(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2012-07-22 09:06:07
tóth zoltán írta ekkor: 2012-07-21 16:50:17
Kedves Grandjózsi! Augusztus 26. vasárnapra van kiírva a Pamplonai meccs..Valószínű négyen lennénk.Autó megoldva,csak a jegy problémás..Ha tudsz segíteni imába foglaljuk a neved!Persze jó lenne tudni mennyi a jegyár..Köszönettel,zoli..
Kedves Zoltán! Már én is akartam írni, de örülök, hogy ezt hamarabb megtette, mint én. Egy-két nap és újra jelentkezem, mert szerintem nem lesz gond a jegyekkel és remélhetőleg árat is tudok mondani. Saját kocsival jönnek vagy itt bérelnek? Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
tóth zoltán Dátum: 2012-07-21 16:50:17
Kedves Grandjózsi! Augusztus 26. vasárnapra van kiírva a Pamplonai meccs..Valószínű négyen lennénk.Autó megoldva,csak a jegy problémás..Ha tudsz segíteni imába foglaljuk a neved!Persze jó lenne tudni mennyi a jegyár..Köszönettel,zoli..
Grand Józsi Dátum: 2012-07-19 10:04:53
Kormos írta ekkor: 2012-07-18 22:49:50
SziasztokMi szeptember végén megyünk a sol"-be. Kíváncsiak lennénk, hogy milyen idő szokott ilyenkor lenni? A fakultatív kirándulásokra mennyire van esélyünk, hogy meg lesz a létszám? Van -e tossaban valamilyen nagyobb élelmiszerbolt? És milyenek az élelmiszerárak? Köszönöm a segítséget Kormos
Kedves Kormos! Ha az időjárás nem cáfol rá, akkor szeptemberben és októberben mindig jó idő szokott lenni. A kirándulások mindig létszámfüggőek, de mindig mindent elkövetek, hogy az utasok eljussanak a kívánt helyre. Tossában több élelmiszerbolt is van, a legolcsóbb a Maxi Dia, ahol az árak olcsóbbak mint nálunk Magyarországon. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!
Kormos Dátum: 2012-07-18 22:49:50
SziasztokMi szeptember végén megyünk a sol"-be. Kíváncsiak lennénk, hogy milyen idő szokott ilyenkor lenni? A fakultatív kirándulásokra mennyire van esélyünk, hogy meg lesz a létszám? Van -e tossaban valamilyen nagyobb élelmiszerbolt? És milyenek az élelmiszerárak? Köszönöm a segítséget Kormos
Kis Dénes Dátum: 2012-07-18 22:18:35
Tisztelt grandjozsi! Köszönöm szépen a segítségét! Üdv.: Kis Dénes