(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Évaanya Dátum: 2012-01-29 15:05:47
Kedves grandjozsi! Tervezgetjük a nyaralásunkat, s felmerült Tossa de Mar is. Mi a férjemmel ott voltunk nászúton sok éve, természetesen a Grand Tours-sal, a Sol1 v.2-ben. Most mennénk a gyerekekkel, de már nem emlékszem pontosan a víz illetve part mennyire "gyerekbarát". Ha jól emlékszem, a part nem homokos. Mennyire messze lehet bemenni a vízbe, mennyire sekély? (7 és 11 éves gyerekekkel mennénk) Fakultatív programok a gyerekeknek olcsóbbak? Mennyibe kerülnek? (elsősorban a delfinárium érdekel, illetve Barcelona) 2 felnőtt+3 gyerek létszámmal az El Velero apartmanban tudnánk megszállni - mi a véleményed az apartmanról? Köszönöm a válaszokat!
Kis Dénes Dátum: 2012-01-29 12:13:50
Tisztelt grandjozsi! Egy kérdést szeretnék önnek feltenni! A minap fizettük be a nyaralásunkat Tossa de Mar-ba! Busszal fogunk utazni júl 27-ei indulással! Fakultatív kirándulás keretein belül mindenképp szeretnénk elmenni Barcelonába az egyik nap! Illetve hallottuk egy két ismerőstől,de sajnos semmi konkrétumot nem tudunk,hogy elvileg Barcelonából indul hajó Mallorca-ra illetve Ibizára! Erről szeretnénk egy pár információt, hogy igaz-e illetve kb mennyibe kerülne és hogy bonyolulte az eljutás az imént említett helyekre!Illetve még azt szeretném megkérdezni, hogy gondolom Tossa-ban is úgy van, mint sok más helyen, hogy a kitelepített idegenvezetőnél kb 3-szor annyi fakultatív kirándulásból lehet választani, mint amennyi megtalálható az utazási iroda honlapján? Köszönöm szépen előre is a válaszát!!!
Grand Józsi Dátum: 2012-01-29 09:38:15
Melinda írta ekkor: 2012-01-28 08:12:07
Kedves Józsi !Érdeklődnék a taxi Barcelona repülőterétől Tossába nagyon sokba kerülne ? Mert kb este 7-8 óra körül érünk a repülőtérre,az elég késő Még keresgélni, hova menjünk milyen buszra üljünk,aztán meg az út is kb 1 óra .Esetleg lenne jobb ötlete ezzel kapcsolatban ?Üdvözlettel Melinda
Kedves Melinda! A taxi a reptérről Tossáig kb. 130-150 euró. Ez nagyon sok! Nem tudom mikor szeretnének Tossába nyaralni: elő-, fő- vagy utószezonban? Nyáron, főszezonban (júliusban, augusztusban) van autóbusz Barcelónából, amit elvileg elérhetnek és ki tudnak vele jönni Tossába (ez az utolsó járat). Egyéb más időpontban busz nincs: tehát se elő-, se utószezonban. A reptérről különben a reptéri járattal be lehet jutni Barcelónába, a Katalán térre (Plaza Cataluna). Van az A1 és az A2 nevű Airbus, attól függően, hogy az egyes vagy a kettes terminálra érkeznek. Ennek az ára 5.05 euró. A Katalán tértől nem messze - kb. 15 perc gyalog - található a buszpályaudvar, ahonnan a buszok indulnak Tossába. A pályaudvar neve "Estacion Nord", a menetidő 1 óra 20 perc, a jegy ára pedig kb. 11-12 euró. Van egy másik lehetőség is, hogy transzfert rendelek Önöknek a reptérre, ami kihozza Önöket egyenesen Tossába. A "PUJOL" cégnek van ez a szolgáltatása (door to door) és kb. 20 euróba kerül fejenként. De ezt csak akkor tudom megrendelni, ha már én is Tossában leszek és tudom, hogy mikor jönnek, hánykor érkeznek és kik jönnek, mert a nevük alapján fogják Önöket azonosítani. Ha ez a varáció jobban tetszik, akkor kérem, hogy a jövőben is tartsuk a kapcsolatot és beszéljünk még erről! Ha ezt a variációt választják és már én is tudok mindent az érkezésükről, akkor szívesen megrendelem Önöknek a transzfert, ki is fizetem és majd érkzésük után Tossában elrendezzük az anyagiakat. Gondolják át! Várom válaszukat! Tisztelettel: Grandjózsi!
Melinda Dátum: 2012-01-28 08:12:07
Kedves Józsi !Érdeklődnék a taxi Barcelona repülőterétől Tossába nagyon sokba kerülne ? Mert kb este 7-8 óra körül érünk a repülőtérre,az elég késő Még keresgélni, hova menjünk milyen buszra üljünk,aztán meg az út is kb 1 óra .Esetleg lenne jobb ötlete ezzel kapcsolatban ?Üdvözlettel Melinda
Grand Józsi Dátum: 2012-01-27 13:13:52
Piber Viktória írta ekkor: 2012-01-27 11:22:29
Kedves Józsi! Érdeklődnék, hogy Gironába Tossából hogyan lehet eljutni, illetve, ha van busz, az kb. mennyibe kerül?Köszönöm a választ! Viki
Kedves Viktória! Tossából csak reggel indul busz Gironába és onnan csak este jön vissza. Szerintem ez túl sok idő Girónára, hiszen az óváros az, ami figyelemre méltó, amire néhány óra elegendő. Egyszerűbb, ha Tossából busszal átmegy Lloret de Marba (12 km) hiszen onnan sűrűbben indulnak buszok Girónába és este visszajön a közvetlen járattal. Tossától Girona kb. 50 km-re van. A jegy oda-vissza kb. 10-12 euro. Maradok tisztelettel: Grandjózsi!