Üdvözlöm József!
Elmesélem utazásunk történetének végét...
A biztosítóhoz fordulva azt az információt kaptuk, hogy miután a legolcsóbbat kötöttük, ne számítsunk semmiféle kártérítésre! Mindössze a táskának összegét hajlandóak megtéríteni, az nem érdekli Őket, hogy mi volt a tartalma!! Mondván, hiába köt lassan bármiféle biztosítást az útra az ember, Azok nem fizetnek! Jó példa erre akár az Uniós EB kártya is!!
...hogy mások is értsenek belőle, engedd meg, hogy kifejtsem, miről is van szó!!
Utazásunk kezdete előtt az EUB által kötöttünk egy alacsony értékű biztosítást! Utolsó napon hazainduláskor eltulajdonítottak tőlünk egy 150.000.- ft értékű lap topot kiegészítőkkel az apartman előteréből!! A jegyzőkönyv felvétele után a magyar biztosítóhoz fordultunk kártérítésért, de elhajtottak minket, mondván erre nincs biztosítás, nem szerepel a leíráson sem!
Magyarra fordítva... ha lehet, Mindenki jól nézze meg, hol biztosítja be magát és mire! ...vagy kösse magára az összes értékét és akkor nem lopják el!!
Ha nem szeretnétek hasonló kellemetlenséget, szereljetek fel legalább 1db kamerát az apartman előterében ezeknek a kellemetlenségek további kiküszöbölésére, vagy zárt helyen biztosítsátok a csomagok tárolását a hazaút kezdetéig a saját érdeketekben!
Ne dohányozzon!!!!!
Kedves Dóra!
Álmomban sem gondoltam volna, hogy a biztosító így áll a dolgokhoz! Sajnos nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy nagyon sajnálom a történteket, de mint már korábban mondtam ilyen nagy értékű lopás, amióta én itt vagyok nem történt és remélem nem is fog. Természetesen az ötletet felvetem a ház tulajdonosának, de eddig is, ha bárki megkért nálam hagyhatta a szobámban az értékeit az autóbusz indulásáig. Sajnos a helyzeten már változtatni nem tudunk, csak bosszankodunk! Részemről nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket és kívánok Nektek még nagyon sok boldog évet együtt! Üdvözlettel: Imre J.