Kedves Józsi! Szeretnék pár kérdést feltenni, amire így a fórum olvasgatása ellenére se találtam választ.
1.) Párommal a SOL2 apartmanban szeretnénk megszállni önellátással. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a stúdiós szobák közül (2 fős) nincs olyan,ami tűzfalra néz? (Tavaly a Grand Tours-on keresztül voltunk Sartin, és ott tűzfalra nézett a szobánk,aminek nagyon örültünk, mert hűvös volt és nem volt zajos.)
2.) A leírásban olvastam a minikonyhákról, de nincs részletezve, hogy villanyrezsó van, esetleg kisebb tűzhely? (Sütő rész van-e bármelyikhez/be beépítve?)
3.) Tossa de Mar-on van szórakozóhely? (Táncos jellegűre gondoltam, modern zenékkel, és ha igen, mennyi a belépő.)
4.) Stúdiós apartmanok (2 fős) közül van olyan,amelyik zuhanytálcás, nem kádas?
5.) A hűtők fagyasztórészei mekkorák körülbelül?
Válaszait előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Viktória
Kedves Viktória!
1. A konyhás szobák mind erkélyesek, nincs tűzfalra néző szoba. 2. A konyhás szobákban mindenhol gáztűzhely van, melyekben sütőrész is van. 3. Természetesen Tossában vannak szórakozóhelyek, ahová hölgyeknek általában ingyenes a belépés. 4. A konyhás szobák mind kádasak. 5. A fagyasztó rész nem nagy, kb, akkora mint a kis hűtőszekrényekben. Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Maradok tisztelettel: Imre J.