Kedves Raymond!
Először is engedje meg, hogy gratuláljak házasságkötésük alkalmából és sok boldogságot kívánjak. Én Tossában vagyok telepített idegenvezető és együtt lakom az utasokkal a SOL2 apartmanházban. A Lloret-i idegenvezető, Ilona, Llloretben él és bármikor számíthatnak az ő segítségére is. A kérdéseire a következőt tudom válaszolni:
1.
Vasárnap van a bikaviadal a szökőkúttal, de júniusban csak 19-én és 26-án, ami Önoket nem érinti. Hétfőn megyünk Montserrat-Barcelónába. Kedden van a Flamenco est. Szerda Andorra. Csütörtök középkori vacsora. Péntek Blanes a botanikus kerttel hajókirándúlás keretében. Vasárnap és csütörtökön Port Aventura. Hétfőn és pénteken, de csak oroszokkal Dali világa. A Delfináriumba, a Csúszdaparkba bármelyik nap mehetnek, nincs naphoz kötve, sőt az üvegfenekű hajó sem. Ezek a programok Tossából és Lloretből is indulnak, kivéve az üvegfenekű hajót.
2. A Hotel Acapulco egy három csillagos szálloda, a szobában van TV, de nincs hűtő. Lehet bérelni a recepción, egy hétre 18 euró és 10 euró a kaució, amit távozáskor visszakapnak. Mosásra nincs lehetőség, de naponta takarítanak és cserélik a törölközőket.
3. Én Tossában a SOL2 apartmanház 206-os szobájában lakom. Nevem Imre József, telefonszámom: 00-34-689-423-205 A Llloret-i idegenvezető Svorszky Ilona, telefonszáma: 00-34-609-711-776
4. A programokra egyidőben kell jelentkezni.
Remélem sikerült kérdéseire választ kapnia. Jó utat! Üdvözlettel: Grandjózsi!
Kedves GrandJózsi !
Nagyon szépen köszönjük az információkat (és a gratulációt

).
Annyit szeretnénk még megtudni, hogy 1. az Acapulcoban és a Sol 2-ben (ma tudtam meg, ott leszünk Tossában, így szomszédok leszünk :)) milyen széf lehetőségek vannak ? A szobában ? Central Safe ? Költségvonzat ?
2. Tossában a Sol2-ben lesz-e mosási lehetőségünk, ill. a szobákat ott is takarítják ?
3. Ha már nem lesz részünk bikaviadalba, lehetséges-e a Montserrat-Barcelona mellett egyéb Barcelonai szervezett csatangolás ? (Nou Camp Stadion, hosszabb séta lehetősége a Ramlblas-on, Aquarium, Zenélő szökőkút ?, Puebla Espanyol skanzen...)
Válaszát várva üdvözlettel
Marianna & Ray