(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Salánkiné Kelemen Viktória Dátum: 2014-04-11 09:18:29
Kedves Péter! Köszönöm a gyors választ. :)
Koplár Péter Dátum: 2014-04-11 08:04:07
A part,normális tempóban kb 15 perc,de közben nézegetsz ezt azt,szóval több is lehet ;)
Koplár Péter Dátum: 2014-04-11 08:02:32
Kedves Viktória!A szobákban sötétitő függöny van,seprű-lapát is van,felmosö is.A tv-t nem tudom,nekem nem volt,de nem is volt rá szükségem :D A wifi jó. Én bagettet szoktam venni,van a sol-tól kb 10 perc sétára egy nagyobb bolt,ott érdemes,pontosan most idén nem tudom mennyibe kerül,de nincs 1 €. A két fős apartmanok tágasak,igaz nekem mind1 volt mekkora,mert csak aludni jártam haza,vagy azt sem :D Kint a teraszon van egy kis asztal két székkel,bent is van elvileg. ;)
Salánkiné Kelemen Viktória Dátum: 2014-04-11 06:29:38
Még egy kérdés eszembe jutott. :) A part a SOL2-től gyalog hány perc kb.? (Normál tempóval, nem sietve)
Salánkiné Kelemen Viktória Dátum: 2014-04-11 06:24:22
Kedves Péter! Köszönöm, hogy Te is tudtál nekem információval szolgálni. Eszembe jutott még egy kérdés, hogy az apartmanban a sötétítés az ablakoknak hogy történik? (sötétítő függöny, reluxa stb.) Apartmanonként van seprű, lapát, felmosó, valamint ruhaszárító a teraszon? A szobákban van tv? A wifi jele mennyire erős? (Sajnos tavaly Sartin, ahol voltunk,volt wifi,de a szobánknál már olyan gyenge volt a jele, hogy semmit nem tudtunk vele kezdeni.) A tej és a péksütemények kb. milyen árban vannak? A kenyérről tudom, hogy egy kicsit drágább. Mekkorák kb. a 2 fős stúdiós apartmanok? Asztal van bennt,vagy kint a teraszon? Előre is köszönöm a válaszokat! :)