalin Vecsésről
Kedves Katalin! A hétfői Montserrat-Barcelona kirándulás a következőt tartalmazza: Délelőtt ismerkedés Spanyolország egyik legnagyobb búcsújáróhelyével, a 700 méter magasan, páratlanul szép környezetben lévő Montserrat-i bencés apátsággal. Itt található a világhírű Fekete Madonna, a katalánok védőszentjének a szobra. Innen folytatjuk utunkat Barcelonába, ahol buszos városnézés formájában megismerkednek a katalán főváros fő látnivalóival: Kikötő, Kolombusz-oszlop, Rambla, Plaza Catalunya, majd a Montjuic-hegy, Nemzeti Palota, Olimpiai létesítmények és végül a Sagrada Familia templom. A csütörtöki Barcelona szabadidő+szökőkút és a Barcelona Nou Camp+szökőkút egyszerre indul délután 13:00 órakor. Amikor a busz megérkezik Barcelonaba, a busz leteszi a szabadidős vendégeket a város központi terén (általában a Plaza Catalunán) és ők osztják be az idejüket, kb. 5 óra áll a rendelkezésükre, a többieket tovább viszi a busz a stadionhoz. Ott van kb. 2 órájuk a vendégeknek és a stadion látogatás után vissza viszik őket erre a központi helyre és nekik is szokott maradni általában még egy óra szabadidő. Este fél 8 körül mindenki találkozik és mennek a szökőkúthoz, ami 9-kor kezdődik. 10 óráig maradnak, aztán indulnak haza. Hazaérkezés kb. éjfél. A Güell parkba tavaly október óta belépőt szednek (8 euró), így oda sok utazási iroda épp emiatt nem megy, mivel jóval előtte már időpontot is kell kérni. Maradok tisztelettel: Imre J.
Dátum: 2014-06-17 00:37:28
Somogyi Dóra írta ekkor: 2014-06-15 11:38:07
Kedves Böbe! :) Ugyan még mindig nem Józsi vagyok :D,de azt írtad sürgős,én meg ráérek épp. :D Szóval nincs Szegeden felszállás,mert teljesen más az irány,az útvonal. Ha Szegeden is megállnának,az több óra kiesést jelent,ugyanis Szlovénia felé mennek. Görögo. felé meg ugye tul.képpen útba esik Szeged. Inkább hívd fel az irodát,és kérdezd meg,hogy honnan-hova visz gyűjtőjárat ,hol tudnátok felszállni! :)
Kedves Böbe.szokott lenni gyüjtöjàrat,Makoi csoport szervez oda utat.mi most jöttünk haza vasàrnap vàsàrhelyi leszàllással de felszàllo utas volt szegeden is.ugy tudom h az idén nem terveznek màr oda innen utat ,leghamarabb jövönyáron...de megkérdezem,ha szeretnéd:-)remélem jövöre énis ujra velük tarthatok:-)üdv.Heni