(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2013-07-09 19:44:30
Tóth Franciska írta ekkor: 2013-07-09 15:59:54
Kedves Józsi! smile Ma délben megvolt a bajnokság sorsolása. Az augusztus 18.-ai Barcelona-Levante meccsre szeretnénk elmenni. A jegyárakat még nem látom a honlapon, amit javasolt, de ha meg tudná oldani, akkor 4 fő-re szeretnénk jegyeket. A jegyek árát milyen lehetőségek szerint tudjuk eljuttatni Önhöz? Ha lehetőség van, akkor a CAT1 aránylag olcsóbb helyei közül szeretnénk. Előre is köszönöm a segítségét!
Kedves Franciska! Ha beírja a "Google"-ba: entradas F.C.Barcelona-Levante 2013, akkor erre a meccsre perpillanat 170 eurós jegyár bukkan elő! Szerintem ez túl sok, de a döntés az Ön kezében van. Ha bármi közelebbit tudok, akkor írok Önnek! Üdvözlettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2013-07-09 17:13:02
Mészáros Norbert írta ekkor: 2013-07-09 14:46:00
Tisztelt Józsi! Szeretnénk Barcelonába a Nou Camp -ba egy stadionlátogatásra elmenni és ,hogy tudna e segíteni elintézni?
Kedves Norbert! Nekünk csütörtökön van olyan kirándulásunk, amit kizárólag a Nou camp-ba szervezünk. Ez a program együtt van a barcelonai zenélő szökőkúttal, ami minden héten csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap este működik. Maga a kirándulás csütörtök délután 13.00 órakor indul Tossából és éjfélre érnek haza, mert a szökőkút este 9-kor kezdődik. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Tóth Franciska Dátum: 2013-07-09 15:59:54
Grand Józsi írta ekkor: 2013-06-19 08:50:30
Kedves Franciska! Augusztus 28-án játszik a Barcelona az Atletico Madriddal. Ajánlok önnek egy weboldalt, ahol nyomon lehet követni az eseményeket és a jegyárakat: www.football-and-music.com Itt még most nem láthatóak a jegyárak, mert szerintem túl korán van, de később biztos vagyok benne, hogy igen. Általában a jegyárhoz hozzá kell számolni a transzfert is, ez a busz ára, amiért hozzák-viszik Önöket. De ha komolyan gondolja és már ismerjük az árakat, akkor kérem írjon nekem és én elintézek mindent. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kedves Józsi! smile Ma délben megvolt a bajnokság sorsolása. Az augusztus 18.-ai Barcelona-Levante meccsre szeretnénk elmenni. A jegyárakat még nem látom a honlapon, amit javasolt, de ha meg tudná oldani, akkor 4 fő-re szeretnénk jegyeket. A jegyek árát milyen lehetőségek szerint tudjuk eljuttatni Önhöz? Ha lehetőség van, akkor a CAT1 aránylag olcsóbb helyei közül szeretnénk. Előre is köszönöm a segítségét!
Mészáros Norbert Dátum: 2013-07-09 14:46:00
Tisztelt Józsi! Szeretnénk Barcelonába a Nou Camp -ba egy stadionlátogatásra elmenni és ,hogy tudna e segíteni elintézni?
Grand Józsi Dátum: 2013-07-09 08:23:21
karpierz ferenc írta ekkor: 2013-07-08 20:45:24
Szia Józsi! Olyan kérdés hogy a SOL 2be takaritás van? A part homokos vagy kavicsos?
Kedves Ferenc! A SOL2-ben csak turnusváltáskor van takarítás, tehát szombatonként! A part kavicsos! Üdvözlettel: Grandjózsi!