Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án Fórum bejegyzései
Dátum: 2014-06-10 23:31:52
bagosi katalin írta ekkor: 2014-06-10 16:35:35
Kedves József.Július 2-án utazunk önökkel Tossaba és azt szeretném kérdezni hogy lesz e olyan fakultatív kirándulás Barcelonába ami csak oda szól és Monserratba nem ,vagyis egész napos Barcelona.Ha igen akkor konkrétan mit néznénk meg.Örülök ha válaszolna köszönettel Bartáné Vecsésről
kedves Katalin!ha megfogad egy jotalácsot a Montserratot nem hagyja ki:-)többire Jozsef válaszol majd rövidesen:-)üdv Tossábol:-)
bagosi katalin Dátum: 2014-06-10 16:35:35
Kedves József.Július 2-án utazunk önökkel Tossaba és azt szeretném kérdezni hogy lesz e olyan fakultatív kirándulás Barcelonába ami csak oda szól és Monserratba nem ,vagyis egész napos Barcelona.Ha igen akkor konkrétan mit néznénk meg.Örülök ha válaszolna köszönettel Bartáné Vecsésről
Farkas Róbertné Dátum: 2014-06-03 17:00:15
Kedves Józsi!
Ha már elkészült a fakultatív programok listája,én is szeretném,ha el küldené nekem a [email protected] email címre.Július 18-tól fogunk menni 2 hétre.Már alig várjuk!Előre is köszönöm a listát.Üdvözlettel:Farkasné Kriszti
Cselle-Miklián Éva Dátum: 2014-06-02 23:47:26
Salánkiné Kelemen Viktória írta ekkor: 2014-06-02 09:33:23
Bocsi Évi, most látom hogy BP-en :)
Semmi baj, nekem harmadszorra sikerült válaszolnom egy egyszerű kérdésre, de összehoztam, annyira fáradt voltam, hogy mást olvastam mint ami oda volt írva, rám fér már a pihenés, de még messze van :)