(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-08-10 10:15:22
Mama írta ekkor: 2011-08-10 09:52:29
Kedves József!Szeretnék részletes leirást a Barcelona Montserrattal ,Hajókirándulás Tossából fakultativ programról ezek vannak utolsó turnusnál is?.Köszönöm előre is.Nagyon szép napot.Üdv:Mama
Kedves Mama! Ha megteszi, hogy küldd egy e-mail címet, akkor szívesen elküldöm a részletes leírást. Természetesen utolsó héten is indulnak ezek a programok! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-08-10 10:13:26
Dr. Erdődi Zoltán írta ekkor: 2011-08-09 21:41:43
Kedves József! Most szombaton, 13-án érkezünk tossába. Szeretnénk jelentkezni BRC-Napoli meccsre, 2fő.Remélem még nem késtük le. Várom mielőbbi válaszát. Előre is köszönettel. Zoli
Kedves Zoltán! Ebben az esetben gondolom két hétre jönnek, mert a meccs augusztus 22-én lesz! Köszönettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-08-10 10:11:55
Kedves leendő tossai utasok és futbalrajongók! Tájékoztatom Önöket, hogy augusztus 17-én, 23:00 órakor az F.C. Barcelona játszik a Real madrid ellen. Sajnos Tossából nem indul busz a meccsre, de Lloret de Marból igen. A jegy ára, az utazási költséggel együtt 115 euró. Augusztus 22-én pedig, 20:30-kor az F.C. Barcelona játszik a Napolival. Erre a meccre Tossából is undul busz, délután 16:00 órakor. A jegy ára utazási költséggel együtt felnőtteknek 45 euró, gyerekeknek pedig 35 euró. Ha van érdeklődő, kérem jelezzék nekem minél hamarabb! Köszönettel! Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-08-10 10:07:00
Szabó Miklósné írta ekkor: 2011-08-09 21:30:02
Kedves Józsi! Aug. 26-án megyünk Tossába és lenne pár kérdésünk. Van-e a hűtőnek fagyasztórésze a konyha nélküli apartmanban? Milyen a konnektor, pl. hajszárító, vasaló használható-e? Lesz-e Barcelonában vásárlási lehetőség( kenyér ,gyümölcs stb.) Üdvözlettel Szabóné Etus
Kedves Etus! Természetesen a konyhanélküli szobák hűtőiben is van fagyasztó rész. A konnektor alkalmas hajszárító, vasaló használatára is. Barcelonában sok szabad idő nincs, egyedül a Ramblán szoktam adni egy órát, akkor tudnak vásárolni, illetve bemehetnek a város egyik legszebb piacára is, ahol olcsón vásárolhatnak gyümölcsöt. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-08-10 10:02:34
Tóth Brigitta írta ekkor: 2011-08-09 14:56:49
Kedves Józsi! Szeptember első hétvégéjén indulunk Tossába. A barcelonai kiránduláson mi is részt vennénk, viszont mellette még el szeretnénk látogatni valamely közeli városkába is. Olyan kérdésem lenne, hogy Malgrat de Marba, vagy Calellába indul busz Tossából - hasonlóan, mint Lloretbe? Illetve, megírná azt is, hogy Ön szerint melyik várost érdemesebb megnézni? Köszönöm a válaszát! Szeptemberben találkozunk! Szép napot!:) Brigitta
Kedves Brigitta! Calella és Malgrat de Mar üdülővárosok, látnivaló szinte semmi. Ha ennek ellenére szeretnének oda átmenni, akkor csak Blanesből lehetséges vonattal, mert Tossából csak Lloret de Marba és Barcelónába mennek buszok. Olyan város, amit érdemes megnézni és egy nap alatt kivitelezhető, az csak Girona és innen is megy busz oda, sőt Lloretből naponta többször is. Kívánok Önnek is szép napokat és kellemes utazást! Üdvözlettel: Grandjózsi!