(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Mészáros Norbert Dátum: 2013-07-01 12:35:57
Tisztelt Józsi! Augusztus 30-án indulunk Tossa de Mar-ba nyaralni és szeretnénk a családdal eljutni egy Barcelona mérkőzésre. A kérdésem a következő lenne , hogy lehet e már tudni mikor lesz hazai mérkőzés? Válaszát előre is köszönöm!
bolgár attila Dátum: 2013-06-28 16:48:22
Grand Józsi írta ekkor: 2013-06-27 13:20:14
Tisztelt Attila! A Szerbia-Magyarország találkozó július 24-én lesz, délután 13:30-kor a Bernat Picornell uszodában, melynek címe Avinguda de l'Estadi 30. A jegyek árak 9 eurótól kezdődnek egészen 22 euróig. Ajánlok Önnek egy honlapot, ahol meg tudja nézni, hol vannak még szabad helyek: www.bcn2013.com/es/tickets Általában csak futbalmeccsekre szoktam jegyet szerezni, de ha nem boldogul, akkor megpróbálom én megszerezni! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Tisztelt Józsi! KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT MEGNÉZTEM A HONLAPOT.EGY DARABIG EL TUDOK RAJTA MENNI ,DE A MEGRENDELÉST NEM IGAZÁN ÉRTEM.HA ESETLEG TUDNA SEGITENI SZERETNÉK 2DB JEGYET A MECCSRE RENDELNI,AZ ÁRA 10,25€ https://proticketing.com/bcn2013/es_ES/entradas/evento/193/session/1719/step1r2 IDE VALAHOVA SOR MINDEGY AHOVA LENNE. NAGYON SZÉPEN KÖSSZÖNÖM, KIRÁLY LENNE NAGY MECCS LESSZ!!!! AMUGY JULI20-AUG 3-IG MENNÉNK. tisztelettel Bolgar attila
Grand Józsi Dátum: 2013-06-27 13:20:14
bolgár attila írta ekkor: 2013-06-26 16:13:17
Kedves Józsi! Kérdésem az lenne,hogy az ússzo és vizilabda világbajnokság idején fogunk ott lenni ,és egy magyar -szerb vizilabda mecsre szeretnék elmenni ez megold ható lenne!meg árba kb mennyi lenne belépőre gondolok!! köszönöm választ előre is
Tisztelt Attila! A Szerbia-Magyarország találkozó július 24-én lesz, délután 13:30-kor a Bernat Picornell uszodában, melynek címe Avinguda de l'Estadi 30. A jegyek árak 9 eurótól kezdődnek egészen 22 euróig. Ajánlok Önnek egy honlapot, ahol meg tudja nézni, hol vannak még szabad helyek: www.bcn2013.com/es/tickets Általában csak futbalmeccsekre szoktam jegyet szerezni, de ha nem boldogul, akkor megpróbálom én megszerezni! Üdvözlettel: Grandjózsi!
bolgár attila Dátum: 2013-06-26 16:13:17
Kedves Józsi! Kérdésem az lenne,hogy az ússzo és vizilabda világbajnokság idején fogunk ott lenni ,és egy magyar -szerb vizilabda mecsre szeretnék elmenni ez megold ható lenne!meg árba kb mennyi lenne belépőre gondolok!! köszönöm választ előre is
Grand Józsi Dátum: 2013-06-19 08:50:30
Tóth Franciska írta ekkor: 2013-06-18 10:56:13
Kedves GrandJózsi! 2010-ben már voltunk Spanyolországban,Tossa de Mar-ban nyaralni. Idén is szeretnénk eljutni. Legfőbb célja a nyaralásunknak,hogy eljuthassunk Barcelonába egy meccsre. Mivel apukám nagy FC Barcelona szurkoló. Arról szeretnék érdeklődni, hogy esetleg lehet-e már tudni, hogy mikor játszanak Barcelonaban.Előre is köszönöm a segítségét, Franciska smile
Kedves Franciska! Augusztus 28-án játszik a Barcelona az Atletico Madriddal. Ajánlok önnek egy weboldalt, ahol nyomon lehet követni az eseményeket és a jegyárakat: www.football-and-music.com Itt még most nem láthatóak a jegyárak, mert szerintem túl korán van, de később biztos vagyok benne, hogy igen. Általában a jegyárhoz hozzá kell számolni a transzfert is, ez a busz ára, amiért hozzák-viszik Önöket. De ha komolyan gondolja és már ismerjük az árakat, akkor kérem írjon nekem és én elintézek mindent. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!