(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Costa Bravara-án
Fórum bejegyzései

Lichtenstein Raymond Dátum: 2011-06-02 14:32:16
Grand Józsi írta ekkor: 2011-06-02 11:09:54
Kedves Raymond! Először is engedje meg, hogy gratuláljak házasságkötésük alkalmából és sok boldogságot kívánjak. Én Tossában vagyok telepített idegenvezető és együtt lakom az utasokkal a SOL2 apartmanházban. A Lloret-i idegenvezető, Ilona, Llloretben él és bármikor számíthatnak az ő segítségére is. A kérdéseire a következőt tudom válaszolni: 1. Vasárnap van a bikaviadal a szökőkúttal, de júniusban csak 19-én és 26-án, ami Önoket nem érinti. Hétfőn megyünk Montserrat-Barcelónába. Kedden van a Flamenco est. Szerda Andorra. Csütörtök középkori vacsora. Péntek Blanes a botanikus kerttel hajókirándúlás keretében. Vasárnap és csütörtökön Port Aventura. Hétfőn és pénteken, de csak oroszokkal Dali világa. A Delfináriumba, a Csúszdaparkba bármelyik nap mehetnek, nincs naphoz kötve, sőt az üvegfenekű hajó sem. Ezek a programok Tossából és Lloretből is indulnak, kivéve az üvegfenekű hajót. 2. A Hotel Acapulco egy három csillagos szálloda, a szobában van TV, de nincs hűtő. Lehet bérelni a recepción, egy hétre 18 euró és 10 euró a kaució, amit távozáskor visszakapnak. Mosásra nincs lehetőség, de naponta takarítanak és cserélik a törölközőket. 3. Én Tossában a SOL2 apartmanház 206-os szobájában lakom. Nevem Imre József, telefonszámom: 00-34-689-423-205 A Llloret-i idegenvezető Svorszky Ilona, telefonszáma: 00-34-609-711-776 4. A programokra egyidőben kell jelentkezni. Remélem sikerült kérdéseire választ kapnia. Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves GrandJózsi ! Nagyon szépen köszönjük az információkat (és a gratulációt smile ). Annyit szeretnénk még megtudni, hogy 1. az Acapulcoban és a Sol 2-ben (ma tudtam meg, ott leszünk Tossában, így szomszédok leszünk :)) milyen széf lehetőségek vannak ? A szobában ? Central Safe ? Költségvonzat ? 2. Tossában a Sol2-ben lesz-e mosási lehetőségünk, ill. a szobákat ott is takarítják ? 3. Ha már nem lesz részünk bikaviadalba, lehetséges-e a Montserrat-Barcelona mellett egyéb Barcelonai szervezett csatangolás ? (Nou Camp Stadion, hosszabb séta lehetősége a Ramlblas-on, Aquarium, Zenélő szökőkút ?, Puebla Espanyol skanzen...) Válaszát várva üdvözlettel Marianna & Ray
Grand Józsi Dátum: 2011-06-02 11:09:54
Lichtenstein Raymond írta ekkor: 2011-06-01 22:57:48
Kedves Grandtours ! Most először fogunk Önökkel (veletek smile ) utazni. Kedves orvosházaspár ajánlott titeket, akik már kb. 5-6 alkalommal nyaraltak a ti szervezésetekben. Csupa szépet és jót hallottunk a cégről és az utakról. 06.03.-án utazunk Lloret-be és ott maradunk a következő héten is Tossában. Egy hozzászólónak válaszoltatok, hogy júliusban hogyan várhatóak a fakultatív programok. Kérdés 1.: Ebben az előszezon időszakban (Június 4-18 között) milyen fakultatív programra lehet számítani és ezek milyen napokon várhatóak ? Melyik fakultatív programokra érdemes Tossából és melyekre Lloretből indulni ? Kérdés 2.: LLoretben a Hotel Acapulcoról mit lehet tudni ? Szobák felszereltsége ? Ruhák mosását hogyan lehet megoldani ? Takarítás ? Kérdés 3.: Lloretben és Tossában a kihelyezett idegenvezetők melyik szálláshelyeken elérhetőek ? Kérdés 4.: Fakultatív programokra a jelentkezéseket 1. napon írják össze vagy tetszés szerint lehet majd csatlakozni smile (Gyors) válaszukat előre is köszönöm ! Ez lesz a nászutunk, 05.28.-án volt az esküvő :)
