(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Tóth Ferenc Dátum: 2011-06-05 17:03:45
Senki nem jön júl. 8-án? :O)))
Salamon Szabolcs Dátum: 2011-06-05 10:54:20
Kedves Grandjózsi azután érdeklődnék hogy a delfináriumba mennyiért lehet eljutni? (odaút, belépő) ja és hogy az üvegfenekü hajókázás mennyibe kerül. Válaszát előre is köszönöm.
Dátum: 2011-06-04 19:24:03
Szalai József írta ekkor: 2011-06-02 09:53:16
Kedves Ibolya! Néhány oldallal ezelőtt írtam Monacoról, Mont Carlóról és Nizzáról. Ha visszalapoz elovashatja. Érdemes, mert Józsi szerénysége miatt nem domborodik ki, hogy mekkora élményt okozott nekünk utasoknak a fantasztikus idegenevezetése. Csak annyival egészíteném ki, hogy feleségem térde rettenetesen fájt. Mint itthon kiderült inszalag szakadás van a térdében. Valószínűleg meg fogják operálni. Ennek ellenére végig bicegte a "távot" hősiesen. Ha kérezem gondolkodás nélül rávágja, hogy megérte még így is végignézni. Annyira jó program volt, hogy egyáltalán nem éreztük a plusz éjszaka fáradtságát sem. Kifejezetten feldobott minket a program. Bárcsak megismételhetnénk! Ha az utolsó utat választja Ön is megélheti ezt. Megéri.
Kedves József. Köszönöm figyelmét és válaszát. Attól ütősebb érvet nehéz lenne találni, mint írt, hogy a felesége még az ínszalag szakadás okozta fájdalmai ellenére is úgy érzi, megérte. Az tény, hogy nagyon csábító a monacói program. Voltam már ott, és azóta visszavágyom. Kedves feleségének mielőbbi teljes gyógyulást kívánok, és mindkettőjüknek még nagyon sok élményekben gazdag, örömteli utazást. Üdvözlettel: Mezei Ibolya smile smile smile
Dátum: 2011-06-04 19:21:24
Szalai József írta ekkor: 2011-06-02 09:53:16
Kedves Ibolya! Néhány oldallal ezelőtt írtam Monacoról, Mont Carlóról és Nizzáról. Ha visszalapoz elovashatja. Érdemes, mert Józsi szerénysége miatt nem domborodik ki, hogy mekkora élményt okozott nekünk utasoknak a fantasztikus idegenevezetése. Csak annyival egészíteném ki, hogy feleségem térde rettenetesen fájt. Mint itthon kiderült inszalag szakadás van a térdében. Valószínűleg meg fogják operálni. Ennek ellenére végig bicegte a "távot" hősiesen. Ha kérezem gondolkodás nélül rávágja, hogy megérte még így is végignézni. Annyira jó program volt, hogy egyáltalán nem éreztük a plusz éjszaka fáradtságát sem. Kifejezetten feldobott minket a program. Bárcsak megismételhetnénk! Ha az utolsó utat választja Ön is megélheti ezt. Megéri.
Kedves József. Amit Imre József idegenvezető munkájáról írt, az teljes mértékben egyezik az én véleményemmel is, amit régebbi kirándulásaim tapasztalata alapján mondok / írok. smile Különös élmény volt számomra a Montserrat-Barcelona-Szökőkút kirándulás, amelyre olyan kimerülten smile mentem, hogy az is kérdéses volt számomra, hogy este élve kerülök-e vissza Tossába. Gondoltam, pihenek utazás közben, és fülemet, agyamat lekapcsolva önmagamba fordultam. De, Imre József remekül, tartalmasan, lényegretörően összeállított sokrétű ismertetője felkeltette érdeklődésemet smile , és „kénytelen” voltam figyelni rá. Nagy élvezettel hallgattam a stílusos, helyenként kellemes humorral smile fűszerezett előadását, amely alatt úgy feltöltődtem energiával smile , hogy végül a fárasztó program ellenére is éjjel a saját lábamon szálltam le a buszról. Volt, hogy szem-, és fültanúja voltam olyan helyzeteknek, amelyekről úgy vélem, hogy már messze nem tartozik Imre József munkakörébe, és Ő mégis nagy-nagy nyugalommal kezelve a helyzetet, türelemmel segített, intézkedett. Munkámból kifolyólag felvetődött bennem a kérdés, hogy némely problémás helyzet és utas smile vajon mennyire őrli fel az Ő idegeit smile , és mennyire árt mindez az egészségének smile . Azt éreztem, Imre József valóban azért van Tossában, hogy minden tőle telhetőt megtegyen azért, hogy a vendégek a lehető legjobban érezzék smile magukat. Imre Józsefnek köszönet mindezért. smile Maguknak pedig jó egészséget kívánok, és még nagyon sok hasonló, kellemes tapasztalatot. Üdvözlettel: Mezei Ibolya smile smile smile
Tóth Ferenc Dátum: 2011-06-04 16:59:16
Kedves Grand Józsi! Július 8 án indulok az asszonyommal Tossa de mar-ba a SOL " lesz a szálláshelyünk a konyha nélküli. Érdeklődnék, hogy kaphatok esetleg egy pár képet emilre öntöl, hogy mire számítsunk? A fakultatív programok nagyon ígéretesek, de kaphatunk egy PDF fijlban erről egy sokumentumot ami részletesen leír mindent? Esetleg FACEBOOK-on bejelölés és akkor gyorsabb? :O)) A JÚLIUS 8 án indulóknak! (Tossa de mar) Mi egy Debreceni fiatal pár vagyunk, akik szivesen barátkoznak akár az út előtt más olyan kedves emberekkel akik ugyancsak jönnek nyaralni TOSSA-ba. Megtaláltok a FACEBOOK-on Tóth Ferenc Debrecen (színes galléros, r. újú polóban vagyok a képen) Emil: [email protected] Köszi Grand Józsi