(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2013-08-02 18:35:46
Muszula Tímea írta ekkor: 2013-08-02 11:18:38
Nagyon szépen köszönjük! :) És ez(Marmenuda) Tossa de Martól milyen messze van? Még egy kérdés ami eszembe jutott mindig lesz majd ilyen :),hogy mennyibe kerül a buszjegy Tossa és Lloret közt? köszönöm
Kedves Tímea! Marmenuda a Tossa-i strand egyik része, tehát egyáltalán nincs messze. Tossa és Lloret között a buszjegy oda-vissza 3.50 euróba kerül. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Muszula Tímea Dátum: 2013-08-02 11:18:38
Nagyon szépen köszönjük! :) És ez(Marmenuda) Tossa de Martól milyen messze van? Még egy kérdés ami eszembe jutott mindig lesz majd ilyen :),hogy mennyibe kerül a buszjegy Tossa és Lloret közt? köszönöm
Grand Józsi Dátum: 2013-08-02 11:12:57
Muszula Tímea írta ekkor: 2013-08-02 09:09:13
Kedves József! Köszönöm az emailt,már ki is választottuk melyik lesz az a fakultatív amin részt veszünk. Most már az út is le van foglalva szeptember 7.én érkezünk Tossába :) Itt is szeretném megköszönni a Grand Toursnak,hogy minket választottak a párommal a különdíjasnak és így egy egész hetet ingyen tölthetünk el Spanyolországban. :) Egy olyan kérdésem lenne,ugyanis kagylómániás vagyok,hogy lehet-e találni a parton,vagy melyik az a rész amelyiken érdemes keresgélni?Köszönöm a válaszokat. Üdv:Tímea
Kedves Tímea! Először is gratulálok a különdíjhoz. Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy kagyló témában nem szerencsés a Tossa-i part, de talán a strand Marmenuda részén több szerencsével járnak majd. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Muszula Tímea Dátum: 2013-08-02 09:09:13
Kedves József! Köszönöm az emailt,már ki is választottuk melyik lesz az a fakultatív amin részt veszünk. Most már az út is le van foglalva szeptember 7.én érkezünk Tossába :) Itt is szeretném megköszönni a Grand Toursnak,hogy minket választottak a párommal a különdíjasnak és így egy egész hetet ingyen tölthetünk el Spanyolországban. :) Egy olyan kérdésem lenne,ugyanis kagylómániás vagyok,hogy lehet-e találni a parton,vagy melyik az a rész amelyiken érdemes keresgélni?Köszönöm a válaszokat. Üdv:Tímea
Grand Józsi Dátum: 2013-07-30 09:26:03
írta ekkor: 2013-07-29 16:42:43
Kedves Józsi! Szeretnénk köszönetet mondani az ott töltött gyönyörű napok során a segítőkészségéért, a barcai kiránduláson tapasztalt mindenre kiterjedő idegenvezetéséért, és úgy általában azért, hogy mindig mindenben számíthattunk Önre. Visszavágyunk, reméljük, jövőre ismét találkozunk!!! :) Köszönjük továbbá a sofőrök humánus profizmusát! Üdvözlettel: Berkes Dani, Tamás, Zsuzsa
Kedves Zsuzsa! Nagyon szépen köszönöm az elismerő szavakat a magam és a kollegáim nevében. Örülök, hogy jól érezték magukat és jelenlétükkel megtisztelték Tossa de Mar-t! Kívánom, hogy hasonló élményekkel térjenek haza a jövőben is az irodánk által szervezett bármely útról. Maradok tisztelettel! Imre J.