(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Tóth Franciska Dátum: 2013-06-18 10:56:13
Kedves GrandJózsi! 2010-ben már voltunk Spanyolországban,Tossa de Mar-ban nyaralni. Idén is szeretnénk eljutni. Legfőbb célja a nyaralásunknak,hogy eljuthassunk Barcelonába egy meccsre. Mivel apukám nagy FC Barcelona szurkoló. Arról szeretnék érdeklődni, hogy esetleg lehet-e már tudni, hogy mikor játszanak Barcelonaban.Előre is köszönöm a segítségét, Franciska smile
Grand Józsi Dátum: 2013-06-18 08:24:11
Edry írta ekkor: 2013-06-17 17:23:08
Kedves GrandJózsi! Érdeklődnék az időjárásról, hogy milyen is szokott lenni nyáron?!-július közepén utazunk és ahogy nézem a képeket csalódottan látom hogy szürke, felhős...és valakin a fakultatív programokon még pulóver, itt-ott hosszú nadrág is van!Ez lesz a negyedik alkalom hogy Spanyolországba utazom, igaz eddig Saolu és környékén voltam,de mindig meleg,kánikula és nem utolsó sorban rengeteg nap és "falatnyi" ruhák....Most egy kicsit megijedtem, hogy jól is választottunk-e a nyaralással kapcsolatban és hogy vajon barnán jövünk e majd haza, vagy fogunk e fázni?! Remélem ezek csak az én "kétségeim" és pozitív válasz fog érkezni! UI:Adry
Kedves Adry! Május közepén, amikor én megérkeztem Tossába, valóban hideg volt, amire eddig nem nagyon volt példa. Júliusban, augusztusban viszont mindig meleg van, 30 fok feletti hőmérsékletttel. De mint Ön is tudja, az időjárással kapcsolatosan mindig óvatosan kell fogalmazni. Én remélem és bízom benne, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan az idei nyár is meleg lesz! Várom szeretettel! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Edry Dátum: 2013-06-17 17:23:08
Kedves GrandJózsi! Érdeklődnék az időjárásról, hogy milyen is szokott lenni nyáron?!-július közepén utazunk és ahogy nézem a képeket csalódottan látom hogy szürke, felhős...és valakin a fakultatív programokon még pulóver, itt-ott hosszú nadrág is van!Ez lesz a negyedik alkalom hogy Spanyolországba utazom, igaz eddig Saolu és környékén voltam,de mindig meleg,kánikula és nem utolsó sorban rengeteg nap és "falatnyi" ruhák....Most egy kicsit megijedtem, hogy jól is választottunk-e a nyaralással kapcsolatban és hogy vajon barnán jövünk e majd haza, vagy fogunk e fázni?! Remélem ezek csak az én "kétségeim" és pozitív válasz fog érkezni! UI:Adry
tantabella Dátum: 2013-06-11 20:12:42
Kedves Mindenki! A NYARALÁS! Amit mindenki szeretne kellemes környezetben, jó időben, tengerre néző kilátással, segítőkész idegenvezetőkkel, lehetőleg olcsó és induló fakultatív programokon való részvételi lehetőséggel eltölteni. Ez érthető is, hiszen szinte egész évben erre készülünk, ez jelenti a kikapcsolódást, a szabadságot, az év teljes egészét elviselhetővé teszi. Talán. De említsük meg a sofőröket is, akik biztosítják nekünk a biztonságos oda és hazajutást. Le a kalappal előttük a türelmességük, a megértésük, a toleranciájuk, és még sorolhatnánk mi minden miatt. Hiszen minden turnusban van olyan a kedves utasok között, akik igyekeznek megkeseríteni a saját, a többi utas és a sofőrök életét és az utazást is. Bár nem biztos, hogy mindenkiben tudatosul, de a sofőrök megbízhatósága, tudása, rutinja, tapasztalata, türelmessége, kedvessége - és még lehetne sorolni a jelzőket – biztosítja, hogy a kedves nyaralni vágyók biztonságban legyenek az utazás során. Akikkel az eddigi útjaimon volt szerencsém együtt utazni, és soha egyikőjükben sem csalódtam, és mindig rájuk bíznám az életemet, hogy szerencsésen megérkezzem éves szabadságom és nyaralásom helyszínére: Horváth Ferenc, Horváth Zoltán, Szép Károly, Furó Norbert, Gudász Csaba, Berencsi Norbert, Szikszai Attila, Kósa László, Csató János. Sokszoros köszönet nekik!!!!
Grand Józsi Dátum: 2013-06-09 09:22:34
Abordán Patrik írta ekkor: 2013-06-08 11:08:10
Kedves Józsi! Kérdésem az lenne,hogy melyik barcelonai program kinálja a legtöbb látnivalót a városból ill.hol van több szabadidő?Tossából hogyan lehet eljutni barcelonába tömegközlekedéssel ill. körülményes?
Kedves Patrik! A legtartalmasabb program a Montserrat-Barcelona kirándulás, ami hétfőn van. Itt is van szabadidő, kb. 1 óra a Ramblán. Ha viszont több szabadidőt szeretne, akkor javaslom a csütörtöki Barcelona szabadidő+szökőkút-as programunkat. Délután 13:00 órakor indul a busz és éjfélre érnek haza. Ebben az esetben az autóbusz lerakja Önöket a város egyik köztponti helyén és Önök osztják be az idejüket. Este 9-kor kezdődik a zenélő szökőkút, amit legelább egyszer látni kell, hamár eljutott Barcelonába. A tömegközlekedés jó! Tossából többször is indul autóbusz Barcelonába. A menetidő 1 óra 20 perc, a jegy ára pedig oda-vissza 24 euró. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!