Kedves Ibolya!
Néhány oldallal ezelőtt írtam Monacoról, Mont Carlóról és Nizzáról. Ha visszalapoz elovashatja. Érdemes, mert Józsi szerénysége miatt nem domborodik ki, hogy mekkora élményt okozott nekünk utasoknak a fantasztikus idegenevezetése. Csak annyival egészíteném ki, hogy feleségem térde rettenetesen fájt. Mint itthon kiderült inszalag szakadás van a térdében. Valószínűleg meg fogják operálni. Ennek ellenére végig bicegte a "távot" hősiesen. Ha kérezem gondolkodás nélül rávágja, hogy megérte még így is végignézni. Annyira jó program volt, hogy egyáltalán nem éreztük a plusz éjszaka fáradtságát sem. Kifejezetten feldobott minket a program. Bárcsak megismételhetnénk! Ha az utolsó utat választja Ön is megélheti ezt. Megéri.
Kedves József. Amit Imre József idegenvezető munkájáról írt, az teljes mértékben egyezik az én véleményemmel is, amit régebbi kirándulásaim tapasztalata alapján mondok / írok.

Különös élmény volt számomra a Montserrat-Barcelona-Szökőkút kirándulás, amelyre olyan kimerülten

mentem, hogy az is kérdéses volt számomra, hogy este élve kerülök-e vissza Tossába. Gondoltam, pihenek utazás közben, és fülemet, agyamat lekapcsolva önmagamba fordultam. De, Imre József remekül, tartalmasan, lényegretörően összeállított sokrétű ismertetője felkeltette érdeklődésemet

, és „kénytelen” voltam figyelni rá. Nagy élvezettel hallgattam a stílusos, helyenként kellemes humorral

fűszerezett előadását, amely alatt úgy feltöltődtem energiával

, hogy végül a fárasztó program ellenére is éjjel a saját lábamon szálltam le a buszról.
Volt, hogy szem-, és fültanúja voltam olyan helyzeteknek, amelyekről úgy vélem, hogy már messze nem tartozik Imre József munkakörébe, és Ő mégis nagy-nagy nyugalommal kezelve a helyzetet, türelemmel segített, intézkedett. Munkámból kifolyólag felvetődött bennem a kérdés, hogy némely problémás helyzet és utas

vajon mennyire őrli fel az Ő idegeit

, és mennyire árt mindez az egészségének

. Azt éreztem, Imre József valóban azért van Tossában, hogy minden tőle telhetőt megtegyen azért, hogy a vendégek a lehető legjobban érezzék

magukat. Imre Józsefnek köszönet mindezért.

Maguknak pedig jó egészséget kívánok, és még nagyon sok hasonló, kellemes tapasztalatot. Üdvözlettel: Mezei Ibolya