Kedves József!Több kérdésem lenne,vágjunk is bele!Először is lefoglaltunk a Grand Tours-nál a nyaralásunkat augusztus végére Tossa de Mar-ba, a Sol 2 201-es studiójába.A kérdéseim: 1. ha szemből nézzük az apartmant akkor melyik a 201-es studió?2. A stúdióban lévő hűtőnek mekkora a fagyasztó része?(szeretnénk főzőcskézni) 3. A szemben lévő félkör alakú apartman aljában étterem üzemel? 4. Augusztus végén még mindig főszezoni sokaság van vagy már kicsit fogy a tömeg? 5. Blanesbe a botanikus kerthez egyénileg is gondolom el lehet jutni a kisvasúttal, tudja e hogy mennyibe kerül egy jegy a kisvasútra esetleg a botanikus kertbe a belépő ára? 6. Blanes-ből mikor jön vissza az utolsó busz Tossába? Egyenlőre ennyi lenne ha még eszembe jut valami kérdezni fogom! Nagyon köszönöm a segítségét! G.
Kedves Gábor!
1. Ha szembe állunk az apartmannal, akkor a 201-es konyhás szoba a másodikon, jobb oldalt, szélen található. 2. A fagyasztó rész nem túl nagy, kb. akkora, mint egy normál hűtőé. 3. A szemben lévő épület földszintjén étterem üzemel, ahol van magyar nyelvű étlap is. 4. Augusztus végén még mindig sokan vannak, de Tossában ez elviselhető. A nagyobb városokban, mint pl. Barcelona, ez elviselhetetlenebb. 5. Ha egyénileg akar eljutni Blanesbe, akkor Tossából el kell menni busszal Lloretbe, ott át kell szállni a Blanes-i buszra. Blanesből egy kis nyerges vontatóból kialakított vonattal lehet feljutni a botanikus kertbe, melyre a jegy 4.50, a botanikus kerti belépő pedig 6 euró. De felhívom a figyelmét, hogy a programunkban szerepel a botanikus kert látogatása hajó kirándulással egybekötve. 6. Pontosan nem tudom mikor jön vissza az utolsó busz Blanes-ből, de szerintem olyan fél 8, 8 körül. De mint mondtam át kell szállni Llloretbe és onnan továbbutazni Tossába. 7. A Maxi Diában lehet húst kapni, de külön húsos pult nincs. Ha nem szeretne előre csomagolt húst vásárolni, akkor el kell mennie a Caprabo-ba vagy a Palau-ba. Ezekben az üzletekben van külön húsos pult. Általában az élelmiszerek olcsóbbak Spanyolországban, mint nálunk, de a hús az sajnos drágább. Egy kiló darált hús pl. 8-9 euró. Remélem tudtam némi segítséggel szolgálni! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!