Kedves Grand Józsi!
Én a barátnőmmel érkezem majd augusztusba Tossaba "önhöz" :-) és egy pár kérdést szeretnék feltenni! Elősször is, hogy lehet-e kapni Spanyolországban sombrero kalapot, mert a unokaöcsém azt mondta addig haza ne menjek,amíg olyat nem találok neki! :-) A sol2 apartmanban úgy tudom van nagy közös nappali is és arra vagyok kiváncsi, hogy a nappalban vajon van-e mikrósütő? Aztán át szeretnénk menni tossaból llorettba busszal,ez kb mennyibe kerül majd nekünk fejenként és a menetidő hány perc kb? Illetve spanyolba lehet-e kapni gyrost?Ez a kedvenc kajám,ki sem bírnám,ha nem lenne!:-) Illetve milyen jellegzetes ételek vannak és ha egy párnak leírná,hogy kb mennyibe kerül azt nagyon megköszönném, már csak azért,hogy anyagilag hogy készüljünk!
Köszönöm szépen válaszát!
Pusy: Andrea
Kedves Andrea!
Természetesen Tossában is lehet sombrero kalapot kapni. A közös helyiségben nincs mikro, de ha konyhás szobájuk lesz, akkor minden konyhás szobában van mikro. Llloret de Mar 12 km-re van Tossától, a menetidő 20 perc és oda-vissza 3.20 euró. Tossában igaz csak két helyen, de lehet gyrost kapni. Az ára 3.50. A menük általában 10 euróba kerülnek és ezért 3 fogást kap. A spanyolok jellegzetes étele a paella, ami tengeri herkentyűk, rák, kagyló, különféle húsok egyvelege rizzsel vagy tésztával, ami 10-15 euróba kerül. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!