(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-08-29 09:46:01
stélich bea írta ekkor: 2012-08-28 19:42:47
Kedves Grandjózsi! Közeledik az utazásunk időpontja, szeretnék élni a felajánlott segítségével , a "door to door" transzfer megrendelésében. Szeptember 16-án érkezünk 18.00 órakor Barcelonába, visszafelé pedig szeptember 26-án 11.25-kor indul vissza repülőnk . Kérem írja meg, hogyan tudjuk ezt lebonyolítani, ha pl. megad egy banki számlaszámot és összeget( EUR) ,én azonnal át tudom utalni! Köszönöm előre is, szép napot! S.Bea
Kedves Bea! Természetesen nincs semmi akadálya annak, hogy megrendeljem Önnek ezt a szolgáltatást. Még egy kicsit korán van hozzá, de ígérem, hogy nem felejtem el. Sajnos szeptember 1-től viszont Spanyolországban Áfa emelés lesz, így előreláthatólag a díj is változik, kb. 25 euró/fő a transzfer egy útra. Ha ilyen formában is érdekli a dolog, akkor kérem, hogy adja meg a neveket, a járatszámot oda-vissza a repülőtársaság nevével együtt! Gondolom a T2-es terminálra érkezik a gép és onnan is indul vissza? Ha jól emlékszem, akkor Önök itt Tossában a hotel Oasis Tossában laknak majd? Én nagyon szívesen megelőlegezem a pénzt és majd itt helyben elrendezzük. Várom mielőbbi válaszát! Üdvözlettel: Imre József
Kormos Dátum: 2012-08-28 21:08:15
Kedves Grandjózsi! Meg tudná nekem írni, hogy Tossaba van –e engedélyhez kötve a horgászat? Érdemes-e pecabotot vinni? Köszönöm
stélich bea Dátum: 2012-08-28 19:42:47
Grand Józsi írta ekkor: 2012-04-13 13:15:36
Kedves Bea! Csak nyugodtan írjon időben és segítek! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves Grandjózsi! Közeledik az utazásunk időpontja, szeretnék élni a felajánlott segítségével , a "door to door" transzfer megrendelésében. Szeptember 16-án érkezünk 18.00 órakor Barcelonába, visszafelé pedig szeptember 26-án 11.25-kor indul vissza repülőnk . Kérem írja meg, hogyan tudjuk ezt lebonyolítani, ha pl. megad egy banki számlaszámot és összeget( EUR) ,én azonnal át tudom utalni! Köszönöm előre is, szép napot! S.Bea
Révi Józsefné Dátum: 2012-08-28 16:00:53
Kedves Józsi! Köszönöm, hogy írtál. A kért adatokat elküldtem a megadott e-mail címre. Kérlek, ha megkaptad jelezz vissza légyszíves. Üdvözlettel, Andrea
Grand Józsi Dátum: 2012-08-27 21:28:21
Révi Józsefné írta ekkor: 2012-08-23 11:16:09
Kedves Józsi! Nagyon köszönöm az infót. Igen, így is érdekel a dolog. Kérlek, hogy 3 db jegyet rendelj légszíves a részünkre. Visszajelzel ha sikerült? Ezer köszönet, üdvözlettel, Andrea
Kedves Andrea! A jegyekhez sűrgősen kellene az összes név, születési dátum és útlevél vagy szem. ig. szám! Ha nem akarod itt a fórumon leírni az adatokat, akkor kérlek írj a privát címemre! : [email protected] Üdvözlettel: Imre J.