(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Révi Józsefné Dátum: 2012-08-23 11:15:59
Grand Józsi írta ekkor: 2012-08-17 17:19:29
Kedves Andrea! A jegyárak úgy néz ki, hogy 85 eurótól kezdődnek, ez a legolcsóbb, de ebbe még nincs benne a transzfer (Tossa-Nou Camp-Tossa) ami kb. még kb. 30-35 euró. Ha így is érdekel a dolog, kérlek jelezz vissza időben, hogy meg tudjam rendelni a jegyeket! Köszönettel: Imre J.
Kedves Józsi! Nagyon köszönöm az infót. Igen, így is érdekel a dolog. Kérlek, hogy 3 db jegyet rendelj légszíves a részünkre. Visszajelzel ha sikerült? Ezer köszönet, üdvözlettel, Andrea
Rézsóné Hajdú Zita Dátum: 2012-08-22 14:49:26
Kedves GrandJózsi és Kormos! Bocsánat a cseréért,az apátságtól a kilátóig tartó út árára gondoltam. Érdemes a piacon vásárolni,mert minden olcsóbb minta butikokban.Például mi a piacon vettünk lemosható kerek asztalterítőt 10 euróért,a butikokban 23-nál kezdődött ugyanaz,de elmondható ugyanez a táskákról is.Tudom ajánlani a DIA élelmiszer boltot is minden saját termék nagyon finom és jó áron kapható még a mi fizetésünkhöz mérve is.Pl.vettünk dia dobozos kólát 0.33l. 12db-os kiszerelésben(nem igen mondható meg,hogy nem pepsi,vagy coca) 2.13 euró.Nagyon finomak az édes kekszek,a bagett, joghurt.Sört általában literes kiszerelésben vettünk,a fiúk dicsérték 1 euró körül mozog az ára. Még egyszer elnézést a cseréért! Remélem egy kicsit tudtam segíteni az ezután indulóknak!
Varga Károly Dátum: 2012-08-20 22:00:42
Két hete érkeztünk haza Tossa de Marból, ahol felejthetetlen napokat töltöttünk. Kicsit féltünk a közel 30 órás úttól, de nem volt annyira fárasztó, már holnap újra indulnánk vissza. A szervezett programok közül Monserrat-Barcelona, illetve a Barcelona Nou Camp Stadion látogatáson vettünk részt. Nagyon sajnáljuk, hogy az utolsó estére szervezett programon kevesen vettünk részt, mert jó hangulatban finom vacsorát fogyasztottunk el.Felejthetetlen élmény! Az idő nagyon jó volt, a tenger kicsit hidegebb illetve hamarabb mélyül. Nagyon szépen köszönjük GrandJózsinak ezt a felejthetetlen nyaralást, illetve a gépkocsivezetőknek, hogy szerencsésen elvittek-hazahoztak mindenkit. Remélem jövőre újra találkozunk valamelyik Grand-Tours által szervezett úton.:-) Üdvözlettel: Varga Károly
Grand Józsi Dátum: 2012-08-20 12:28:57
Kormos írta ekkor: 2012-08-19 17:22:48
kedves Grandjozsi Meg tudná nekem írni, hogy Montserattban ha fogaskerekűvel szeretnénk utazni az mennyibe kerül? Köszönöm
Kedves Kormos! Úgy gondolom, hogy Zita összecserélte a dolgokat: a fogaskerekű az, ami a hegy lábától megy fel az apátságig, a sikló pedig az apátságtól (700 m) egészen fel a kilátóig, 1000 méterig és annak az ára megfelel a Zita által adott árnak! Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2012-08-20 12:24:54
tóth zoltán írta ekkor: 2012-08-19 11:27:11
Szia Grandjózsi!Abban tudsz segíteni hogy mikor vannak piac napok a Costa Brava-i településen?Főleg Lloret,és Tossa érdekelne..Köszönetterl,zoli
Kedves Zoltán! Lloretben kedden, Tossában pedig csütörtökön van piac reggel 9-től délután kettőig. Üdvözlettel: Grandjózsi!