(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2013-01-14 13:16:48
írta ekkor: 2013-01-12 19:03:13
Kedves József! Online szeretnénk foglalni utazást és van egy piros csillaggal jelölt mező (amit gondolom kötelező kitölteni) mégpedig az útlevél számát.Nos nekünk nincs érvényes útlevelünk, de ha jól tudom Spanyolországba nem is kell. Ide akkor a személyigazolvány számát beírhatjuk? Várom mielőbbi segítségét. Előre is köszönöm! Tisztelettel: Kónya Norbert
Kedves Norbert! Természetesen a szem. ig. számát is beírhatják! Tisztelettel! Grandjózsi!
Dátum: 2013-01-12 19:03:13
Kedves József! Online szeretnénk foglalni utazást és van egy piros csillaggal jelölt mező (amit gondolom kötelező kitölteni) mégpedig az útlevél számát.Nos nekünk nincs érvényes útlevelünk, de ha jól tudom Spanyolországba nem is kell. Ide akkor a személyigazolvány számát beírhatjuk? Várom mielőbbi segítségét. Előre is köszönöm! Tisztelettel: Kónya Norbert
Grand Józsi Dátum: 2013-01-11 14:10:01
József Vass írta ekkor: 2013-01-09 15:48:12
Tisztelt Grandtours! Elsősorban Tossa de mare Júniusi időjárásáról szeretnék érdeklődni, hogy milyen sűrűn lehet számítani esőzésre? Több helyen is olvastam hogy Spanyolország Északi partjainál gyakran esik az eső.
Kedves József! Május közepén, amikor az első csoporttal megérkezem Tossa de Marba, az időjárás nappal már nagyon kellemes (25-28 fok), de az éjszakák még hűvösek. Az eső egyáltalán nem jellemző, de persze nem kizárható. 8 éves tapasztalatom alapján elmondhatom Önnek, hogy nagyon ritkán esik az eső Tossában. Ha esik, akkor amilyen hamar jön, olyan hamar is távozik. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2013-01-11 14:02:27
Máté Ildikó írta ekkor: 2013-01-08 20:47:27
Kedves József! Köszönöm a válaszát, a későbbiekben még biztosan lesznek kérdéseim, de most is sokat segített a tervezésben. A lányomnak is megtetszett Tossa , így lehetséges, hogy ketten utazunk. Remélem mostanra a vírus vált áldozattá! Jobbulást kívánok, üdv.: Ildikó
Kedves Ildikó! Nagyon köszönöm gyógyító szavait! Már sokkal jobban vagyok. Állok továbbra is rendelkezésére! Tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2013-01-11 14:00:53
írta ekkor: 2013-01-08 19:55:54
Kedves József! Nagyon köszönöm a válaszát.Úgy döntöttünk, hogy a z idén Spanyolországban fogunk nyaralni :) Az lenne a kérdésem, hogy a SOL2 apartmanháznál kérnek-e valamilyen kaukciót, illetve van-e valamilyen plusz költség amit a helyszínen kell fizetnünk a feltüntetett szobaárakon kívül? Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Norbert! Kaució nincs, de ettől az évtől a spanyol állam bevezette az idegenforgalmi adót, ami azt jelenti, hogy naponta és fejenként 0,50 centet kell mindenkinek fizetni, aki elmúlt 16 éves. 7 éjszaka után tehát 3,50 euró idegenforgalmi adó terheli a leendő utast, amit a helyszínen kell majd kifizetni. Maradok tisztelettel: Imre J.