(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Szekeres Edit Dátum: 2013-04-26 20:18:06
Kedves Józsi! Repülőtérről busz Tossába? Közvetlen járatra gondolok, úgy rémlik, valahol említette. Barcelónai reptérről. Ha nincs közvetlen, akkor ha jól látom az utolsó busz 20,30-kor indul, a repülő pedig 19,30-ra ér be. Ezt necces elérni?! Válaszát várom! Üdv.: Edit
Grand Józsi Dátum: 2013-04-25 08:08:41
Mészárosné Papp Edina írta ekkor: 2013-04-24 20:37:50
Kedves Józsi!Szeretném megkérdezni ,hogy a hétfői barcelonai kirándulásba belefér-e a stadion látogatása?Valamint esetleg tudsz-e felvilágosítást adni a katalógusba nem fért programokról vagy még kiforrja magát,köszönöm :Edina smile
Kedves Edina Sajnos időhiány miatt a hétfői Montserrat-Barcelona programba a stadion nem fér fele, hiszen arra több óra sem elegendő. A katalógusban nem szerepel, de csütörtökön van olyan program, ami a stadiont célozza meg + este a zenélő szökőkút. Ez a kirándulás délután 1-kor indul és két program közül lehet választani: 1. Barcelona szabadidő+szökőkút vagy 2. F.C.B. stadion, múzeum+szökőkút. A szökőkút minden csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap működik és este 9-kor kezdődik, ami azt jelenti, hogy éjszaka érnek vissza az utasok Tossába. A többi program szerepel a katalógusunkban is, de a spanyolok bármikor előállhatnak valami új ötlettel, ami majd csak akkor derül ki, ha már én is ott leszek. Ha bármi másban segíthetek, csak nyugodtan írjon! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Mészárosné Papp Edina Dátum: 2013-04-24 20:37:50
Kedves Józsi!Szeretném megkérdezni ,hogy a hétfői barcelonai kirándulásba belefér-e a stadion látogatása?Valamint esetleg tudsz-e felvilágosítást adni a katalógusba nem fért programokról vagy még kiforrja magát,köszönöm :Edina smile
Grand Józsi Dátum: 2013-04-19 10:31:43
Ollmann Anasztázia írta ekkor: 2013-04-18 13:22:12
Kedves József! Kérdés kérdést szül... :-) Mi is ez a zenélő szökőkút, amit Péter említett? A "klasszikus" barcelonai programban nem látható? Látom, vannak programok a katalógusban említetteken kívül is... Van esetleg valami gyereknek (5 éves) való program, amiről még nem tudok? Üdvözlettel: Anasztázia
Kedves Anasztázia! A zenélő szökőkutat az 1929-es világkiállításra építették meg! Ez egy különböző színekben pompázó szökőkút, ami könnyű és komolyzenei aláfestéssel működik. Csak csütörtökön-pénteken-szombaton és vasárnap működik és mindig este 9-kor kezdődik, ezért marad ki a klasszikus Montserrat-Barcelona programból, mert az hétfőn van.Ha a "Google" kereső programba beírja a "Font Mágica de Montjuic" szöveget, akkor képeket és több információt is kaphat erről a szökőkútról. A programok nagy része szerepel a katalógusunkban is, de egy-kettő helyhiány miatt kimaradt. Sajnos több olyan programot én sem tudok ajánlani, ami egy 5 éves kisgyereknek megfelelne. Továbbra is állok rendelkezésére! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2013-04-19 10:21:19
Kovács Péter írta ekkor: 2013-04-18 19:44:04
Kedves József! Köszönöm válaszát. Mint már említettem,júliusban megyünk Tossába. Egyénileg utazunk. Kérdésem az, hogy érkezésünk után kereshetjük-e önt, és hogy a Güell park megtekintése benne van-e a Barcelonai programba. Port Aventura is érdekelne bennünket, hogy melyik napon van. Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Péter! Természetesen érkezésük után kereshetnek, állok rendelkezésükre. Telefonszámom: 00-34-689-423-205 Sajnos a Montserrat-Barcelona programba a Güell-park nem fér bele. Tossából hetente többször is indul busz Port-Aventurába, de sajnos, hogy melyik napon azt még nem tudom megmondani, mert én is csak érkezésem után fogom megtudni, miután beszéltem a spanyol partnerünkkel. Általában eddig hétfőn-szerdán-pénteken volt erre lehetőség! Maradok tisztelettel! Grandjózsi!