(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-08-09 13:15:33
Kovács Sarolta írta ekkor: 2011-08-07 23:36:23
Kedves József!Augusztus 12-én indulok két barátnőmmel Tossa-ba és lenne pár kérdésem Önhöz. A fórumos kérdések böngészése során olvastam a medúzarajzásról, amely utazásunk idején várható és érdeklődni szeretnék, hogy milyen mértékűre számítsunk, okoz-e gyakran problémát? Illetve ha van rá lehetőség, megkérhetném, hogy küldjön egy részletes leírást a fakultatív programjaikról? esetleg ezek során igénybe tudunk venni a nemzetközi diákigazolvány révén bármilyen kedvezményt? Már nagyon várjuk a nyaralást, reméljük az időjárás is kedvez majd nekünk:) Köszönettel, Saci
Kedves Sarolta! Úgy nézki az idén elmarad a medúzajárás, mert eddig, idén nyáron még nem volt, ami nem megszokott mert júliusban, augusztusban mindig van. Ha küld egy e-mail címet, akkor küldöm a programok részletes leírását! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Grand Józsi Dátum: 2011-08-09 13:12:21
Soós Tamás írta ekkor: 2011-08-06 11:47:22
Kedves Józsi! Olyan kérdésem lenne, hogy Tossán a parton milyen vízi sportokra van lehetőség? Gondolok itt pl. banánozásra stb.... és kb. milyen árban? Köszönettel Tamás
Kedves Tamás! Sajnos Tossában ilyen lehetőség nincs, de tőlünk 12 kilóméterre, Llloretben igen. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kovács Sarolta Dátum: 2011-08-07 23:36:23
Kedves József!Augusztus 12-én indulok két barátnőmmel Tossa-ba és lenne pár kérdésem Önhöz. A fórumos kérdések böngészése során olvastam a medúzarajzásról, amely utazásunk idején várható és érdeklődni szeretnék, hogy milyen mértékűre számítsunk, okoz-e gyakran problémát? Illetve ha van rá lehetőség, megkérhetném, hogy küldjön egy részletes leírást a fakultatív programjaikról? esetleg ezek során igénybe tudunk venni a nemzetközi diákigazolvány révén bármilyen kedvezményt? Már nagyon várjuk a nyaralást, reméljük az időjárás is kedvez majd nekünk:) Köszönettel, Saci
Soós Tamás Dátum: 2011-08-06 11:47:22
Kedves Józsi! Olyan kérdésem lenne, hogy Tossán a parton milyen vízi sportokra van lehetőség? Gondolok itt pl. banánozásra stb.... és kb. milyen árban? Köszönettel Tamás
T Edina Dátum: 2011-08-05 09:44:09
Grand Józsi írta ekkor: 2011-08-04 11:22:21
Kedves Edina! A FCB honlapja szerint valóban lesz meccs augusztus 29-én a Nou Campban, de a 44 eurós ár csak a tagokra (socios) vonatkozik és csak ők kaphatnak 20%-os kedvezményt. Külsősöknek a legolcsóbb ár 55 euró, ehhez jön még utazási költség (Tossa-Barcelona oda-vissza), ebben az esetben a legolcsóbb jegy kb. 85 euróba kerül, de erről meccs előtt kb. egy héttel lesz információm. Már mások is jelezték, hogy szeretnének elmenni erre a meccsre, de külön busz bérlésére biztos nem lesz lehetőség. Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves Grandjozsi! Igen, most már látom...nem figyeltem oda rendesen...:-) Remélem sikerül összehozni ezt a focimeccset, ha bármi kiderül közben erről, kérem, akkor írja meg itt a fórumon. Üdv.: Tromposch Edina