(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Kovács Tünde Dátum: 2013-07-13 17:52:41
Kedves Józsi! Köszönöm az e-mailt. Hamarosan találkozunk!:)
Grand Józsi Dátum: 2013-07-13 08:32:01
Szmorsolya írta ekkor: 2013-07-12 21:05:09
Kedves Grandjózsi! Augusztusban megyünk Tossába, és már tervezgetünk... :) A kérdés, hogy Port Aventurába el tudunk jutni helyi közlekedéssel? Mennyibe kerülhet ez nagyjából oda-vissza? És mikor megy Tossába visszafelé az utolsó busz? Köszönjük előre is a válaszát! Üdv, Orsolya
Kedves Orsolya! Ha Port Aventuraba szeretne eljutni tömegközlekedéssel, akkor először Tossából kell Barcelonába bemennie busszal, onnan pedig vonattal kell tovább utazni Salou-ig. Ez árban oda-vissza kb. 50 euró. Ez csak az útiköltség, ehhez jön még a belépő ára, ami a helyszínen kb. 40 euró. Nem is értem miért szeretne egyénileg eljutni PortAventuraba, hiszen Tossából szinte minden nap indul oda busz és az ára 63 euró, mely tartalmazza az útiköltséget és a belépő árát a parkba. Az utolsó busz Barcelonából Tossába 22:45-kor indul. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Dombai Norbert Dátum: 2013-07-12 22:49:10
Kedves Józsi. Mi augusztus elején megyünk Tossába barátnőmmel és én is szeretnék kérni egy tajékoztatót a fakultatív programlehetőségekről mert mi is előzetesen szeretnénk megtervezni a nyaralásunkat. Ha tudod légyszíves erre az e-mail címre küldd: [email protected]. Előre is köszönöm :-)
Szmorsolya Dátum: 2013-07-12 21:05:09
Kedves Grandjózsi! Augusztusban megyünk Tossába, és már tervezgetünk... :) A kérdés, hogy Port Aventurába el tudunk jutni helyi közlekedéssel? Mennyibe kerülhet ez nagyjából oda-vissza? És mikor megy Tossába visszafelé az utolsó busz? Köszönjük előre is a válaszát! Üdv, Orsolya
Kovács Tünde Dátum: 2013-07-12 15:11:20
Kedves Józsi! Július 17-én indulunk Tossaba. Kérem legyenszíves nekem is elküldeni a fakultatív programok listáját e-mail címemre. Előre is Köszönöm!:) [email protected]