(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-08-27 17:41:59
Bacsinszki Gábor írta ekkor: 2012-08-27 09:39:00
Kedves Imre J! A kedvesem munkahelyi problémái miatt reám hárult a pihenésünk finanszírozása.Tossába szeretnénk menni buszos úttal szeptember végén október elején.Milyen az időjárás és a tenger hőmérséklete.Valamint az éttermi árak (vacsora halak húsos kaják,sör,üdítők stb) kenyér ásványvíz.A fent említett ok miatt érdekelnek ezek az árak.Hogyan tudom beosztani a pénzt kettőnkre. Tervbe volt a Barcelónniaii és az Andorrai kirándulás szeretnénk legalább így is az egyikre elmenni.Te melyiket javasolnád. Gábor
Kedves Gábor! Szeptemberben és októberben is kellemes az idő, 28-30 fok is lehetséges, de jóslatokba soha nem merek bocsátkozni, mert az időjárás mindig kiszámíthatatlan, de a sok éves tapasztalatok szerint még ilyenkor is jó idő van. Az éttermi árak elfogadhatóak, 10 euróért már egy háromfogásos vacsorát is elfogyaszthat, itallal együtt, amiben akár hús- vagy halétel is lehet, de van ettől még olcsóbb étterem is. A lehetőségekről majd itt tájékoztatom Önöket. Az ásványvíz olcsó, olcsóbb, mint nálunk, a kenyér attól függ hol veszi, lehet 70 cent vagy ennek a fele. Azt viszont Önnek is és más lelendő Grand Tours-os utasnak is tudnia kell, hogy szeptember elsejétől Spanyolországban Áfa emelés lesz, így több mint valószínű egy kicsit minden többe fog kerülni. A kirándúlásokkal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy mindkettő nagyon szép, de talán a Montserrat-Barcelona tartalmasabb, így én személyesen ezt ajánlanám Önnek! Maradok tisztelettel: Imre J.
Grand Józsi Dátum: 2012-08-27 17:32:55
Soós Gergely írta ekkor: 2012-08-27 12:36:45
Szia Józsi! Nagyon jól éreztük magunkat, főleg az utolsó este. Köszönünk szépen mindent. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elköszönni, meg közös képet csinálni, de ha majd visszajössz Debrecenbe, bepótoljuk. Adok elérhetőséget is: [email protected], 06306300749 Majd szólj, ha visszajöttél, addig is szép időt, jó nagy hőséget kívánok neked ;)
Szia Gergő! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Nincs semmi baj, majd otthon találkozunk! Köszönöm az elérhetőséget és a jókívánságokat! Üdvözlettel: Imre J.
Soós Gergely Dátum: 2012-08-27 12:36:45
Szia Józsi! Nagyon jól éreztük magunkat, főleg az utolsó este. Köszönünk szépen mindent. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk elköszönni, meg közös képet csinálni, de ha majd visszajössz Debrecenbe, bepótoljuk. Adok elérhetőséget is: [email protected], 06306300749 Majd szólj, ha visszajöttél, addig is szép időt, jó nagy hőséget kívánok neked ;)
Bacsinszki Gábor Dátum: 2012-08-27 09:39:00
Kedves Imre J! A kedvesem munkahelyi problémái miatt reám hárult a pihenésünk finanszírozása.Tossába szeretnénk menni buszos úttal szeptember végén október elején.Milyen az időjárás és a tenger hőmérséklete.Valamint az éttermi árak (vacsora halak húsos kaják,sör,üdítők stb) kenyér ásványvíz.A fent említett ok miatt érdekelnek ezek az árak.Hogyan tudom beosztani a pénzt kettőnkre. Tervbe volt a Barcelónniaii és az Andorrai kirándulás szeretnénk legalább így is az egyikre elmenni.Te melyiket javasolnád. Gábor
Kormos Dátum: 2012-08-25 20:05:23
Kedves Rezsóné hajdú Zita Köszönöm a segítséget , Megtudná nekem mondani, hogy a piacon élelmiszet és suvenirt is tudunk vásárolni? Köszönöm: Kormos