Kedves Raymond! Először is engedje meg, hogy gratuláljak házasságkötésük alkalmából és sok boldogságot kívánjak. Én Tossában vagyok telepített idegenvezető és együtt lakom az utasokkal a SOL2 apartmanházban. A Lloret-i idegenvezető, Ilona, Llloretben él és bármikor számíthatnak az ő segítségére is. A kérdéseire a következőt tudom válaszolni: 1. Vasárnap van a bikaviadal a szökőkúttal, de júniusban csak 19-én és 26-án, ami Önoket nem érinti. Hétfőn megyünk Montserrat-Barcelónába. Kedden van a Flamenco est. Szerda Andorra. Csütörtök középkori vacsora. Péntek Blanes a botanikus kerttel hajókirándúlás keretében. Vasárnap és csütörtökön Port Aventura. Hétfőn és pénteken, de csak oroszokkal Dali világa. A Delfináriumba, a Csúszdaparkba bármelyik nap mehetnek, nincs naphoz kötve, sőt az üvegfenekű hajó sem. Ezek a programok Tossából és Lloretből is indulnak, kivéve az üvegfenekű hajót. 2. A Hotel Acapulco egy három csillagos szálloda, a szobában van TV, de nincs hűtő. Lehet bérelni a recepción, egy hétre 18 euró és 10 euró a kaució, amit távozáskor visszakapnak. Mosásra nincs lehetőség, de naponta takarítanak és cserélik a törölközőket. 3. Én Tossában a SOL2 apartmanház 206-os szobájában lakom. Nevem Imre József, telefonszámom: 00-34-689-423-205 A Llloret-i idegenvezető Svorszky Ilona, telefonszáma: 00-34-609-711-776 4. A programokra egyidőben kell jelentkezni. Remélem sikerült kérdéseire választ kapnia. Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Szalai József Dátum: 2011-06-02 09:53:16
Grand Józsi írta ekkor: 2011-06-01 15:03:01
Kedves Ibolya! Csak az első és az utolsó uton van Monacói városlátogatás. Az út nagyon fárasztó, de minden fáradságot megér! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves Ibolya! Néhány oldallal ezelőtt írtam Monacoról, Mont Carlóról és Nizzáról. Ha visszalapoz elovashatja. Érdemes, mert Józsi szerénysége miatt nem domborodik ki, hogy mekkora élményt okozott nekünk utasoknak a fantasztikus idegenevezetése. Csak annyival egészíteném ki, hogy feleségem térde rettenetesen fájt. Mint itthon kiderült inszalag szakadás van a térdében. Valószínűleg meg fogják operálni. Ennek ellenére végig bicegte a "távot" hősiesen. Ha kérezem gondolkodás nélül rávágja, hogy megérte még így is végignézni. Annyira jó program volt, hogy egyáltalán nem éreztük a plusz éjszaka fáradtságát sem. Kifejezetten feldobott minket a program. Bárcsak megismételhetnénk! Ha az utolsó utat választja Ön is megélheti ezt. Megéri.
Sándor Tamás Dátum: 2011-06-01 23:22:08
Nem szegi kedvem max 20-30 euróval kevesebbet költünk enni-innivalóra az egy napi kajapénzünk. De azért megyünk.
Sándor Tamás Dátum: 2011-06-01 23:22:05
Nem szegi kedvem max 20-30 euróval kevesebbet költünk enni-innivalóra az egy napi kajapénzünk. De azért megyünk.