Kedves Józsi! A nyaralásomat tervezgetve és a fórumot olvasgatva nagyon megtetszett Tossa de Mar, de a szállásokkal kapcsolatban elbizonytalanodtam. A Hotel Mare Nostrum nagyon megtetszett, erről szeretnék kérdezni. A foglalásnál két szoba szerepel, ezekről tudna valamit mondani? Mennyibe kerül a TV és a hűtő bérlése, és melyik napszakban éri a nap a szobákat? A SOL 2 apartmanról néhányan azt írták, hogy egy kicsit zajos. Önnek mi a véleménye? Itt tudna olyan szobát ajánlani amit egy fő részére is kiadnak és konyhával is rendelkezik? Válaszát előre is köszönöm, nagy segítség lenne a döntésben.Boldog új évet kívánok Önnek és minden fórumozónak! Üdv.: Ildikó
Kedves Ildikó!
Sajnálom, hogy csak most válaszolok, de vírus áldozata lettem és csak most lettem jobban. Örülök, hogy Tossa de Mar mellett döntött, remélem döntése nem okoz majd csalódást. Tossa egy csodálatos kis tengerparti nyaralófalu olyan vendégeknek, akik szeretik a nyugalmat és a tengert. A Hotel Mare Nostrum egy nagyon családbarát szálloda, kedves alkalmazottakkal, pár percre a tengertől. A szálloda egy részét 2011-ben felújították. Igaz, hogy a foglalásnál két szoba szerepel, de ha több szobára volna szükségünk, az sem probléma. Épp ezért ezek a szobák nem fixek, tehát az adott foglalásnál mindig a szálloda dönti el, hogy melyiket adja. Ilyen formában tehát azt sem tudom megmondani, hogy a nap melyik napszakban éri a szobákat. De ha bármilyen kérése van a szobával kapcsolatban, jelezze az irodánk felé, mi pedig jelezzük a szálloda felé! Pontos árakat nem tudok mondani, de a szállodában fizetős a széf, a hűtő és a wifi. De ha lesz pontos áram, rögtön megírom Önnek! A SOL2 apartmanház mivel főutca mellett található egy kicsit zajos, de nem vészes. Eddig senkinek nem okozott problémát. Természetesen van konyhás szobánk, erkéllyel, de ha Ön egyedül szeretne lakni egy ilyen szobában, szerintem az iroda felárat számol fel. Bármi másban segíthetek, írjon nyugodtan! Önnek is boldog új évet! Maradok tisztelettel: Imre J.