Kedves József!Érdeklődni szeretnék,hogy jövőre továbbra is csak az első és utolsó turnusban lesz lehetőség franciaországi város nézésre?Májusban általában milyen az idő?Hideg a tenger?Na és az október?Az első turnusban minden fakultatív programot megtartanak?A francia város nézés mit tartalmaz,és mennyi időt vesz igénybe?Elnézést a sok kérdésért,válaszát előre is köszönöm!Üdvözlettel:Kata
Kedves Katalin!
Monaco, a miniállam és Nizza mindig az első és az utolsó heti turnus progranjában szerepel. Májusban Tossában már kellemesen meleg az idő, a tenger viszont még hideg, de a bátrak így is megmártóznak. Most október közepén, amikor én is hazajöttem 25-28 fok volt, a tenger pedig kellemes a fűrdőzésre, de az időjárással kapcsolatosan mindig óvatosan nyilatkozom, mert az - mint Ön is tudja - állandóan változhat. A fakultatív programok a jelentkezők számától függenek. Monacoban és Monte Carloban 9 órát töltünk. Monacóban megnézzük a hercegi palotát, a palota előtti örségváltást, amely minden nap 11:55-kor van. Be lehet menni a híres Oceanográfiai Múzeumba is. Délután átsétálunk Monacoba, ahol a Kaszinóba játszani is lehet. Este még eltöltünk egy órát Nizzában is. Remélem felkeltettem az érdeklődését és valamikor személyesen is üdvözölhetem Tossa de Marban. Üdvözlettel: Grandjózsi!