(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Grand Józsi Dátum: 2011-06-03 18:37:05
KOROM TIBOR írta ekkor: 2011-06-03 17:05:34
Kedves Grandjózsi! Tibor vagyok családommal junius végén indulunk loretbe érdeklődni szeretnék,hogy van e lehetőség fakultativ program keretében Barcelonában a stadionba bejutni? Ha nincs akkor önnek mi a javaslata?Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Tibor! Biztos vagyok benne, hogy Lloretből is indul busz a Nou Camphoz, amihez este hozzátartozik a zenélő szökőkút is. Erről biztosan tájékoztatja majd a lloret-i idegenvezető, Ilona. Nekem innen Tossából csütörtök délután 13:00-kor indul a busz erre a programra és éjszaka éjfél körül érkeznek haza. A program ára 46.50, amiben benne van minden: a szállításiköltség, a belépő a stadionba illetve a múzeumba. Ha bármilyen gondja akad, csak nyugodtan keressen! Az itteni számom: 00-34-689-423-205. Üdvözlettel: Grandjózsi!
KOROM TIBOR Dátum: 2011-06-03 17:05:34
Kedves Grandjózsi! Tibor vagyok családommal junius végén indulunk loretbe érdeklődni szeretnék,hogy van e lehetőség fakultativ program keretében Barcelonában a stadionba bejutni? Ha nincs akkor önnek mi a javaslata?Válaszát előre is köszönöm!
Grand Józsi Dátum: 2011-06-03 13:18:12
gottliebné horváth zita írta ekkor: 2011-06-02 22:43:21
Kedves Grandjózsi!Olvastam elöbbi levelében ,hogy az üvegfenekű hajó nem Tossábol indul. Kérdésem az lenne .hogy hogyan tudunk majd résztvenni a programon .Július 15-től megyünk Tossába, illetve még a Delfináriumba szeretnénk eljutni ,ez hogyan lehetséges ?Válaszát előre is köszönöm ÜDVÖZLETTEL:Gottliebné Zita
Kedves Zita! Az üvegfenekű hajó (Fondo Cristal) csak Tossából indul, Llloretből nem. Valószínű az én megfogalmazásom volt félreérthető. A Delfináriumba Tossából minden reggel 9-kor indul busz és délután 18-kor jön vissza. Remélem sikerült megnyugtatnom. Ha bármi másban tudok segíteni, csak nyugodtan írjon! Üdvözlettel: Grandjózsi!
gottliebné horváth zita Dátum: 2011-06-02 22:43:21
Kedves Grandjózsi!Olvastam elöbbi levelében ,hogy az üvegfenekű hajó nem Tossábol indul. Kérdésem az lenne .hogy hogyan tudunk majd résztvenni a programon .Július 15-től megyünk Tossába, illetve még a Delfináriumba szeretnénk eljutni ,ez hogyan lehetséges ?Válaszát előre is köszönöm ÜDVÖZLETTEL:Gottliebné Zita
Grand Józsi Dátum: 2011-06-02 15:08:53
Kedves Raymond! A hotel Acapulcoban lehet bérelni széfet, a kis széf 19, a nagy 20 euró egy hétre és 10 euró a kaució, amit távozáskor visszakapnak. A Sol2-ben is lehet bérelni széfet, tavaly 10 euró volt egy hétre, az idei áratmég nem ismerem, de nem hiszem, hogy sokkal több. Sajnos a SOL2-ben sincs mosási lehetőség, de van mosoda a faluban. A szobát nem takarítják, csak kedden van törölközőcsere. Barcelona-Montserrat mellett van lehetőség az Ön által említett programra, de az esetek nagy többségében csak idegen nyelven. De erről majd itt beszélünk! Addis minden jót! Üdvözlettel: Grandjózsi!